antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 22, 2016, 04:08:43 μμ » |
|
Εχετε κανει συγκριση με το ταληρο του Γιωργου?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ig
|
|
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 22, 2016, 04:11:51 μμ » |
|
Επειδη σε ενα σημειο μικρης εκτασης υπάρχουν αρκετα εντονα hairlines (κάθετα hairlines αριστερά του θυρεού) θεωρείται δεδομένο οτι θα το βγάλουν καθαρισμένο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 22, 2016, 04:20:38 μμ » |
|
Επειδη σε ενα σημειο μικρης εκτασης υπάρχουν αρκετα εντονα hairlines (κάθετα hairlines αριστερά του θυρεού) θεωρείται δεδομένο οτι θα το βγάλουν καθαρισμένο Εγώ-αν θα ρωτούσες εμένα-,όχι δεν το θεωρώ δεδομένο.Υπάρχει όμως σοβαρή πιθανότητα.Δεν πιστεύω ότι "θα του τη χαρίσουν" επειδή συνολικά βρίσκεται σε υψηλή κατάσταση. Αποψή μου είναι βέβαια,μπορεί να κάνω λάθος. Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ φίλε ig,κουβέντα κάνουμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ig
|
|
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 22, 2016, 04:39:28 μμ » |
|
Εννοειται πως κουβεντα κανουμε φιλε sabby Ήσουν σαφης με την επεξηγηση που εδωσες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 22, 2016, 05:17:22 μμ » |
|
Καλησπέρα και από μενα, για να μη γραφω σε δυο θεματα.. το ταληρο σου του 76 ..όπως το εδειξες αρχικα στη φωτο αν υπηρχε εμπειρια μετα μαντεψιας.. "ελεγε" για πανω από 55.. Όπως ανεβασες τωρα καθαρη φωτο...λεει ότι ΠΟΤΕ δε θα μπορουσε να γραψει κατω από 58..γεματο ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Μη βιαζεστε να πειτε πως και τι ..και εξω πέφτεις για το ταληρο του 1901 ...γιατι θα ερθει η απαντηση "μα εγω εννουσα vf+ ευρωπαικο"..που αυτό σημαινει σε βαθμο εταιριων 45+... ένα σχεδον χφ ευρωπαικο σημαινει σε "κουτι" κατι σε 50..και για ακομα πιο αυστηρούς 53... Οποτε καλο θα ηταν να συνεννοηθουμε ..σε ποια κλιμακα βαθμολογουμε... Τα εχουμε ξαναγραψει ..ξανασυζητησει ...αλλα συνεχιζουμε "την μερα της Μαρμοτας" /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Για το ταληρο σου το Κρητικο Από λεπτομερεια θα συμφωνησω πιο πολύ με το Γκουντα για κατι σε au50...σε λεπτομερεια.. η να στο πω αλλιως vf+++/axf...σε ευρωπαικη κλιμακα (Προσωπικα για να είμαι πιο κατανοητος ..και όχι από αγαπη για τα κουτια και τους Αμερικανους ....χρησιμοποιώ στην αξιολογηση ..την κλιμακα usa..δηλ των εταιριων) -Οποτε παμε ξανα στο ταληρο το Κρητικο.. α)είναι δηλαδή (κατά την αποψη μου) ένα au 50 περιπου από λεπτομερεια... β)φαινεται ότι εχει θεματα και ετσι ως εχει δεν μπορει να παρει βαθμο..εκτος και οι φωτο σου μας κρυβουν μαγικο λουστρο γ)Αν λοιπον παρει details (ετσι δειχνει η φοτο) ..είναι για μενα στο οριο...να γραψει AU details..Θα μπορουσε ανετα να το δωσουν xf details να το ριξουν στη παρακατω βαθμιδα αν η "αμυχες -γρατσουνιες" είναι εντονες...αν δε το ριξουν βαθμιδα θα είναι χαρη στο "φουσκωτο " μαλι..παρα τα αλλα. Αυτά από μενα ... Καλη επιτυχια και καλη συνεχεια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 22, 2016, 05:28:22 μμ » |
|
