Nonos
|
|
« στις: Μάιος 18, 2016, 01:41:13 μμ » |
|
Μαθαίνω ότι αρκετά μέλη εδώ ασχολούνταν με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (σικ), μήπως να κανονίζαμε κανένα....συλλεκτικό παιχνιδάκι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 18, 2016, 01:58:09 μμ » |
|
Μιχάλη είναι άσος στα δίλιρα, εεε δίποντα θέλω να πω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 18, 2016, 02:09:13 μμ » |
|
Είμαι λίγο ντεφορμέ... μάλλον πολύ.... που θα γινόταν το ματσάκι;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 18, 2016, 02:26:52 μμ » |
|
μέσα και εγώ ο νικητής παίρνει μια una...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
apb
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 18, 2016, 02:27:51 μμ » |
|
μέσα και εγώ ο νικητής παίρνει μια una... Το χοντραινεις,για αρχη ας βαλουμε ενα Uno
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 18, 2016, 04:16:50 μμ » |
|
Δύσκολο Μιχάλη να μαζευτούμε από όλη την επικράτεια για ένα ματσάκι, θα μπορούσε βέβαια να είναι Βόρειοι εναντίον Νοτίων και να γίνει κάπου στο κέντρο, στην Λάρισα π.χ. ή στον Βόλο, μετά έναν ντουζ κ τσιπουροκατάσταση...Ωράιο αλλά αντικειμενικά δύσκολο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 18, 2016, 04:35:20 μμ » |
|
Δύσκολο Μιχάλη να μαζευτούμε από όλη την επικράτεια για ένα ματσάκι, θα μπορούσε βέβαια να είναι Βόρειοι εναντίον Νοτίων και να γίνει κάπου στο κέντρο, στην Λάρισα π.χ. ή στον Βόλο, μετά έναν ντουζ κ τσιπουροκατάσταση...Ωράιο αλλά αντικειμενικά δύσκολο... Όχι ακατόρθωτο, τώρα που διαμόρφωσες και το πλαίσιο, το όλο πακέτο είναι και πιο ελκυστικό....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 18, 2016, 07:19:35 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 22, 2016, 09:09:48 πμ » |
|
Πώς και δεν πετάχτηκε ο γνωστός spammer να γράψει ότι "το μπάσκετ είναι επαγγελματικό" και άλλα τέτοια...
Άλλωστε, είμαι σίγουρος ότι έχει διατελέσει και παίχτης και προπονητής και παράγοντας στον χώρο του μπάσκετ. Αλλά τα παράτησε, γιατί σιχάθηκε τη σαπίλα του χώρου. Και... μόνο αν βρισκόταν στην Αμερική θα ξανασχολιόταν με το μπάσκετ...
(Ξέρω, η σωστή απάντηση είναι ότι προχτές νίκησε ο Παναθηναϊκός. ;-) )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 22, 2016, 07:00:27 μμ » |
|
Ότι και να πείτε εγώ το τσιγάρο δεν το ξαναβάζω στο στόμα μου... Και ευτυχώς δεν είμαι από τους μπλε για να σκάω κιόλας... εννοώ με τα τεκταινόμενα εντός , γιατί εκτός έχουμε πολλά στα κεφάλια μας εκτός.... Γιώργο, αν θέλεις να συμμετέχεις στον αγώνα πολύ ευχαρίστως, πάρε και ρόλο προπονητή αν θέλεις. Τον Μάρκο γιατί τον ανακατεύεις, από μια παλιά κουβέντα που δεν έχει και πολύ σημασία αν διαφωνήσατε;;; ...... Υ.Γ. Εγώ πάντως δεν το ξαναβάνω στο στόμα μου, κι ας μην είμαι σίγουρος τι μέρα είναι, πως με λένε και σε ποιά χώρα ζω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|