dimoς
|
|
« στις: Απρίλιος 23, 2012, 11:22:46 πμ » |
|
Με τόσα τούρκικα σήριαλ, ορίστε και ένα χαρτονόμισμα από το κοντινό παρελθόν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<Κάνω δίαιτα 30 μέρες. Μέχρι στιγμής, έχω χάσει 15 μέρες>
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 23, 2012, 01:07:24 μμ » |
|
αυτο εχει και αξια.περιπου 20 ευρω και λιγο παραπανω.Οι τουρκοι που ειχαν δικο τους νομισμα με το που ξεκινησε η κριση κανανε μια υποτιμηση 15% και η κριση πηγε περιπατο.Η αναπτυξη ειναι ραγδαια.αν καποιος ειχε παει τουρκια πριν απο δεκα χρονια σημερα δεν την αναγνωριζει.Οι μισθοι των υπαλληλων βεβαια ειναι εξαιρετικα χαμηλοι.Αλλα το ιδιο και οι τιμες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 23, 2012, 06:51:05 μμ » |
|
πρεπει να ειναι η αξια του κοντα στα 25 ευρω... αν και δεν περναει πια... στην τουρκικη αγορα.. το δινουν 38 δολλαρια σε ακυκλοφορητο!
ομορφο ηταν παντως.. αν και δεν το ειδα απο κοντα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 23, 2012, 08:13:54 μμ » |
|
νικο εχεις δικιο νικο δεν περναει πια.γιατι βγηκαν τα καινουρια.Αυτο ηταν το πρωτο μετα που κοψαν τα μηδενικα και μετα το ξανααλλαξαν.Εμενα μου μειναν μερικα απο την τελευταια επισκεψη και εχω το καινουριο πενηνταρικο.Η αξια του ειναι 21 ευρω και αγορασα μ αυτο 20 κιλα φυλλα για πιττες φανταστικα χειροποιητα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 23, 2012, 09:11:30 μμ » |
|
πληροφοριες για τα φυλλα σε πμ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 23, 2012, 09:51:30 μμ » |
|
τα μισα ειναι ηδη στο στομαχι μου μαζι με το τυρι και το σπανακι που ηταν απο τον κηπο της γιαγιας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 23, 2012, 09:53:22 μμ » |
|
τα μισα ειναι ηδη στο στομαχι μου μαζι με το τυρι και το σπανακι που ηταν απο τον κηπο της γιαγιας
Α ρε τυχεράκηδες με τους κήπους σας και τα σπανάκια σας. Εμείς θα φάμε τίποτις?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimoς
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 23, 2012, 10:00:47 μμ » |
|
κήπους και σπανάκια διαβάζω, να κάνουμε καμιά κανούργια κατηγορία : το μποστάνι ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 23, 2012, 10:07:53 μμ » |
|
κήπους και σπανάκια διαβάζω, να κάνουμε καμιά κανούργια κατηγορία : το μποστάνι ;
Μετα θα μου ζητησετε και καμια στανη??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 23, 2012, 10:08:14 μμ » |
|
Σε λίγο καιρό όπως μας βλέπω θα ανοίξουμε κατηγορία κηπουρικής για αρχάριους και θα κάνουμε ανταλλαγες σπόρων μιας και με τα υβρίδια ούτε σπόρους δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 23, 2012, 10:09:45 μμ » |
|
Μετα θα μου ζητησετε και καμια στανη?? Να μάθουμε να ξετομαριάζουμε με τον Κρητικο τρόπο Γιώργο, έχω και τρόμπα ποδηλάτου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimoς
|
|
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 23, 2012, 10:18:10 μμ » |
|
Μετα θα μου ζητησετε και καμια στανη?? Να μάθουμε να ξετομαριάζουμε με τον Κρητικο τρόπο Γιώργο, έχω και τρόμπα ποδηλάτου. Ξετομαριάζουμε !!!! Ρε εσείς είστε άγριοι, θα πρέπει να γραφτεί στην είσοδο του site ότι χρειάζεται γονική συναίνεση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 23, 2012, 10:25:45 μμ » |
|
Μετα θα μου ζητησετε και καμια στανη?? Να μάθουμε να ξετομαριάζουμε με τον Κρητικο τρόπο Γιώργο, έχω και τρόμπα ποδηλάτου. Ξετομαριάζουμε !!!! Ρε εσείς είστε άγριοι, θα πρέπει να γραφτεί στην είσοδο του site ότι χρειάζεται γονική συναίνεση Το Αρνάκι πατροπαράδοτα το σφάζουμε μόνοι μας στην ορεινή Αρκαδία Δήμο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimoς
|
|
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 23, 2012, 11:18:02 μμ » |
|
Μετα θα μου ζητησετε και καμια στανη?? Να μάθουμε να ξετομαριάζουμε με τον Κρητικο τρόπο Γιώργο, έχω και τρόμπα ποδηλάτου. Ξετομαριάζουμε !!!! Ρε εσείς είστε άγριοι, θα πρέπει να γραφτεί στην είσοδο του site ότι χρειάζεται γονική συναίνεση Το Αρνάκι πατροπαράδοτα το σφάζουμε μόνοι μας στην ορεινή Αρκαδία Δήμο. Αμάν, Αρκάς είσαι και΄συ. Σε φωλιά πέσαμε !!!??? Κάτω από τ'αυλάκι δηλαδή
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 23, 2012, 11:34:52 μμ » |
|
Μετα θα μου ζητησετε και καμια στανη?? Να μάθουμε να ξετομαριάζουμε με τον Κρητικο τρόπο Γιώργο, έχω και τρόμπα ποδηλάτου. Την τσικουδια για το ξετομαριασμα την βαζω εγω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|