GKCollect
|
|
« στις: Μάιος 03, 2016, 01:41:31 μμ » |
|
Η Βασιλική μου και η Θεοδώρα μου, σας χαρίζουν ένα έργο τέχνης. Όταν η φαντασία καλπάζει με το άτι της συλλογής ιδού το αποτέλεσμα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 03, 2016, 01:47:53 μμ » |
|
Το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει φιλε μου. Να μου φιλησεις και την Θεοδωρα και την Βασιλικη σου και να τους δωσεις τα συγχαρητηρια μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 03, 2016, 02:13:47 μμ » |
|
Φοβερή λεπτοδουλειά και υπέροχο αποτέλεσμα, να είσαι καλά Κώστα να τις καμαρώνεις!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 03, 2016, 02:14:26 μμ » |
|
Θα παραφράσω το γνωστό "ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται" με το "ο βήχας και η καλλιτεχνία δεν κρύβονται". Τα συγχαρητήριά μου, Κώστα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 03, 2016, 04:17:11 μμ » |
|
Πολύ ομορφο και δημιουργικο το καλλιτέχνημα κωστα , να χαιρεσαι τα κορίτσια σου και να τα δεις όπως εσυ επιθυμεις !!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostis
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 03, 2016, 04:34:02 μμ » |
|
Μπραβο στις κορουλες σου για την δημιουργικοτητα τους...να τις χαιρεσε Κωστα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
SYMEOU13
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 03, 2016, 08:37:24 μμ » |
|
Πολυ ομορφο, μοναδικο κομματι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 03, 2016, 08:41:38 μμ » |
|
Πολύ όμορφο Κώστα.Συγχαρητήρια στις κορούλες σου.Ζωντάνεψαν το νόμισμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 03, 2016, 08:53:08 μμ » |
|
Καλλιτέχνες. Μήπως να αρχίσουμε αποστολες βόρεια προς χωματισμο;; Καλό. Μια ερώτηση.Τώρα που ζωγραφίστηκε τί γίνεται με την αξία του; Βγαίνει το χρώμα αν θές; Σίγουρα βγαίνει. Α ρε Κωστα με τέτοιες ταλαντούχος κόρες ,ζητα να του βάλουμε και βαθμο τωρα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 03, 2016, 09:33:14 μμ » |
|
Να 'στε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε. Για να ξεδιαλύνω λίγο την κατάσταση... Οι κορούλες μου, παρότι είναι μικρούλες (η Θεοδώρα 7 και η Βασιλική 10 ετών), δεν υπήρχε περίπτωση να βάψουν κανονικά ένα νόμισμα. Κι αυτό όχι γιατί δεν έχουν το καλλιτεχνικό αίμα, αλλά έχουν τον δέοντα σεβασμό στα νομίσματα. Το έργο έχει γίνει με υπολογιστή σε φωτό. Αλλά για έναν χαζομπαμπά σαν κι εμένα, είναι το απόλυτο έργο τέχνης, που έπρεπε να μοιραστώ μαζί σας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|