paulinaj
|
|
« Απάντηση #180 στις: Μάρτιος 06, 2016, 10:32:36 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #181 στις: Μάρτιος 06, 2016, 10:41:07 μμ » |
|
Εγώ προσφέρω 1 λίρα και τον ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ, μου έχει φάει 3 πεντόλιρα, 20 Morgan CC και 16 σαπούνια, λυπάμαι να τον σφάξω όμως...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #182 στις: Μάρτιος 06, 2016, 10:57:51 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #183 στις: Μάρτιος 13, 2016, 03:30:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #184 στις: Μάρτιος 13, 2016, 04:20:22 μμ » |
|
Στειλτο λεμεεεε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #185 στις: Μάρτιος 13, 2016, 04:35:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #186 στις: Μάρτιος 13, 2016, 04:43:55 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #187 στις: Μάρτιος 13, 2016, 05:02:32 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #188 στις: Μάρτιος 13, 2016, 05:09:16 μμ » |
|
Η τιμή κλεισίματος (hammer price), στην προκειμένη περίπτωση τα 1900 ευρώ, είναι η τιμή βάσης. Ο πλειοδότης θα πρέπει να πληρώσει συν 17.5% τα fees (αν είναι από χώρα Ε.Ε.), συν τα έξοδα αποστολής. Δηλαδή : 1900 συν 1900 * 17.5% = 332,50 συν τα έξοδα αποστολής 30 ευρώ... σύνολο 2262,50 ευρώ. https://www1.wago-auktionen.de/AGB.aspxΓι αυτό και το αρχικό σχόλιό μου... Και επίσης ας αφήσουμε το κλασσικό... μείον κρατήσεις, μείον προμήθειες, μείον φόροι... δεν μας απασχολεί. Διότι ο αγοραστής ακουμπά 2 χιλιάρικα, και όχι μείον-μείον-μείον. Δεν απασχολεί τον αγοραστή το τι συμφωνία έχει κάνει ή που δίνει τα χρήματα που παίρνει ο πωλητής.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #189 στις: Μάρτιος 14, 2016, 12:16:29 πμ » |
|
το συγκεκριμενο νομισμα ειναι η κορυφαια ποιοτητα στην οποια συνανταται η συγκεκριμρνη ποικιλια! ακομα και καποια προβληματα που φαινεται να ειχε αναμεσα στα γραμματα δεν ειναι σκουριες η πρασινιλες ειναι βρωμιες που φευγουν πολυ ευκολα! πηγε περιπου οσο και το αλλο που βγηκε στο heritage με τη διαφορα οτι εκεινο για να το παρει ελληνας ειχε ακομα 23% τελωνιο! τωρα αν θελετε και αρεσκεστε να τιμολογειτε ολα τα μονολεπτα 114 ασχετως ποιοτητας το ιδιο δικαιωμα σας εσεις ξερετε! επισης μην ξεχναμε οτι ο καταθετης του νομισματος θα παρει 1600 στην καλυτερη περιπτωση ισως και λιγο παρακατω εξαρταται απο το ποσοστο που κραταει ο δημοπρατης! Παυλινα στειλτο να τελειωνουμε και οχι εδω στα εξωτερικα να το στειλεις αυτο ζηταει ο λαος! ειναι ενας καλος τροπος να κανεις τον απολογισμο σου στο τελος και να δεις τι θα σε συνεφερε τελικα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #190 στις: Μάρτιος 14, 2016, 12:24:39 πμ » |
|
