Nonos
|
|
« Απάντηση #75 στις: Μάρτιος 31, 2016, 11:01:45 πμ » |
|
strip tease θα την κάνεις?
Mία μόνο εμφάνιση θα κάνει, και μόνο live, στην Τούμπα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #77 στις: Μάρτιος 31, 2016, 11:03:38 πμ » |
|
Mία μόνο εμφάνιση θα κάνει, και μόνο live, στην Τούμπα.... Δηλαδή? Στον Αντώνη θα την δείξεις μόνο? ή τον προκαλείς?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #78 στις: Μάρτιος 31, 2016, 12:07:48 μμ » |
|
Mία μόνο εμφάνιση θα κάνει, και μόνο live, στην Τούμπα.... Δηλαδή? Στον Αντώνη θα την δείξεις μόνο? ή τον προκαλείς? Δεν χαμπαριάζει από τέτοια.... Σε όσους βρεθούν στην επόμενη συνάντηση φίλε Κοσμά.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #79 στις: Μάρτιος 31, 2016, 12:11:00 μμ » |
|
Mία μόνο εμφάνιση θα κάνει, και μόνο live, στην Τούμπα.... Δηλαδή? Στον Αντώνη θα την δείξεις μόνο? ή τον προκαλείς? Δεν χαμπαριάζει από τέτοια.... Σε όσους βρεθούν στην επόμενη συνάντηση φίλε Κοσμά..... Δηλώνω παρών από τώρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Misha19
|
|
« Απάντηση #80 στις: Μάρτιος 31, 2016, 12:29:10 μμ » |
|
Πες μου ότι θα είναι σε 2 Σαββατοκύριακα που θα ειμαι Θεσσαλονίκη!! 😊
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #81 στις: Μάρτιος 31, 2016, 12:36:58 μμ » |
|
Σκέφτομαι να τυπώσω......... εισιτήρια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #85 στις: Απρίλιος 02, 2016, 09:14:19 πμ » |
|
Μήπως ήταν κάποιος μεταγενέστερα, που τα είχε πιεί και σκέφτηκε μέσα στην ντίρλα του, ας πειράζω ένα sovereign για να δώσω στον κόσμο ένα γρίφο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #86 στις: Απρίλιος 02, 2016, 09:41:17 πμ » |
|
Μήπως ήταν κάποιος μεταγενέστερα, που τα είχε πιεί και σκέφτηκε μέσα στην ντίρλα του, ας πειράζω ένα sovereign για να δώσω στον κόσμο ένα γρίφο. Όχι, τώρα που την έχω στα χέρια μου, μπορώ να το βεβαιώσω απόλυτα.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #87 στις: Απρίλιος 02, 2016, 09:41:52 πμ » |
|
Στην επόμενη συνάντηση στην Τούμπα. Θα δούμε λίρα που τυπώθηκε από σουρωμένους χαράκτες.. Τέρμα οι οθωνες στις σαλάτες... Λίρες εν πλω μαλαματινα.... Και φυσικά με την κατάλληλη πωση θα γίνει εκτίμηση.!!!! Καλό ακούγεται..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
incredible
|
|
« Απάντηση #88 στις: Απρίλιος 02, 2016, 09:43:43 πμ » |
|
Μήπως ήταν κάποιος μεταγενέστερα, που τα είχε πιεί και σκέφτηκε μέσα στην ντίρλα του, ας πειράζω ένα sovereign για να δώσω στον κόσμο ένα γρίφο. Όχι, τώρα που την έχω στα χέρια μου, μπορώ να το βεβαιώσω απόλυτα..... Jokerάκι δηλαδή, να την χαίρεσαι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #89 στις: Απρίλιος 02, 2016, 09:46:51 πμ » |
|
Στην επόμενη συνάντηση στην Τούμπα. Θα δούμε λίρα που τυπώθηκε από σουρωμένους χαράκτες.. Τέρμα οι οθωνες στις σαλάτες... Λίρες εν πλω μαλαματινα.... Και φυσικά με την κατάλληλη πωση θα γίνει εκτίμηση.!!!! Καλό ακούγεται..
Μέσα!!! Κλείστε ημερομηνία, μόνο μην ξεχάσετε η ημερομηνία αυτή να βολέψει και μια ψυχή κρητικιά....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|