Καλησπέρα και από μενα, για να μη γραφω σε δυο θεματα.. το ταληρο σου του 76 ..όπως το εδειξες αρχικα στη φωτο αν υπηρχε εμπειρια μετα μαντεψιας.. "ελεγε" για πανω από 55.. Όπως ανεβασες τωρα καθαρη φωτο...λεει ότι ΠΟΤΕ δε θα μπορουσε να γραψει κατω από 58..γεματο ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Μη βιαζεστε να πειτε πως και τι ..και εξω πέφτεις για το ταληρο του 1901 ...γιατι θα ερθει η απαντηση "μα εγω εννουσα vf+ ευρωπαικο"..που αυτό σημαινει σε βαθμο εταιριων 45+... ένα σχεδον χφ ευρωπαικο σημαινει σε "κουτι" κατι σε 50..και για ακομα πιο αυστηρούς 53... Οποτε καλο θα ηταν να συνεννοηθουμε ..σε ποια κλιμακα βαθμολογουμε... Τα εχουμε ξαναγραψει ..ξανασυζητησει ...αλλα συνεχιζουμε "την μερα της Μαρμοτας" /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Για το ταληρο σου το Κρητικο Από λεπτομερεια θα συμφωνησω πιο πολύ με το Γκουντα για κατι σε au50...σε λεπτομερεια.. η να στο πω αλλιως vf+++/axf...σε ευρωπαικη κλιμακα (Προσωπικα για να είμαι πιο κατανοητος ..και όχι από αγαπη για τα κουτια και τους Αμερικανους ....χρησιμοποιώ στην αξιολογηση ..την κλιμακα usa..δηλ των εταιριων) -Οποτε παμε ξανα στο ταληρο το Κρητικο.. α)είναι δηλαδή (κατά την αποψη μου) ένα au 50 περιπου από λεπτομερεια... β)φαινεται ότι εχει θεματα και ετσι ως εχει δεν μπορει να παρει βαθμο..εκτος και οι φωτο σου μας κρυβουν μαγικο λουστρο γ)Αν λοιπον παρει details (ετσι δειχνει η φοτο) ..είναι για μενα στο οριο...να γραψει AU details..Θα μπορουσε ανετα να το δωσουν xf details να το ριξουν στη παρακατω βαθμιδα αν η "αμυχες -γρατσουνιες" είναι εντονες...αν δε το ριξουν βαθμιδα θα είναι χαρη στο "φουσκωτο " μαλι..παρα τα αλλα. Αυτά από μενα ... Καλη επιτυχια και καλη συνεχεια
+100000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 22, 2016, 06:57:14 μμ » |
|
φαινεται πως παει προς το details, γενικα μιλωντας εχω την εντυπωση πως σε αυτες τις περιπτωσεις του οριακου Αυ πεφτει κατηγορια και γραφει "ΧF details" πιστευω οτι στα "AU details" πρεπει να ειναι "γεματο" Αυ στις λεπτομερειες του
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 22, 2016, 10:30:05 μμ » |
|
XF θα παρει σιγουρα το details που το ειδατε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Karaiskakis
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 23, 2016, 10:50:22 πμ » |
|
Βαλτο στο φερετρο και ολα θα ξεκαθαρισουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #39 στις: Ιούνιος 23, 2016, 10:53:03 πμ » |
|
Βαλτο στο φερετρο και ολα θα ξεκαθαρισουν
Eτσι ακριβως οπως τα λεει εδω ο φιλος..η πιο καθαρη λυση για σενα. Ουτε εικασιες ουτε τιποτα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vengaga
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 23, 2016, 01:05:31 μμ » |
|
Να το πιστοποιήσεις φίλε,Το νόμισμα ειναι ομορφο πολύ πάνω απο τον μέσο ορο απο αυτά που κυκλοφορούν. AU50 θα ελεγα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #41 στις: Ιούνιος 23, 2016, 02:30:51 μμ » |
|
Το νόμισμα είναι πολύ ωραία και κλάσης ανώτερο από τον μέσο όρο από τάλιρα Κρητικής Πολιτείας.
Σε περίπτωση πιστοποίησης πιστεύω θα έγραφε AU Details Surface Hairlines. Πολύ ωραίο πάντως και πιστεύω πως ο καθένας μας θα ήθελε ένα τέτοιο στη συλλογή του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vasilisfla
|
|
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 23, 2016, 02:45:29 μμ » |
|
Αγαπητέ Βασίλη, με ολο το θαρος και φιλική διάθεση ....έχεις αρκετά νομίσματα αξιόλογα και μη, δεν νομίζεις οτι αξίζει να επενδυσεις 5 δραχμές για μια κάμερα (ακόμα και κινητων η ταμπλετας βγάζουν καλύτερες απο ταυτες που ανεβάζεις) Δεν είναι η πρώτη φορά που ενεβαζεις κακιστες φωτογραφίες και περιμένεις να γίνει εκτίμηση.. Δεν γίνονται εκτιμησεις..κάτι σαν χρησμοι μαντειου γίνονται ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|