ΙΒΑΝ
|
|
« Απάντηση #45 στις: Ιούλιος 02, 2016, 07:18:45 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #46 στις: Αύγουστος 01, 2016, 06:50:43 πμ » |
|
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε ολη την παρεα,καλες διακοπες σε οσους μπορεσουν Επατησε λεει ο Αυγουστος η ακρα του χειμωνα( επιτελους το πετυχα )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #48 στις: Αύγουστος 01, 2016, 08:03:26 πμ » |
|
Κατέφθασε ο Αύγουστος, Ο πιό ωραίος μήνας, Που βόλτες κάνεις άνετα, στο κέντρο της Αθήνας. Μ'αν πάς σε χρυσομάγαζο να πάρεις μια λιρίτσα, "ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΌ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΤΙΝΙΤΣΑ" Πήρα κι εγώ απόφαση να πάω για μπανάκια, Μαζί με τη γυναίκα μου και με τα δυό παιδάκια. Θα κάνουν τα ματάκια μου, χρυσό να δούν βδομάδες. θέλω ν'αποτοξινωθώ, να τρώω αχιβάδες. Χταπόδι,ούζο και ρακί θα έχω στο τραπέζι, και δίπλα θά'χω το μικρό, με δίευρα να παίζει! Καλό μήνα,καλές και αδιάκοπες διακοπές
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
miou
|
|
« Απάντηση #49 στις: Αύγουστος 01, 2016, 09:30:26 πμ » |
|
Καλό μήνα και καλές διακοπές
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 01, 2016, 02:16:14 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
miou
|
|
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 01, 2016, 02:21:10 μμ » |
|
Καλό μήνα σε όλα τα μέλη και επισκέπτες και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες-ζουσες !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 01, 2016, 03:19:08 μμ » |
|
Πρίν λίγο ξύπνησα Μάρκο,κάτι θα σκαρώσω όμως...:
Σεπτέμβρης μπήκε σήμερα Φθινόπωρου ο πρώτος, Λογαριασμοί μου ήρθανε Βυθίστηκα στο σκότος.
ΕΝΦΙΑ-ασφάλεια-παιδικός ολοι λεφτά ζητάνε, Μέχρι τις 10 τού μηνός 3 λίρες θα μου φάνε.
Ηθελα βλέπεις διακοπές να στείλω τη φαμίλια, Με βλέπω τώρα πρόσφυγα ή μούτσο στη Μπραζίλια.
Η κάρτα μου φορτώθηκε με "ξύδια" και ταβέρνες, Με βλέπω στον ωκεανό να με μασάν οι σμέρνες.
Ηθελα βλέπεις Island, coktail και daquiri, Μα τώρα που θα πληρωθούν, Θα κάνω χαρακίρι.
Πού κέφι για ποιήματα Κέφια και τραγουδάκια. Μέχρι να ξαναπληρωθώ, Θα τρώμε μανταλάκια.
Βλέπω χρυσά στην "Πώληση" Μου τρέχουνε τα σάλια, Μα πώς να στείλω το π.μ Πού'μαι σε τέτοια χάλια;
Θα κάτσω στ'αυγουλάκια μου, Ευρώ δε θα χαλάσω, Μήπως το μήνα Οκτώβριο, μπορέσω κι αγοράσω.
Καλό μήνα σε όλους. Για ακόμα ένα μήνα,ευχαριστώ που με ανέχεστε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 01, 2016, 03:51:43 μμ » |
|
απιστευτος !!!!!!!!!!!!!!! τα τοπ που εγραψαν ειναι : Με βλέπω τώρα πρόσφυγα ή μούτσο στη Μπραζίλια. Μέχρι να ξαναπληρωθώ, Θα τρώμε μανταλάκια. χαχαχα αυτα ειναι εχουμε δημιουργικη παρεα ...+ 10000000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
miou
|
|
« Απάντηση #56 στις: Οκτώβριος 01, 2016, 01:48:28 μμ » |
|
Καλό μήνα Οκτώβριο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #57 στις: Οκτώβριος 01, 2016, 01:48:45 μμ » |
|
Αν δώσει ο Μάρτης δυο νερά κι ο Απρίλης άλλο ένα, χαρά σ' εκείνο το ζευγά που 'χει πολλά σπαρμένα. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να εχουμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #58 στις: Οκτώβριος 01, 2016, 01:58:41 μμ » |