GKCollect
|
|
« στις: Ιανουάριος 23, 2016, 10:47:20 πμ » |
|
Άνοιξα ένα από τα μασούρια... ... και είπα να ανεβάσω ένα νόμισμα για εκτίμηση. Πως το βλέπετε το εικοσαρικάκι από κατάσταση, βαθμό... Αξίζει να πιστοποιηθεί ή όχι ;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 10:49:36 πμ » |
|
Στη δουλεια ειμαι ρε συ..μας εστειλες παπαρα ΟΧΙ δεν αξιζει ..μην ακους τι σου λενε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 10:50:26 πμ » |
|
Δυνατο μουστακι-μαλλακι-αυτι-κουρτινες...Σιγουρα 62αρι με πολλες πιθανοτητες και για 63 Κωστα μου.Δεν σου λεω να το στειλεις γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται Εγω θα το εστελνα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 10:52:48 πμ » |
|
Ναι αν στέλνεις να το στείλεις, 63 το βλέπω. Καλά διατηρούνται στα μασούρια τα κέρματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 10:53:28 πμ » |
|
Δε τιθεται για μενα θεμα 62...ακομα και σε κακη μερα να ειναι ο τυπος που βαθμολογει παντα βεβαια κατα τη γνωμη μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 10:55:37 πμ » |
|
Δε τιθεται για μενα θεμα 62...ακομα και σε κακη μερα να ειναι ο τυπος που βαθμολογει παντα βεβαια κατα τη γνωμη μου Οτι και να γραψει Γιωργη μου προκειται να ενα ομορφο ακυκλοφορητο mint state εικοσαρικο!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 10:59:16 πμ » |
|
Δε τιθεται για μενα θεμα 62...ακομα και σε κακη μερα να ειναι ο τυπος που βαθμολογει παντα βεβαια κατα τη γνωμη μου Οτι και να γραψει Γιωργη μου προκειται να ενα ομορφο ακυκλοφορητο mint state εικοσαρικο!! Ετσι ακριβως Γιαννη .,.θα δω αν μπορω να του το βουτηξω..πρωι πρωι με τσιτωσε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 11:01:00 πμ » |
|
Αν σπάσετε το μασούρι θέλω και γω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 11:01:51 πμ » |
|
Δε τιθεται για μενα θεμα 62...ακομα και σε κακη μερα να ειναι ο τυπος που βαθμολογει παντα βεβαια κατα τη γνωμη μου Οτι και να γραψει Γιωργη μου προκειται να ενα ομορφο ακυκλοφορητο mint state εικοσαρικο!! Ετσι ακριβως Γιαννη .,.θα δω αν μπορω να του το βουτηξω..πρωι πρωι με τσιτωσε εεεεεεεεεε και μεις τι κανουμε εδω βρουβες μαζευουμε.........αει ρε τραβα στη δουλεια σου πρωι πρωι που θες να το βουτηξεις κιολας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 11:02:04 πμ » |
|
Ετσι ακριβως Γιαννη .,.θα δω αν μπορω να του το βουτηξω..πρωι πρωι με τσιτωσε κάτσε καλά εσύ, τα χρυσά βλάπτουν την υγεία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 11:04:13 πμ » |
|
Ετσι ακριβως Γιαννη .,.θα δω αν μπορω να του το βουτηξω..πρωι πρωι με τσιτωσε κάτσε καλά εσύ, τα χρυσά βλάπτουν την υγεία. καλα τα λες αντε τραβα να παρεις απο κεινα τα χαλκινα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 23, 2016, 11:17:18 πμ » |
|
Καλούτσικο είναι και θα πάει για πιστοποίηση. Αλλά δε θα το χαρώ εγώ... μου το βούτηξε ο γνωστός - άγνωστος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|