Φιλες να το χαιρεσαι τα νομισματα σου.Για μενα εισαι ενας γνησιος συλλεκτης που αγαπας και ενθουσιαζεσαι με αυτο που κανεις.Προσπαθησε να μαθεις τις τιμες που αγοραζονται αυτα τα νομισματα για να μην τα αγοραζεις ακριβα
@Milou
Καλο θα ηταν να μην εισαι υπεροπτης με τον νεο συλλεκτη.Και εγω νεος συλλεκτης ειμαι αλλα δειχνεις μια ασεβεια προς το προσωπο του.Μην ξεχνας και το θεμα που ειναι ακομα ανοικτο στις εσωτερικες ανακοινωσεις προς το προσωπο σου.Δειξε σεβασμο και εγκρατεια.Δεν ειμαστε ολοι στην τελικη εμποροσυλλεκτες για να εχουμε την δυνατοτητα να φροντιζουμε το χομπυ μας.
Φιλε μου διαμενοντας τα τελευταια χρονια στην Σουηδια εχεις χασει λιγο την επαφη με το ελληνικο ταμπεραμεντο και χιουμορ!!Σου προτεινω να ερθεις το καλοκαιρι Ελλαδα να ζεσταθεις λιγο και να χαλαρωσεις!!
Υπεροπτης δεν ειμαι καθως 5 χρονια τωρα συνεχως κανω εκτιμησεις νομισματων σε νεα μελη αφιερωνοντας ΠΟΛΥ χρονο που στερω απο την προσωπικη μου ζωη!!Ακομα και για το συγκεκριμενο μελος εκανα εκτιμηση σε νομισματα του.Εσυ γιατι δεν το εκανες ή δεν μπηκες καν στο κοπο;
Καποιος που ασχολειται 6 χρονια δεν ειναι νεος συλλεκτης απλα ειναι νεος στο φορουμ.
Κανε μου επισης μια παραθεση στο λινκ για αυτο που ειπες για τις εσωτερικες ανακοινωσεις γιατι εχω ασθενη μνημη.
Φιλικα Γιαννης