το συγκεκριμενο νομισμα ειναι η κορυφαια ποιοτητα στην οποια συνανταται η συγκεκριμρνη ποικιλια! ακομα και καποια προβληματα που φαινεται να ειχε αναμεσα στα γραμματα δεν ειναι σκουριες η πρασινιλες ειναι βρωμιες που φευγουν πολυ ευκολα! πηγε περιπου οσο και το αλλο που βγηκε στο heritage με τη διαφορα οτι εκεινο για να το παρει ελληνας ειχε ακομα 23% τελωνιο! τωρα αν θελετε και αρεσκεστε να τιμολογειτε ολα τα μονολεπτα 114 ασχετως ποιοτητας το ιδιο δικαιωμα σας εσεις ξερετε! επισης μην ξεχναμε οτι ο καταθετης του νομισματος θα παρει 1600 στην καλυτερη περιπτωση ισως και λιγο παρακατω εξαρταται απο το ποσοστο που κραταει ο δημοπρατης! Παυλινα στειλτο να τελειωνουμε και οχι εδω στα εξωτερικα να το στειλεις αυτο ζηταει ο λαος! ειναι ενας καλος τροπος να κανεις τον απολογισμο σου στο τελος και να δεις τι θα σε συνεφερε τελικα! εσυ γιατι ανακατεβεσαι αφου βλεπεις οτι δεν σε ακουει κανενας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #191 στις: Μάρτιος 14, 2016, 12:08:05 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #192 στις: Μάρτιος 15, 2016, 02:20:34 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #193 στις: Μάρτιος 25, 2016, 12:33:02 μμ » |
|
το συγκεκριμενο νομισμα ειναι η κορυφαια ποιοτητα στην οποια συνανταται η συγκεκριμρνη ποικιλια! ακομα και καποια προβληματα που φαινεται να ειχε αναμεσα στα γραμματα δεν ειναι σκουριες η πρασινιλες ειναι βρωμιες που φευγουν πολυ ευκολα! πηγε περιπου οσο και το αλλο που βγηκε στο heritage με τη διαφορα οτι εκεινο για να το παρει ελληνας ειχε ακομα 23% τελωνιο! τωρα αν θελετε και αρεσκεστε να τιμολογειτε ολα τα μονολεπτα 114 ασχετως ποιοτητας το ιδιο δικαιωμα σας εσεις ξερετε! επισης μην ξεχναμε οτι ο καταθετης του νομισματος θα παρει 1600 στην καλυτερη περιπτωση ισως και λιγο παρακατω εξαρταται απο το ποσοστο που κραταει ο δημοπρατης! Παυλινα στειλτο να τελειωνουμε και οχι εδω στα εξωτερικα να το στειλεις αυτο ζηταει ο λαος! ειναι ενας καλος τροπος να κανεις τον απολογισμο σου στο τελος και να δεις τι θα σε συνεφερε τελικα! εσυ γιατι ανακατεβεσαι αφου βλεπεις οτι δεν σε ακουει κανενας Γιατι θελω να φαω τις νυχτεριδες ρε μπουμπουνα χωρις να πληρωσω φις και νταβατζιλικια δεν το καταλαβες? και ευτυχως τις εφαγα μαζι με ωραια αχνιστα μυδια, γαριδες και ουζα και με την εξαιρετικη παρεα της παυλινα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #194 στις: Μάρτιος 25, 2016, 10:57:19 μμ » |
|
Ομλογω οτι απο τη φωτογραφια αλλα και στο χερι που την ειδα δεν πιστεψα ιδιαιτερα στην 114 της παυλινας λογω κυριως της κακοποιησης που υπεστη το νομισμα στην προσπαθεια καποιου στο παρελθον να αφαιρεσει αυτη τη μαυρη κρουστα που καλυπτε τον εμπροσθοτυπο! δεν ξερω τι ακριβως ηταν αλλα δεν εχει σχεση με αξειδωσεις του χαλκου κτλ ηταν κατι ξενο που καποια στιγμη και υπο αγνωστες συνθηκες επεσε πανω στο νομισμα! απο κατω ομως κρυβοταν ενα καταπληκτικο νομισμα κολοχτυπημενο σε καλο δισκο και απο τις πρωτες κοπες της μητρας χωρις τα γνωστα μπουκωματα που εχουν στον οπισθοτυπο καποια αλλα δειγματα της ποικιλιας αυτης! τελικα ομως μετα απο πολλες ωρες δουλειας και αφου υπεβαλα το νομισμα σε διαφορες διαδικασιες το αποτελεσμα ξεπερασε και τις καλυτερες προσδοκιες μου! καποιες χαρακιες βεβαια φαινονται ακομα αλλα τι να κανουμε ειναι και αυτες μερος της ιστοριας του νομισματος!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|