ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
Οπως τα λεω. Υπαρχουν και καποιοι που αποκλειεται να καταλαβαν.
Οχι φιλε giannist. Τοσο το πουλαω εγω. Τοσο κανει. Εχει περασει και απο τα χερια του βασιλια! Ναι! Αμε! Ζητημα ειναι να το χουν πιασει 10 ανθρωποι απο τοτε. Ευκαιρια ειναι!
Τοσο κανει. 10.000.000 ευρω! Αφου το λεω εγω!
φιλε εισαι αρωστος ετσι?Θες βοηθεια.Τι κανει δεκα κατομυρια και δεν ειχες να το παρεις και τρελενεσε?
Προσβαλεις ολο τον κοσμο επειδη δεν μπορεις να αγορασεις νομισματα η επειδη δεν θελεις?δεν σαρεσουν?
Τοτε ασε μας να κανουμε το σπορ μας και αντε μαζευε εκει χαμω τα πρωην νομισματα νυν σκοροφαγομενους δισκους.χε χε.
Οχι Γιωργακη το ταλληρο του Βουλγαρου δεν κανει πανω απο 450 ευρο.Ειναι προτιμοτερο νανεβενες Αθηνα να σε πηγαινα στα μαγαζια παρα τοσα λεφτα πεταμενα στο Βουλγαρο.
Εμπαθεια ο κολος εβγαλε και κακια,κανενας αλλος.
Ζηλευεις? Μην αρρωσταινεις βρε! Και μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Ενα νομισμα ειναι στο κατω κατω. Γαματο νομισμα, αλλα νομισμα. Ειπαμε η συλλογη νομισματων ειναι ακριβο χομπι, δεν ειναι για ολους. Να, ρωτα και τιποτα γνωστους αν εχεις που ασχολουνται με το χομπι να στο επιβεβαιωσουν. Δεν μπορουν ολοι να εχουν ενα ωραιο και ακριβο νομισμα. Αλλα μην ζηλευεις. Ειναι κακο πραμα η ζηλεια. Κανεις κακο στον εαυτο σου. Δουλεψε το μονος σου για να γινεις καλυτερος ανθρωπος.
Προσπαθησε να γινεις καλυτερος ανθρωπος ,ετσι θα ωφεληθεις και θα δεις οτι η ζηλια δεν θα πρεπει να σε τυφλωνει.Θα νιωθεις καλυτερα οταν αντι να προσβαλεις τους αλλους να τους αποδεχθεις γιαυτο που ειναι και εσυ δεν εισαι.
και στο ξαναλεω βρε. Ενα νομισμα ειναι. Θα βρεθει και φθηνοτερα κανενα κολλημενο απο κοσμημα στο κατω κατω. Μη χολοσκας. Δεν θα χει και μεγαλη διαφορα... Ε τωρα μπορει να μην πιασει τα λεφτα του αμεσως αν θες να το δωσεις, αλλα δεν πειραζει. Σε καμια 50ρια αντε 100 το πολυ χρονια, δεν μπορει, κατι θ αξιζει
tα δυο τριτα των νομισματων του Γεωργιου Α σε ακυκλοφορητη κατασταση σημερα κανουν τα μισα λεφτα απο οσο κανει μια σοβερειν.
Παρακαλετο με εχουν να πουλησω τα νομισματα της συλλογης μου και να ορισω την τιμη ομως για μενα οσο και να κανουν ,απο 10 ευρο ολα μεχρι 3000 ευρο ολα,ποσος με απασχολει.Ειναι το χομπυ μου και το μερακι μου,οποτε θα τα δωσω μισοτιμης δεν ισχυει.
Ναι ειναι Μ###### να αγοραζεις λιρες στα 300 ευρο εκαστη κατα την γνωμη μου.Ειναι σαν να μπαινεις στο Ελληνικο χρηματΙστΗριο Αυγουστο του 1999.
Επρεπε να εχεις μπει σε λιρες το 2005 και σημερα να ξεφορτωνεις.Αυτη ειναι επενδυση.
Ως επι το πλειστον εδω μεσα ειμαστε συλλεκτες ,εσυ το βλεπεις επενδυτικα και οχι με αγαπη.Καλα κανεις ομως αφου θες να κονομησεις στο χωρο που λεγετε νομισμα ομως θα επρεπε να αγοραζες ρωσικα το 1998 για να κονομαγες σημερα,η κινεζικα το 2002 για να χοντροκονομαγες παλι σημερα,κοιτα να αγορασεις Ινδικα και Βιετναμεζικα σημερα για να κονομησεις αυριο.
Η αγορα εγγλεζικων νομισματων ειναι ,ηταν και θα ειναι μια στασιμη αγορα που δεν μπορουν να γινουν παιχνιδια.
Αυτο που θες να κανεις προαπαιτει καθημερινη παρακολουθηση ολων των δημοπρασιων στα εγγλεζικα η οτιδηποτε αλλο και αρχειο ολων των δημοπρασιων τουλαχιστον προ δεκαπενταετιας.
Η νομισματικη αγορα σχεδον σε νομισματα ολων των χωρων κανει κυκλους και αναλογα με τις περιστασεις.
Οποτε η κανεις συλλογη γιατι σαρεσει και εισαι συλλεκτης η κανεις επενδυση και σιγουρα παντως οχι σε λιρες Αγγλιας.
Σε βαθος χρονου στα νομισματικα οι χαμενοι ειναι οι επενδυτες που μολις δουν να πεφτουν λιγο τα καλοπληρωμενα καμαρια τους τρεχουν να πουλησουν και κατρακυλαν οι τιμες,ενω οι συλλεκτες των οποιων αδιαφορο ειναι το τι γινεται στην αγορα που δεν ενδιαφερονται αμεσα να πουλησουν,το κερδος οταν ερθει το πληρωμα του χρονου ειναι το μεγιστο.
Βλεπε Γκαςς Παππας ,Πητ Τσεις,Μπιλ Μιτσελ,Γιωργος Γιωργιοπουλος,Τελλης Παναγιωταρος,Γιωργος Μπρατακος,Ασπρογερακας,Λουλακακης,Λεωνιδας Χερμες,Γιωργος Μπουτος (πρωην υπουργος)Μιχαλης Ρωμανος.
Και σε Ελληνικες συλλογες που γνωριζω και παρακολουθω τα τελευταια 15 χρονια.
Νιωθω δε τυχερος που σε ορισμενες απο αυτες μου δοθηκε η ευκαιρεια να γλυψω και γω κανα κοκαλακι