mast
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« στις: Ιούλιος 10, 2016, 07:10:16 πμ » |
|
Προσφατα μπηκαν στη συλλογη μου 2 δυσκολα νομισματα της victorias ετους 1893 καταστασης proof..Ευελπιστω καποια στιγμη να αποκτησω το μισολιρο να συμπληρωσω το three coin set.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mast
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 10, 2016, 07:15:07 πμ » |
|
Πιστευε η λιρα θα μπορουσε να γραψει καλυτερο βαθμο..παρακατω αλλη μια φωτο για το διλιρο..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mast
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 10, 2016, 07:16:54 πμ » |
|
Και η λιρα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 10, 2016, 08:16:33 πμ » |
|
Φοβερα νομισματα φιλε μου μπραβο.Δυσκολα περιζητητα πανσπανια Μου εφτιαξες την ημερα πρωι πρωι.Επιτελους να δουμε κανα σοβαρο νομισμα πηξαμε στις ποικιλιες και στα σφαλματα. Καλοριζικα και παντα τετοια ΥΓ Και μενα αδικημενη μου φαινεται η λιρα αλλα στο χερι το προυφ ειδικα δειχνει πολλες ατελειες...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 10, 2016, 08:40:47 πμ » |
|
Φανταστικά!!!! Συγχαρητήρια φίλε. Εύχομαι να καταφέρεις το σετ . Να τα χαίρεσαι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 10, 2016, 10:02:34 πμ » |
|
Πολύ ωραία νομίσματα φίλε μου καλορίζικα. Ετσι ωραία και απλά, και όπως λέει και ο Γιάννης μία ποικιλία εδώ δύο ποικιλίες εκεί μία πέρλα εδώ δύο πέρλες εκεί έχει καταντήσει η κατάσταση φευγάτη. 10 νομίσματα να πάρεις 11 ποικιλίες θα βρείς. Ενώ στην περίπτωσή σου ένα και ένα ίσον δύο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 10, 2016, 10:18:22 πμ » |
|
Το δίλιρο μου αρέσει πολύ . Δύσκολο set , δύσκολη ημερομηνία κ σε καταστάσεις δυσεύρετες καθότι τέτοια κομμάτια πλέον (και δει τα proof) έχουν προσελκύσει τα βλέμματα σε παγκόσμιο επίπεδο . Πιστεύω πως με το μισό ο στόχος θα είναι πιο εφικτός πλέον , βέβαια θέλει υπομονή κ οπλισμένο το όπλο . Καλή συνέχεια στην επίτευξη του στόχου .....είμαι σίγουρος πως με την τριπλέτα δεν θα αρκεστείς κ θα αναζητήσεις ως τελικό μέγιστο στόχο το Τάληρο 😉
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 10, 2016, 10:24:57 πμ » |
|
Μιχάλη πιστεύω να κατάλαβες το σκεπτικό. Οι ποικιλίες έχουν μεγάλο εύρος με αποτέλεσμα για έναν συλλέκτη να αποτελεί χρονοβόρα διαδικασία και κοστοβόρα άν θέλει να ασχοληθεί και σε κάτι τέτοιο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 10, 2016, 10:35:12 πμ » |
|
Μιχάλη πιστεύω να κατάλαβες το σκεπτικό. Οι ποικιλίες έχουν μεγάλο εύρος με αποτέλεσμα για έναν συλλέκτη να αποτελεί χρονοβόρα διαδικασία και κοστοβόρα άν θέλει να ασχοληθεί και σε κάτι τέτοιο. Δημήτρη το κατάλαβα, το σκεπτικό, αλλά επειδή ακριβώς είναι χρονοβόρα διαδικασία και αν υπάρχουν γνώσεις, επιμονή, υπομονή και καρτερία δεν είναι αναγκαίο να είναι κοστοβόρα, για αυτό ακριβώς κάποιοι αρέσκονται σε αυτήν. Με τις χρονολογίες όπως ορθά έγραψες ένα και ένα ίσον δύο, με τις ποικιλίες δημιουργείται ικανή συνθήκη για το κατιτίς παραπάνω. Παραπάνω που κάποιοι το γουστάρουν ρε παιδί μου, τρελά
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
mast
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 10, 2016, 10:38:38 πμ » |
|
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια..! Το "θελει χρονο και χρημα " ισχυει για την ολοκληρωση της σειρας 93
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 10, 2016, 10:52:33 πμ » |
|
Πολυ δυσκολο date σετ του 1893
Για μενα η λιρα ειναι 63αρα
ΚαλοριΖικα φιλε , εις ανωτερα ευχομαι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mast
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 10, 2016, 10:59:25 πμ » |
|
Σε ευχαριστω πολυ χρηστο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 10, 2016, 11:01:02 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 10, 2016, 11:24:53 πμ » |
|
Μπράβο σου φίλε, σου εύχομαι να καταφέρεις να ολοκληρώσεις το σετ αυτό. Δύσκολο να τεκμηριωθεί άποψη από φωτογραφίες για έναν βαθμό παραπάνω. Αν έχεις αυτή την αίσθηση το στέλνεις εκ νέου μήπως και.... σε ένα τέτοιο νόμισμασου παίρνει να πειραματισθείς τουλάχιστον μια φορά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
|