μαρκος
|
|
« στις: Μάρτιος 01, 2016, 11:32:02 μμ » |
|
Μια νεα προσθηκη στα ενετικα μου ,πως το βλεπεται;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 02, 2016, 06:50:47 πμ » |
|
Μάρκο καλορίζικο....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
SYMEOU13
|
|
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 02, 2016, 09:11:52 πμ » |
|
Πολυ ομορφο, ιδιως η πλευρα με το λεοντα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 02, 2016, 01:27:42 μμ » |
|
Ευχαριστω παιδια ,πιστευω οτι γενικα ειναι σε καλη κατασταση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 02, 2016, 06:20:34 μμ » |
|
Αν και δεν πολυμπαίνω, με έχεις κολλήσει με τέτοια νομίσματα. Είναι πολύ δυνατο για μένα. Καλορίζικο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 02, 2016, 06:34:26 μμ » |
|
Καλοριζικο φιλε Μαρκο,αν και χαμηλης κατάστασης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 02, 2016, 06:44:31 μμ » |
|
Ευχαριστω Γιαννηδες,το καλοκαιρακι Γιαννακη να ετοιμασεις βαλιτσες να σε φιλοξενησω μια βδομαδα να μου τα φωτογραφισεις.Γιαννη φιλε νασαι καλα για να το λες εσυ κατι ξερεις σε σχεση με την κατασταση,απλα στα χαλκινα θελω να κλεισω ποικιλιες εστω και χρεπια γιατι το καλοκαιρι παω για Οσελλες που με εχουν συναρπασει,ηδη μια βρισκεται καθοδον
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 02, 2016, 06:49:08 μμ » |
|
Ευγε Μαρκο,ξεκινα με οσελλες και δουκάτα,τα υπολοιπα βρισκωνται και μετα σε ολες τις καταστασεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 02, 2016, 08:06:25 μμ » |
|
Ευχαριστω Γιαννηδες,το καλοκαιρακι Γιαννακη να ετοιμασεις βαλιτσες να σε φιλοξενησω μια βδομαδα να μου τα φωτογραφισεις.Γιαννη φιλε νασαι καλα για να το λες εσυ κατι ξερεις σε σχεση με την κατασταση,απλα στα χαλκινα θελω να κλεισω ποικιλιες εστω και χρεπια γιατι το καλοκαιρι παω για Οσελλες που με εχουν συναρπασει,ηδη μια βρισκεται καθοδον To κόλπο για μένα Μπάμπη είναι, πέρα από το να αποκτήσεις πολλές γνώσεις σε αυτά τα διαμάντια νομίσματα, η συντήρηση. Δυστυχώς το έχω ψιλοαφίσει το θέμα λόγω διαβασμάτων, αλλά τώρα σχεδόν το πράγμα έχει τελειώσει, οπότε επανέρχομαι. Με συντήρηση μπορείς να φέρεις στο φως νομίσματάρες . Καληνύχτα και καλές απόκριες! Υ.Γ. για την πρόσκληση σε ευχαριστώ πολύ. εύχομαι να κατέβω Κρήτη φέτος. Το σίγουρο είναι με την παρέα πως του χρόνου μόλις τελείωσουμε θα κατέβουμε Κρήτη για διακοπές
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Johntsik
|
|
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 02, 2016, 08:23:06 μμ » |
|
Πολύ ωραίο Μάρκο. Μπράβο. Καλορίζικο και να το χαίρεσαι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 02, 2016, 08:37:50 μμ » |
|
Καλορίζικο Μάρκο.Πολύ όμορφο.Να το χαίρεσαι φίλε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 02, 2016, 09:38:40 μμ » |
|
Ευγε Μαρκο,ξεκινα με οσελλες και δουκάτα,τα υπολοιπα βρισκωνται και μετα σε ολες τις καταστασεις. so true.....Γιαννη εβαλα στοχο σε καμμια 30αρια χρονια να τα κλεισω Γιαννη Μαλεφ13 καποια στιγμη θα σου στειλω μερικα να το κανεις εσυ,τοχεις και το ταλεντο και το μερακι,εγω δεν το εχω αλλα θελουνε επεμβαση πολλα για να μην παθουν καμμια διαβρωση αλλα και αυτα που εχουν ηδη υποστει διαβρωση να περιοριστει οσο γινεται βεβαια Ευχαριστω ολους για τις ευχες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 02, 2016, 09:49:56 μμ » |
|
Καλοριζικα ρε μαστορα..εμεις εχουμε μεινει ξεροι..εχουμε ελειψη νομισμάτων.. Θα σου κανω ντου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 02, 2016, 10:12:26 μμ » |
|
Μπραβο Μαρκο! Συνεχισε μου αρεσουν τα νομισματα αυτα παρα πολυ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
|