Valeroi
|
|
« Απάντηση #195 στις: Απρίλιος 24, 2017, 09:56:28 πμ » |
|
Δηλώνω και εγώ παθών στη συγκεκριμένη ερώτηση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GSHH
|
|
« Απάντηση #196 στις: Απρίλιος 24, 2017, 09:57:48 πμ » |
|
Δηλώνω και εγώ παθών στη συγκεκριμένη ερώτηση Είσαι ο δεύτερος? Νομίζω οτι είσαι τρίτος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Knowledge not shared is lost
|
|
|
LHH
|
|
« Απάντηση #197 στις: Απρίλιος 24, 2017, 10:15:50 πμ » |
|
Ναι,χωρίς να είναι επιλογή καθαυτή,η επιλογή που προηγήθηκε ήταν επεισόδιο απο τη πολύ καλή σειρά true detecrive,που το είδα και εγώ ασφαλώς,και μετα απλώς έπαιζε η tv...φίλε valeroi o τριτος που το έχει δηλώσει είναι ο heretic και μάλιστα σε στυλ ''κάτσε να σου απαντήσω μετα το τέλος του παιχνιδιού'',πάντα σε δημόσιο ποστ στις ΜΚΕ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heretic77
|
|
« Απάντηση #198 στις: Απρίλιος 24, 2017, 01:23:01 μμ » |
|
Δε ξερω σε τι αναφερεστε οτι ειπα, παντως η αληθεια ειναι οτι την ερωτηση την ακουσα και εγω και θα απαντουσα 1840 αλλα με ξαφνιασε και μενα η απαντηση!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LHH
|
|
« Απάντηση #199 στις: Απρίλιος 24, 2017, 01:47:08 μμ » |
|
heretic77 Χρυσό μέλος ***** Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος Μηνύματα: 1502 Απ: Ταξινομηση ΜΚΕ « Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 28, 2017, 10:10:18 μμ » ς Ωωωω, πολυ ωραια, θα τα μελετησω μετα το survivor διεξοδικοτερα Χαμόγελο Μπραβο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heretic77
|
|
« Απάντηση #200 στις: Απρίλιος 24, 2017, 02:01:56 μμ » |
|
Ε ναι, το βλεπω, τι να κανω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #201 στις: Απρίλιος 24, 2017, 02:23:01 μμ » |
|
Η ερωτηση ειχε ξαναπαιξει πριν λιγο καιρο και στο lucky room σαν ερωτηση τελικου (με τις 4 πιθανες απαντησεις) και ειχαν επιλεξει το 1840 και κερδισαν..βεβαια εχθες δεν θυμαμαι ακριβως την διατυπωση της ερωτησης.εχω την εντυπωση ομως οτι ελεγε για την δημιουργια του πρωτου γραμματοσημου και οχι για την χρηση του..ισως εκει να ειναι η διαφορα. υγ.δηλωνω μη φιλοτελιστης,οποτε μην βαρατε σε περιπτωση λαθους..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
GSHH
|
|
« Απάντηση #202 στις: Απρίλιος 24, 2017, 04:43:49 μμ » |
|
βεβαια εχθες δεν θυμαμαι ακριβως την διατυπωση της ερωτησης.εχω την εντυπωση ομως οτι ελεγε για την δημιουργια του πρωτου γραμματοσημου και οχι για την χρηση του..ισως εκει να ειναι η διαφορα.
Αγαπητέ LHH ευρέθη και 4ος Εχω την εντύπωση ότι και η πλειοψηφία στο στέκι βλέπει το reality Σήμερα έχει πάρτυ μήν το χάσετε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #203 στις: Απρίλιος 24, 2017, 06:33:34 μμ » |
|
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!σιγουρα δεν ειμαστε μονο εμεις οι 4...πολλοι απο εδω θα το βλεπουν..και φυσικα δεν ξεχναμε το παρτυ αποψε!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
LHH
|
|
« Απάντηση #204 στις: Απρίλιος 24, 2017, 09:37:40 μμ » |
|
Δεν ξέρω τι λέτε,εγώ με το που πάω σπίτι,πιο αργά,θα τελειώσω τα γιουγκοσλάβικά μου,έχω και Μαυροβούνιο δεύτερη έκδοση Μπορει οι τύποι στο ριάλιτυ να εννοούσαν το ''ψευδογραμματόσημο'' του 1831 του Καποδίστρια,το οποίο το έβαζε στους καταλόγους του ο Βλαστός παλιότερα στα κοινωνικής πρόνοιας...λες?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GSHH
|
|
« Απάντηση #205 στις: Απρίλιος 26, 2017, 09:21:21 πμ » |
|
Μπορει οι τύποι στο ριάλιτυ να εννοούσαν το ''ψευδογραμματόσημο'' του 1831 του Καποδίστρια,το οποίο το έβαζε στους καταλόγους του ο Βλαστός παλιότερα στα κοινωνικής πρόνοιας...λες? Πώς το βλέπετε το πρώτο γραμματόσημο του κόσμου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LHH
|
|
« Απάντηση #206 στις: Απρίλιος 26, 2017, 12:57:26 μμ » |
|
Καλά έχω σκυλομετανιώσει που πέταγα/χάριζα τους παλιούς κατάλογούς μου... Δεν κάνεις και μια καλή στον heretic να δεις,αν βέβαια έχεις καταλόγους των αρχών 90s ,την τιμολόγηση στα τρομπετάκια? Δεν μπορει να κάνω λάθος θυμάμαι ότι το είχα διαβάσει στον πρόλογο κάποιας έκδοσης,το παρουσίαζε σαν κάτι νέο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GSHH
|
|
« Απάντηση #207 στις: Απρίλιος 26, 2017, 07:31:22 μμ » |
|
Καλά έχω σκυλομετανιώσει που πέταγα/χάριζα τους παλιούς κατάλογούς μου... Δεν κάνεις και μια καλή στον heretic να δεις,αν βέβαια έχεις καταλόγους των αρχών 90s ,την τιμολόγηση στα τρομπετάκια? Δεν μπορει να κάνω λάθος θυμάμαι ότι το είχα διαβάσει στον πρόλογο κάποιας έκδοσης,το παρουσίαζε σαν κάτι νέο
Εψαξα και δέ έχω άλλο Βλαστό Εχω Πυλαρινό του 1973,ο πρώτος μου Και εγώ τα θυμάμαι πάντως
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #208 στις: Απρίλιος 26, 2017, 07:59:55 μμ » |
|
σε βλαστο 98-99-00 το εχει?αν ειναι να το ψαξω εγω..αρκει να με κατατοπισετε που πρεπει να κοιταξω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GSHH
|
|
« Απάντηση #209 στις: Απρίλιος 26, 2017, 08:52:58 μμ » |
|
σε βλαστο 98-99-00 το εχει?αν ειναι να το ψαξω εγω..αρκει να με κατατοπισετε που πρεπει να κοιταξω.. [/quρote] Δές στις σφραγίδες τρομπετάκια πρέπει να είναι μέση προς τέλος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|