gerta
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 31, 2016, 09:25:51 μμ » |
|
Μετά... Τώρα ακούω ΠΑΟΚ και....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 31, 2016, 09:26:50 μμ » |
|
Παω στο μπαλκονι να κανω ενα τσιγαρο να το σκεφτω
παω και εγω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 31, 2016, 09:37:02 μμ » |
|
Ολοι στα μπαλκονια καθεστε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 31, 2016, 09:54:31 μμ » |
|
Εγώ διαβάζω με ενδιαφέρον το θέμα. Φτού ρε γ@μ₩το,μού'πεσε η στάχτη στο κινητό!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιούνιος 01, 2016, 08:46:15 πμ » |
|
Αντρεα μπραβο, συνεχισε την προσπαθεια! Πριν 13 και κατι χρονια ημουν στην θεση σου ...το πηρα αποφαση γιατι το σιχαθηκα , και το παλαιψα ,κι εχω να καπνισω απο τοτε.. Αυτο που εχω να πω στους φιλους που προσπαθουν να το κοψουν ειναι ,πως οσο κι αν φαινεται δυσκολο και αδιανοητο ,κι ομως γινεται !! Μπορεις να το κοψεις! Αποσυνδεστε το απο οτιδηποτε το εχετε συνδεσει! ...Το διαλειμμα ,το μετα το φαγητο , το ποτο ,ακομα κι απο τον καφε!..ειναι μια φοβερη ψευδαισθηση ολο αυτο ! ...θα ανακαλυψετε οτι γευεσαι τις γευσεις και τις νιωθεις πολυ πιο εντονα και απολαυστικα ΧΩΡΙΣ τσιγαρο! Καθε μερα αποσυνδεστε το κι απο κατι...καντε το σαν ασκηση ...Πχ κοψτε μια μερα το τσιγαρο μετα το φαγητο ,κτλ ...συντομα θα ξανανακαλυψετε οτι υπαρχει φαγητο χωρις τσιγαρο και ειναι και πιο νοστιμο! ,υπαρχει ποτο χωρις τσιγαρο και ειναι πολυ πιο απολαυστικο κτλ... Δεν ειναι ευκολο ,και το ξερω, αλλα γινεται!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 01, 2016, 11:45:20 πμ » |
|
Εγώ διαβάζω με ενδιαφέρον το θέμα. Φτού ρε γ@μ₩το,μού'πεσε η στάχτη στο κινητό! και εμενα στο πληκρολογιο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 01, 2016, 11:55:50 πμ » |
|
Για μας τους καπνιστες θεωρω οτι η φραση΄΄εκοψα΄΄ το τσιγαρο δεν υπαρχει . Μπορουμε να το πουμε διαφορετικα οπως : -προσπαθω να μην καπνισω -κανω ενα διαλλειμα -και ελπιζω να μην ξανακαπνισω Οπως και να το κανουμε πλεον ειμαστε πολυ ευαλωτοι στο κομματι αυτο Προσωπικα προσπαθησα να το κοψω πριν 4 χρονια και για 2 χρονια καταφερα να μην το βαλω στο στομα μου Οσο δυσκολα το καταφερα αυτο ,αλλο τοσο ευκολα το ξαναξεκινησα . Για να μην ξαναπερασω εκεινο το τραγικο τριμηνο προσαρμογης (οπου σου φταινε ολα ,οπου νομιζεις οτι δεν εισαι παραγωγικος ,οπου . . .οπου . . οπου . . )αυτη τη στιγμη και εδω και 5 μηνε ςπροσπαθω με ηλεκτρονικο τσιγαρο . . .και βλεπουμε !!
