Πριν λιγες μερες συμπληρωσα 1 χρονο που ειμαι γραμμενος στο Στεκι και νοιωθω την αναγκη να ευχαριστησω δημοσια ολα τα μελη του φορουμ που με αγκαλιασαν απο την πρωτη στιγμη,ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο μου τον Γιωργο τον oldgeotzo για την τεραστια βοηθεια που μου εχει προσφερει απο την πρωτη μερα,στον ιδιοκτητη του σαιτ τον Γιωργο τον Σκαρακη ,σε ολα τα παιδια της διαχειριστικης ομαδας ton Epop που με εκαναν να αισθανομαι σαν το σπιτι μου,ειδικα στον Τονυ-Chris1972-Iapona-Νικο ειδικα το πρωτο διαστημα τους ειχα πρηξει με αποριες αλλα ποτε δεν με αποπηραν αλλα τουναντιον με βοηθουσαν με περισσοτερη θερμη,στα παιδια με τα πρασινα Αντωνη1967 .ΓιαννηςΤ.και τον Νικολα τον ΝΜΣ,ειδικα στον Νικο οφειλω πολλα .Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον GKcollect & Haros για την ανιδιοτελη προσφορα γνωσεων σε καθε νεο μελος και μη ,την βοηθεια αμεση η εμμεση που μου εχουν προσφερει και οι 2 μια απιστευτη βιβλιοθηκη γνωσεων και μαλιστα δωρεαν.Τον Babis -Orop-sbgate4-Midas-Steliosan-Haniotis-Lucky luk-asimako-smartmorpeus-malef13-misha19-silahim-athas-ellinas-heavy metal-kostis-kostis1-sroussos-silverpanda-mpifteki-gerta-kostakis88-xmac-sp1-rubirosa-Johnstik-νικολαος-milou-spIros collect-georok-svcollector-antemma-han-zafeiris 1988-dimitris G-elpidoforos-belpedro-senso1-rethumno-panosk-minoas74-sac-vangeliz-nikos11-dcash-sabby-ametros-silversurfer-Ltzortzak-lefmaggos-Φιλιππος-alexandros1986-Tzo fistikis-salonica-mimmiss-Gass-anastasios83-margiriou-basilis323-alexandros7619-me.chris-atreidis888-gemuncey23-Talos-aekkritis-yiorgos131313-kostas-89-exmin-styloroc-heretik-teris3-teutates-silverfever-makis-P-dimarko-maria-ap-miou-partsa-paulina-ανεστης-stelioss-mikekon-imike-greenday-sumeou 13-zark4-makis-methodios-giannis xios-vasdecoin-μιχαλης80-giannis.p-y-christou-athanas-dpodaras-vlass-pmpaki-stamos-theodorsp-coll-el greco-loudos thanos-gismek-ahilleas 3-dimitris41--koko27-badjes-methodios-eytyxis-nikoleros
Συγνωμη αν ξεχναω καποιον ,σας ευχαριστω πολυ που μπηκατε ευχαριστα στην ζωη μου τον τελευταιο χρονο και σας αφιερωνω μια μαντιναδα
Το ευχαριστω μου φαινεται ,λιγο και δεν μου φτανει
οσα για εσας αισθανομαι μια λεξη δεν τα βανει
Να σας εχει καλα ο Θεος εσας και της οικογενειες σας
Συγνωμη αν κουρασα αλλα το ειχα αναγκη
αν ξεχασα καποιον και παλι συγνωμη ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