Πολύ δυνατό νόμισμα και πολύ ωραίες φωτογραφίες.
Πράγματι ιδιαίτερο. Μπάμπη να κάνω μια ερώτηση; Μαζεύεις γενικά ενετικά, όσα κυκλοφορούσαν στο ελλαδικό χώρο ή μόνο Κρήτης; Θα ήθελα να τα αρχίσω και εγώ κάποια στιγμή αλλά λόγω των πολλών ιδιαιτερωτήτων τους δεν ξέρω τι θα ήταν προτιμότερο,
Στην αρχη ξεκινησα Γιαννη με τα Κρητικα στα οποια κανω και μια περαιτερω ερευνα που καποια στιγμη θα την ανεβασω στο Στεκι,αλλα συναμα ειπα να μαζευω και οτι εχει σχεση και με την υπολοιπη Ελλαδα αλλα οπως τα βλεπω τα πραγματα θα μπω και σε αλλες περιπτωσεις .Γιαννη αρχικα φαινεται σαν θεμα πολυ λιγο συλλεκτικα αλλα οσο μπαινεις εχει απιστευτο βαθος σαν συλλογη και θελει και γνωσεις της οποιες σιγα σιγα προσπαθω να καλυψω μια και σε καποια θεματα ειναι ελλειπες ,σε καποια αλλα συγκεχιμενες και χρειαζεται πολλες διασταυρωσεις,το ποιο ομορφο συναισθημα που με γεμιζει και μου αρεσει ειναι ιστορικα γεγονοτα της περιοδου που μαθαινω και αιτια ειναι ο συλλεκτισμος.
Καποια στιγμη και λογω καταγωγης καλο θα ηταν να ειχες τουλαχιστον μια σειρα απο ολα,οχι απαραιτητα ποικιλιες κτλ αλλα μια απλη σειρα ενα απο το καθενα,οταν αποφασισεις ευχαριστως να βοηθησω φιλε