Καλη επιτυχια Αντρεα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιούνιος 01, 2016, 12:25:34 μμ » |
|
Ανδρέα, γράψε ημερομηνία για να μην το ξεχάσεις. Εγώ το έκοψα πριν γεννηθούν αρκετοί από εδώ μέσα στις 18 Ιανουαρίου 1987, δηλαδή τον προηγούμενο αιώνα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιούνιος 01, 2016, 12:30:17 μμ » |
|
Ανδρέα, γράψε ημερομηνία για να μην το ξεχάσεις. Εγώ το έκοψα πριν γεννηθούν αρκετοί από εδώ μέσα στις 18 Ιανουαρίου 1987, δηλαδή τον προηγούμενο αιώνα! milenioum μεγαλε χιλια χρονια χιλιετια κτλπ κτλπ yg it could be only one ATHAS
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιούνιος 01, 2016, 02:31:10 μμ » |
|
milenioum μεγαλε χιλια χρονια χιλιετια κτλπ κτλπ
yg it could be only one ATHAS
Πράγματι. Την προηγούμενη χιλιετία! Βρε, πως μεγαλώνει ο άνθρωπος!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιούνιος 01, 2016, 04:41:37 μμ » |
|
Για μας τους καπνιστες θεωρω οτι η φραση΄΄εκοψα΄΄ το τσιγαρο δεν υπαρχει . Μπορουμε να το πουμε διαφορετικα οπως : -προσπαθω να μην καπνισω -κανω ενα διαλλειμα -και ελπιζω να μην ξανακαπνισω Οπως και να το κανουμε πλεον ειμαστε πολυ ευαλωτοι στο κομματι αυτο Προσωπικα προσπαθησα να το κοψω πριν 4 χρονια και για 2 χρονια καταφερα να μην το βαλω στο στομα μου Οσο δυσκολα το καταφερα αυτο ,αλλο τοσο ευκολα το ξαναξεκινησα . Για να μην ξαναπερασω εκεινο το τραγικο τριμηνο προσαρμογης (οπου σου φταινε ολα ,οπου νομιζεις οτι δεν εισαι παραγωγικος ,οπου . . .οπου . . οπου . . )αυτη τη στιγμη και εδω και 5 μηνε ςπροσπαθω με ηλεκτρονικο τσιγαρο . . .και βλεπουμε !!
Καλη επιτυχια Αντρεα
20/05/16 ....... Αντώνη, σωστά τα λες... Τα έχω δει πολλές φορές να συμβαίνουν σε άλλους και σε μένα. Αλλά εδώ είναι μιαν άλλη περίπτωση, που προφανώς σου διαφεύγει... Εδώ είναι ένας διαφορετικός τρόπος διακοπής... Όταν καταλάβεις 2-3 απλά πράγματα, τότε κάτι "Μαγικό" σου συμβαίνει... Δεν αισθάνεσαι ότι κάνεις θυσία που δεν καπνίζεις, αλλά κάνεις αυτό που χρειάζεται για να γίνεις καλά. Και επειδή γίνεται συνειδητά όλο αυτό, πίστεψε με, ήδη μπορώ και βγαίνω και πίνω τα ποτά μου...Όταν μου προσφέρουν τσιγάρο, τους ευχαριστώ και τους απαντώ πως δεν το χρειάζομαι... Και βλέπουν στα μάτια μου την χαρά που μου δίνει αυτή η δύναμη και βλέπω στα μάτια τους την απορία, από που αντλώ αυτή την δύναμη... Τόνυ, διάβασε το βιβλίο και θα εκπλαγείς με το πόσο εύκολα θα το κόψεις... Και όταν συμβεί αυτό, θέλω την προμήθεια μου...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 01, 2016, 05:50:50 μμ » |
|
Λουκ ..μας εχεις βαλει "στα κακα στενα"...με μεγαλη μου χαρα θα στειλω την προμηθεια που μου αναλογει ..και μαλιστα στο πολαπλασιο .. Αφου εκανες το κοπο μπας και εχεις και κανενα ηλεκτρονικο βιβλιοπωλειο να παραγγείλουμε ? Μακαρι πντως και σε βλεπω με αυ ταληρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 01, 2016, 06:52:41 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimiS
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Καλοι τροποι = υψηλη αυτοεκτιμηση..
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 01, 2016, 07:47:33 μμ » |
|
Ανδρεα συγχαρητηρια!!!! Το βιβλιο αυτο ειναι ολα τα λεφτα Το ειχα κοψει οταν καπνιζα 2 πακετα την ημερα με αυτο το βιβλιο αβασανιστα.. Οποιος απο Θεσ/νικη το θελει το δινω να το διαβασει κι αυτος σε αλλον κτλ _ μηπως το θελει κι ο Αντωνης Παιδες αξιζει καλη επιτυχια σε ολους!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
νιψον ανομηματα μη μοναν οψιν
|
|
|
|