coll
|
|
« Απάντηση #315 στις: Μάιος 28, 2012, 10:52:40 μμ » |
|
.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #316 στις: Μάιος 28, 2012, 10:53:51 μμ » |
|
αν εννοεις αυτο που καταλαβα με ενα ...........το κλεινεις τωρα που εχω κεφια Κάνα Υ έχεις; Πλακα με κανεις ...και αυτο απο φωτο στο ιντερνετι το βρηκα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #317 στις: Μάιος 28, 2012, 10:54:48 μμ » |
|
αν εννοεις αυτο που καταλαβα με ενα ...........το κλεινεις τωρα που εχω κεφια Κάνα Υ έχεις; Πλακα με κανεις ...και αυτο απο φωτο στο ιντερνετι το βρηκα Είπα μήπως..............
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #318 στις: Μάιος 28, 2012, 10:59:48 μμ » |
|
αν εννοεις αυτο που καταλαβα με ενα ...........το κλεινεις τωρα που εχω κεφια Παρων!!!!! .........ms 64;;;; Αρχιζεις και μαρεσεις Σωτο και πολυ μαλιστα. Τωρα περαν της πλακας Σωτο,υπαρχουν πενταμορφα Ελληνικα νομισματα στη μιση τιμη απ τα λιρονια,παρε μια φορα ενα ετσι για δοκιμη και αν δε σαρεσει στο ανταλαζω με λιρονι 7.98 Εγω δεν εχω πια νομισματα για πουλημα,και αυτα που πουλω η ανταλασω κατα καιρους φιλοι μου τα δινουν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
do not get high with your own supply.
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #319 στις: Μάιος 28, 2012, 11:02:27 μμ » |
|
αν εννοεις αυτο που καταλαβα με ενα ...........το κλεινεις τωρα που εχω κεφια Παρων!!!!! .........ms 64;;;; Αρχιζεις και μαρεσεις Σωτο και πολυ μαλιστα. Τωρα περαν της πλακας Σωτο,υπαρχουν πενταμορφα Ελληνικα νομισματα στη μιση τιμη απ τα λιρονια,παρε μια φορα ενα ετσι για δοκιμη και αν δε σαρεσει στο ανταλαζω με λιρονι 7.98 Εγω δεν εχω πια νομισματα για πουλημα,και αυτα που πουλω η ανταλασω κατα καιρους φιλοι μου τα δινουν. Δηλαδη αν καταλαβα καλα παιρνω νομισμα με 150, και αν δεν μου αρεσει το ανταλασσεις με λιρα;;; Μεσα!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #320 στις: Μάιος 28, 2012, 11:05:17 μμ » |
|
Μου κοβεις ενα κατοσταρικακι που σ' έκανα και γελασες;;;; Αν αποφασίσω να την πουλήσω Αντώνη μου θα σε ενοχλήσω. Σωτήρης ειπαμε Συγνώμη σωτήρη σε μπέρδεψα με τον Αντώνη. Δεν θελω συγνωμες, απλα οταν το αποφασισεις μην με μπερδεψεις παλι με τον αντιζηλο!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #321 στις: Μάιος 28, 2012, 11:05:40 μμ » |
|
Σωτηρη κοφτ τις μ ######ς.Με μιση λιρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
do not get high with your own supply.
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #322 στις: Μάιος 28, 2012, 11:06:33 μμ » |
|
Α!!!!! καλα λεει ο Γιωργης οτι τα τουμπαρεις ......με ενα λιρονι εγραψες!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #323 στις: Μάιος 28, 2012, 11:14:25 μμ » |
|
Α!!!!! καλα λεει ο Γιωργης οτι τα τουμπαρεις ......με ενα λιρονι εγραψες!!!! ΩΧΧΧΧ.......Αντε παλι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
AndreasB
|
|
« Απάντηση #324 στις: Μάιος 28, 2012, 11:16:19 μμ » |
|
Γιωργο εγω προτεινω παντως να ανοιξεις μια κατηγορια να λεγεται rakkosylekths Coins και να μας ποσταρεις ο βασιλης τους θυσαυρους του να περνουμε λιγο ματι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #325 στις: Μάιος 28, 2012, 11:18:32 μμ » |
|
Γιωργο εγω προτεινω παντως να ανοιξεις μια κατηγορια να λεγεται rakkosylekths Coins και να μας ποσταρεις ο βασιλης τους θυσαυρους του να περνουμε λιγο ματι Αυτο που ζητας αγαπητε μου ονομαζεται οθφαλμοπορνεια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #326 στις: Μάιος 28, 2012, 11:19:58 μμ » |
|
Γιωργο εγω προτεινω παντως να ανοιξεις μια κατηγορια να λεγεται rakkosylekths Coins και να μας ποσταρεις ο βασιλης τους θυσαυρους του να περνουμε λιγο ματι Αυτο που ζητας αγαπητε μου ονομαζεται οθφαλμοπορνεια Ωραια!!!!! θα βγαλω και τα δικα μου!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #327 στις: Μάιος 28, 2012, 11:29:39 μμ » |
|
Γιωργο εγω προτεινω παντως να ανοιξεις μια κατηγορια να λεγεται rakkosylekths Coins και να μας ποσταρεις ο βασιλης τους θυσαυρους του να περνουμε λιγο ματι rakkosylekths ενα k και δυο ll θελει Ανδρικο ,,,,, rakosyllekths
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
AndreasB
|
|
« Απάντηση #328 στις: Μάιος 28, 2012, 11:31:42 μμ » |
|
οπως και να λεγεται Αντωνη θα αξιζει πιστεψε με εφοσον συμφωνει και ο Βασιλης βεβαια δεν προκειται να ξαναδουμε τετοια νομισματα με τετοια χρωματα και βαθμους.Βασιλη ψησου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #329 στις: Μάιος 28, 2012, 11:33:15 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|