Συμφωνω με αιτιολογήσεις που ηδη γίναν πιο πανω .... και μιας και κανουμε κουβεντα,
εχω την εντυπωση εδω και λιγους μηνες οτι η κριση στις αγοραπωλησιες του φορουμ
έχει βαθαίνει σημαντικά (δηλαδη παρατηρώ οτι δεν κλειδωνουν αρκετες αγγελίες ...
αντιθετα με παλιοτερα ...ενω οι τιμες κατα κανονα ειναι καλες)
Σωστη η εντυπωση σου...αλλα θα ελεγα ότι μαλον εχει αυξηθεί ιδιαιτέρως η ποσοτητα ..προσφορας.
Γενικα υπαρχει μια αυτοσυγκρατηση ...αλλα θα ελεγα για νομισματα που ας πουμε .."κυμαίνονται"
στην την τιμη μεταλου + κατι.. από συλλεκτικης σκοπιας
Επισης υπηρξε το προηγουμενο διάστημα εισροή νεων μελων..που όπως ολοι μας αγοράζουμε νομισματα..
γιατι ένα πρωτο σταδιο είναι ..πολλα νομισμα..πραγμα χρησιμο γιατι γενικα ενας νεος συλλεκτης καλο είναι να "πιανει" νομισματα...και να αισθάνεται μια καποια ασφαλεια με την "αξια μεταλου"
-Καποια στιγμη προχωράνε πολλοι παρακατω..και μπαινουν στη διαδικασια συλλογης...
μαζεουν ποια λιγοτερα ..αλλα πιο ποιοτικα...όταν νιωθουν ότι εχουν καπως εξοικειωθει
ποιοτικα λεγοντας ..εννοω τα παντα σε σχεση ..με την τσεπη του καθενος
-Αυτό εχει σαν συνεπεια ολο και μειωμενη ζητηση στην ηδη αρκετη προσφορα.
-Δεν υποτιμω την κριση..μη νομιστει κατι τετοιο...αυτό υφίσταται...απλα προχωρω λιγο περα και πανω
απ αυτή..στον τομεα των συλλεκτικων
-Βεβαίως κι αλλα θα μπορουσαν να αναφερθουν...αλλα θετω και μια παραμετρο..περαν της κρισης..
ΥΓ..συμφωνω λιγο η πολύ και με τις τρεις παραπανω παρατηρήσεις...σωστες και οι τρεις...κατά την αποψη μου...μονο για το αν τα "πεντοχίλιαρα γινουν πετσετάκια" δε ξερω..αλλα δε θα μου κανε τιποτα εντυπωση