ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #30 στις: Μάιος 07, 2012, 12:49:39 πμ » |
|
Εγω να κανω και λιγο χιουμορ τωρα... Αυτοι οι Κρητικοι ειναι αγυριστα κεφαλια βρε παιδι μου
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 10, 2012, 09:25:59 μμ από ANTONIO1967 »
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #31 στις: Μάιος 07, 2012, 12:52:37 πμ » |
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 07, 2012, 01:08:09 πμ από pepos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
DimitriG
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
|
|
« Απάντηση #32 στις: Μάιος 07, 2012, 12:53:09 πμ » |
|
Είναι καλά ταϊσμένοι (οι Κρητικοί), γι'αυτό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΠΥΡ+ΥΔΩΡ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ+ΙΔΕΑ+ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = 1884
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #33 στις: Μάιος 07, 2012, 12:54:10 πμ » |
|
Εγω να κανω και λιγο χιουμορ τωρα... Αυτοι οι Κρητικοι ειναι αγυριστα κεφαλια βρε παιδι μου Έλα ρε Αντώνη τα παληκάρια, τα Χανιά πήγαν με τον Τσίπρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #34 στις: Μάιος 07, 2012, 12:55:11 πμ » |
|
Είναι καλά ταϊσμένοι γι'αυτό.
Είδατε το "χουνεράκι" που κάνανε στους δημοσιογράφους? Αρχίσανε προπόνηση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #35 στις: Μάιος 07, 2012, 12:56:14 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #36 στις: Μάιος 07, 2012, 12:57:13 πμ » |
|
Είναι καλά ταϊσμένοι (οι Κρητικοί), γι'αυτό.
Και της Χρυσής Αυγής νταβραντισμένοι είναι δεν ξέρω οι βουλευτές τους βέβαια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #37 στις: Μάιος 07, 2012, 12:57:52 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #38 στις: Μάιος 07, 2012, 01:40:56 πμ » |
|
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #39 στις: Μάιος 07, 2012, 01:47:58 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
DimitriG
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
|
|
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 07, 2012, 02:10:19 πμ » |
|
Αντώνη μήπως παίζει και η συνέχεια με την press conferance του αρχηγού της Χ.Α.;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΠΥΡ+ΥΔΩΡ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ+ΙΔΕΑ+ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = 1884
|
|
|
sub-mariner
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 07, 2012, 07:43:30 πμ » |
|
Το θεμα ειναι η λεξη η τη αντιπροσωπευει το κομα φασισμος Ιταλικα ναζιστικο στα γερμανικα αποτελεσμα χρυση αυγη.Το θεμα μικρε ειναι οτι εγω λεω ναι στη ψηφο και ας ειναι σε φασιστικα κοματα ενω αυτα τα εθνικιστικα που λες εσυ δεν πιστευουν στην ελευθερια της ψηφου.Ελληνας ειμαι και γουσταρω αυτο ομως δεν λεει οτι πρεπει να λεω σκουπιδια τους αλλους εγω τους εμαθα τον πολιτισμο και θα συνεχιζω να τους μαθαινω.
Στην ελευθερια ψηφου πιστευουν αλλα πιστευουν και στην αξιοκρατια Σχετικα με το βιντεο παντως ανεξαρτητα με το κομμα πρεπει να καταλαβουν μερικοι καναλαρχες οτι δε θα τους προσκυνανε ολοι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 07, 2012, 08:09:42 πμ » |
|
Φιλε sub-mariner ακριβως ετσι ειναι.Βαρεθηκαμε τοσα χρονια την δικτατορια των ΜΜΕ.Δημοσιογραφοι επειδη εχουν δυνατοτητα να γραφουν μια στηλη σε εφημεριδα να το παιζουν μαγκες.Στην γειτονια μου εχω ενα συντακτη μικρης εφημεριδας ο οποιος εχει τοποθετησει μια ταμπελα PRESS μπροστα στο ταμπλο κανει οτι γουσταρει.Παραβιαζει κοκκινα παραταει το αμαξι οπου γουσταρει και δημιουργει προβλημα και γενικα το παιζει εξουσια.Αυτο που εγινε εκει μεσα πιστευω ηταν προσχεδιασμένο.Δεν ειχε να κανει προσωπικα με τους ανθρωπους που βγαζανε απο κατω φωτο για το ψωμι τους.Ηταν ενα συμβολικο χαστουκι προς τα ΜΜΕ το οποιο συμβολιζει την αγανακτιση 450.000 ΕΛΛΗΝΩΝ απεναντι στο κρατος και την προπαγανδα των ΜΜΕ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
sub-mariner
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 07, 2012, 09:36:20 πμ » |
|
Φιλε sub-mariner ακριβως ετσι ειναι.Βαρεθηκαμε τοσα χρονια την δικτατορια των ΜΜΕ.Δημοσιογραφοι επειδη εχουν δυνατοτητα να γραφουν μια στηλη σε εφημεριδα να το παιζουν μαγκες.Στην γειτονια μου εχω ενα συντακτη μικρης εφημεριδας ο οποιος εχει τοποθετησει μια ταμπελα PRESS μπροστα στο ταμπλο κανει οτι γουσταρει.Παραβιαζει κοκκινα παραταει το αμαξι οπου γουσταρει και δημιουργει προβλημα και γενικα το παιζει εξουσια.Αυτο που εγινε εκει μεσα πιστευω ηταν προσχεδιασμένο.Δεν ειχε να κανει προσωπικα με τους ανθρωπους που βγαζανε απο κατω φωτο για το ψωμι τους.Ηταν ενα συμβολικο χαστουκι προς τα ΜΜΕ το οποιο συμβολιζει την αγανακτιση 450.000 ΕΛΛΗΝΩΝ απεναντι στο κρατος και την προπαγανδα των ΜΜΕ.
Ετσι ειναι και επειδη μια μερα ευχομαι και θελω να γινω και εγω δημοσιογραφος ελπιζω να καταφερω να διασωθω απο το ανθελληνικο συστημα που μας κυβερνα. Η εξουσια τους ειναι πολυ μεγαλη και πρεπει να κοπει μαχαιρι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dejavu
|
|
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 07, 2012, 02:35:34 μμ » |
|
Αυτο ειναι ολο μαζι. Ειμαι απο αυτους που διαβαζουν πιο πολυ και δε γραφουν. Σημερα παντου καταλαβαινω ενα μουδιασμα, ενα συναισθημα .....και κυβερνηση να γινει......... Κατι σε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα μαλλον. Θα δουμε, η ελπιδα........!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|