rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #60 στις: Απρίλιος 23, 2012, 03:41:04 μμ » |
|
εε αφου οτι γραφω μου τα σβηνετε,μετακομιζω στα παιδια απ την Πατρα. Οτι γραφω 4 μερες τωρα μου τα σβηνετε.Ο χαζεμενος απο την Ηπειρο γραφει οτι Μ###### γουσταρει και μενει και μενα μου τα σβηνετε. Δεν σας παιζω αλλο,παω να παιξω αλλου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
do not get high with your own supply.
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #61 στις: Απρίλιος 23, 2012, 06:08:09 μμ » |
|
Βασιλη εδω γραφει χωρις να τον δουλευουμε ακομα και ο πιο αρχαριος χρηστης.εκει βασιστηκε το Στεκι και γι αυτο εχει αυτην την τεραστια επιτυχια.220 ατομα να ειναι μαζι στο foroum δεν νομιζω να ξαναεγινε στα συλλεκτικα. Ομολογω οτι ο Ανδρεας ηταν μια δυσκολη περιπτωση αλλα εμενα μου εχει λειψει εδω και δυο τρεις μερες δεν γραφει τιποτα.Και εσυ μας αρεσεις και θελουμε να σε εχουμε στην παρεα μας αλλα καμμια φορα παραβιαζεις τους κανονες με λιγες βωμολοχιες που εμεις τις ανεχομαστε. Να πας εκει που σε ειχανε διαγραψει και οταν σε ξαναδιωξουνε εμεις παλι εδω ειμαστε.Στο συλλεκτισμο εγω κρατω ανοιχτες ολες τις πορτες αλλιως συλλογες δεν γινονται. Οπου ειμαστε πρεπει να σεβομαστε τους κανονες και ας μην συμφωνουμε μ αυτους.
ΥΓ.Ανδρεα (Ville Vallo)στειλε κανενα μηνυμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #62 στις: Απρίλιος 24, 2012, 09:31:05 μμ » |
|
εε αφου οτι γραφω μου τα σβηνετε,μετακομιζω στα παιδια απ την Πατρα. Οτι γραφω 4 μερες τωρα μου τα σβηνετε.Ο χαζεμενος απο την Ηπειρο γραφει οτι Μ###### γουσταρει και μενει και μενα μου τα σβηνετε. Δεν σας παιζω αλλο,παω να παιξω αλλου. Eμενα παντως θα μου λειψει το βαπτιστηρι μου. Παρολο που μερικες φορες ειναι ασυγκρατητος οταν παιρνει φορα και χωρις να γνωριζω προσωπικα τον Βασιλη ,πιστευω οτι ειναι καλο παιδι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
fanis
|
|
« Απάντηση #63 στις: Απρίλιος 24, 2012, 10:08:03 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #64 στις: Απρίλιος 24, 2012, 10:26:39 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #65 στις: Απρίλιος 24, 2012, 10:29:09 μμ » |
|
Βασιλη μην τους ακους βρε ολους αυτους!! Σε ζηλευουν , οχι επειδη εισαι ωραιος αντρας , αλλα για τα νομισματα σου!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
fanis
|
|
« Απάντηση #66 στις: Απρίλιος 24, 2012, 10:36:27 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #67 στις: Απρίλιος 24, 2012, 10:51:47 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
fanis
|
|
« Απάντηση #68 στις: Απρίλιος 24, 2012, 10:59:38 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #69 στις: Απρίλιος 25, 2012, 01:36:27 μμ » |
|
εαν βαλεις αυτη στη θεση σου να παιξει μαζι μου ,αλλο παιχνιδη θα παιξουμε, παλι ομως με μπαλακια. Που τα κρυβω τα μπαλακια θα παιξουμε. Κατσε και μπροστα να παιρνεις ματι,δεν με χαλα καθολου. Φερτην να παιξουμε στο ομιλο στο Ηρακλειο.χε χε χε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #70 στις: Απρίλιος 25, 2012, 04:02:20 μμ » |
|
Βασιλη κατι μου λεει οτι δεν ξερεις πια ειναι η Αννουλα!! Αμα παιξεις τενις μαζι της αδερφακι μου δεν θα σου πεσουν μονο τα μπαλακια. Θα σου πεσουν και τα αυτια , η αυτοπεποιθηση το <ηθικον ακμαιοτατον> και οτι αλλο εχεις ανεβασμενο!! Χε χε χε χε
!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #71 στις: Απρίλιος 25, 2012, 04:08:47 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #72 στις: Απρίλιος 25, 2012, 04:35:59 μμ » |
|
Ζητω συγνωμη κυριε εποπτα!! Εχε απολυτο δικιο!! Δεν φταιω ομως εγω ο Φανης με παρεσυρε αν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ!! Αρα μαλωνεις ΑΘΩΟ ανθρωπο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #73 στις: Απρίλιος 25, 2012, 05:20:05 μμ » |
|
θελεις να σου μαθω τεννις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #74 στις: Απρίλιος 25, 2012, 06:56:00 μμ » |
|
Γιαυτο ρε Τζορτζινο κοροιδινο δεν θα παιξω τενις μαζι της.###### ειμαι να φαω κουλουρα 3 μηδεν απο την γκομενα?? Αλλο παιχνιδη θα παιξω και κατσε να παιρνεις ματι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|