Helios και LHH, το ξέρετε ότι σας εκτιμάω όσο λίγους ανθρώπους εδώ στο στέκι, όμως νομίζω οτι ο GSHH δεν είναι λάθος στις απόψεις του σχετικά με τους εμπόρους και την εμπιστοσύνη/λειτουργικότητα του Ebay , που με βρίσκουν σύμφωνο σε κάποια σημεία.
Δηλαδή, εγω δε δέχομαι σε καμια περίπτωση την εξήγηση οτι οι έμποροι όπως ο Καραμήτσος και Βλαστός διαχειρίζονται χιλιάδες λαχνούς οπότε είναι φυσιολογικό να γίνονται λάθη όπως : λάθος περιγραφές κατάταξης, φθορές στα γραμματόσημα που δε περιγράφονται (λεπτύνσεις,τσακίσεις,τρυπήματα κτλ).
Εγώ εαν κάνω 10 φορές το ίδιο λάθος στη δουλειά μου θα με κρατήσουν? Ο οποιοσδήποτε έμπορος ή seller του ebay οφείλει να δίνει τη πληροφόρηση σωστά , τώρα εαν θα πέσει έξω σε μια αναγνώριση π.χ ΜΚΕ αυτο μπορεί να συμβεί ακόμα και στα καλύτερα μαγαζιά. Σε έμενα βέβαια συμβαίνει αρκετά συχνά για αυτό και συμβουλευομαι και τον Helios και τον LHH σε κάποιες αγορές μου
.
Όμως αυτά τα συνεχόμενα λάθη που γίνονται κουράζουν τον αγοραστή και στο τέλος δίνουν μια εικόνα που λέει οτι ενδεχόμενα να γίνονται και εσκεμμένα γιατί θα πιαστούν κορόιδο αρκετούς πελάτες .
Και σας δίνω ένα απλό παράδειγμα : πραγματοποιώ έναν προέλεγχο σε λαχνούς μια δημοπρασίας, από τα 10 γραμματόσημα απορρίπτω τα 8 για τους παραπάνω λόγους. Λοιπόν πραγματοποιείται η δημοπρασία και πουλιούνται τα 9 από τα 10 αυτά γραμματόσημα σε τιμές υψηλές ( όχι τιμές με φθορές), και αναρωτιέμαι μετά τι αγοράζει πραγματικά ο κόσμος . Αυτό είναι ενα fact ότι ο κόσμος δε γνωρίζει και αγοράζει ότι να ναι.
Εγω πιστευω οτι η φιλοσοφία του πωλητη ειναι η ίδια , ειτε στο ebay, ειτε στη live δημοπρασία , με οποιοσδήποτε τρόπο να πουλήσει το εμπόρευμα του χωρίς συναισθηματισμούς. Στη δημοπρασία το ελέγχω με τα χέρια μου , στο Ebay ρισκάρω .
Σχετικά με το τρόπο γραφής του GSHH δε νομίζω οτι υπάρχει σχετικός τρόπος γραφής , δε θα τον κρίνω εγώ, όμως ξεκινάμε απο ένα θέμα και το αναλύουμε και συνήθως το μεταφέρουμε κάπου άλλου και ξεχειλώνουμε καποιες φορές , αυτό ονομάζεται ελευθεροτυπία της έκφρασης και δε βλέπω κατι κακο.
Σχετικά με το Ebay, και εγώ είχα αρνητική στάση με ολα αυτά τα ατεκμηρίωτα που διάβαζα, δεν χρειάζεται κάποιος να φάει τα μούτρα του, να χάσει τα χρήματα του ή να εξαντλήσει την υπομονή του στο ebay (οχι απαραίτητα) για να εχει άποψη, μπορεί να εκδηλώσει ανα πάσα στιγμή την άποψη του επειδή εχει κρίση .
@ GSHH , πες οτι δεν είμαστε τίποτα φίλοι και νομίζουν ότι σου κάνω promotion , στο ΕΦΕ σε είδα μια φορά και άλλη μια φορά στη τελευταία δημοπρασία οπου φυσικά δε μιλησαμε πολύ γιατί εσύ κυνηγάς λαχνούς που δε με ενδιαφέρουν
( σιγά μη περιμένω μια ώρα να τελειώσεις εσύ
PS. Πιο περιγραφικός πεθαίνω