Καλημέρα σε όλους.
Οντως χωρίς κάποια τεκμηρίωση δε μπορέι να γίνει εκτίμηση.Εαν στέκει η ιστορία σίγουρα δε θα το είχε κάποιος
τρεχαγυρευόπουλος αλλά κάποιος σημαντικός συνεργάτης της χούντας.
Αυτοί που συλλέγουν αντικείμενα της επταετίας δεν είναι απαραίτητα φασίστες (δεν είναι στα ενδιαφέροντά μου), μη τα τσουβαλιάζουμε όλα.
Συλλεκτικό για κάποιον μπορεί να είναι ακόμα και τα σπιρτόκουτα με το πουλί της επταετίας όσο και εαν φαίνεται σε μερικούς περίεργο.
Για μένα τουλάχιστόν το πεδίο/περίοδος που ο καθένας επιλέγει να στήσει μια συλλογή δεν αντικατοπτρίζει πάντα και τις ιδεολογικές του πεποιθήσεις.
Συμφωνω
Βρε και εγώ συμφωνώ, στην κατακλείδα σου, το τι θεωρεί συλλεκτικό ο καθένας μας είναι υποκειμενικό, αντικειμενικό είναι το τι υπεραξία θα πληρώσει η αγορά σε όποιο αντικείμενο.... Ο καθένας μπορεί να πλάσει όποια ιστορία θέλει με αυτό το δαχτυλίδι, μπορεί ένα φιλοχουντικός να το παράγγειλε σε κάποιον χρυσοχόο να του το φτιάξει για να φαίνεται και να "πουλάει μούρη" πως είναι του καθεστώτος.... που είναι η συλλεκτικότητα, από την στιγμή που και σήμερα μπορείς να παραγγείλεις και να φτιάξεις ένα ολόϊδιο.... κουραφέξαλα..... Στο συγκεκριμένο χωρίς τεκμηρίωση συλλέκτης δεν θα πληρώσει υπεραξία, κανένας νοσταλγός μπορεί να συγκινηθεί και να πληρώσει κατιτίς παραπάνω.... Οπότε μου φαίνεται σαν να έχει δίκιο ο haros....