μαρκος
|
|
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 06:52:48 μμ » |
|
Μαρκο το τρενο ξεκινησε.Οποιος προλαβε προλαβε.Τωρα πια το εισιτηριο ειναι πολυ ακριβο για να επιβιβαστεις.Καλο σου απογευμα.
ΥΓ Ενας σοφος μου ειπε καποτε:ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΖΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.
+++ Συμφωνω αλλα αν πρεπει να ακολουθησω τα λογια του Σοφου τωρα πρεπει να ξεφορτωσω ;; καλο απογευμα οτι ειναι να γινει θα γινει απλα τετοια σημαδια που κανει ο χρυσος εμενα με ανησυχουν σε αλλους τομεις κοινωνικοοικονομικοπολιτικους μην γινει κανενα μπαμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athanas
|
|
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 06:54:51 μμ » |
|
Κάτι μυρίζει στ ατμόσφαιρα πολύ σωστά Τι ειναι όμως αυτό ;;;;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:19:05 μμ » |
|
Κάτι μυρίζει στ ατμόσφαιρα πολύ σωστά Τι ειναι όμως αυτό ;;;;;;
Μπαρούτι ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:25:28 μμ » |
|
Ας ελπίσουμε να μην είναι μπαρούτι και να είναι μόνο παιχνίδι των μετάλλων. Τώρα το τύπου (Ερχεται παγκοσμια χρηματοοικονομικη κριση)εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athanas
|
|
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:25:46 μμ » |
|
Πολύ το φοβάμαι....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:34:26 μμ » |
|
Οι πιθανότητες Θανάση είναι πολύ μικρές,αλλά όσο υπάρχει έστω και μία πιθανότητα εμένα δεν μου αρέσει. Εάν και το λογικό είναι λόγω των καταστάσεων, να δημιουργούν ένα παιχνίδι μικρότερο σαφώς από το προηγούμενο. Παραμένω ατάραχος στην άποψη της μίνι φούσκας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:39:24 μμ » |
|
Οι πιθανότητες Θανάση είναι πολύ μικρές,αλλά όσο υπάρχει έστω και μία πιθανότητα εμένα δεν μου αρέσει. Εάν και το λογικό είναι λόγω των καταστάσεων, να δημιουργούν ένα παιχνίδι μικρότερο σαφώς από το προηγούμενο. Παραμένω ατάραχος στην άποψη της μίνι φούσκας.
Καλα μην ταραζεσαι εσυ και η τυχη σου δουλευει. Η μονη φουσκα που θα σκασει ειναι το δολλαριακι και το χρηματοοικονομικο συστημα που στηριζεται σε παλιοχαρτα χωρις αντίκρυσμα.Το μπαμ θα ειναι εκκωφαντικο και θα σε ξυπνησει αποτομα. Τι αλλο να κανω για να σε επαναφερω στην πραγματικοτητα δεν ξερω Γη καλει ελπιδοφορο!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:40:53 μμ » |
|
πάρτε και κανένα όπλο για καλό και για κακό όχι μόνο λίρες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #128 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:44:42 μμ » |
|
Εγώ Μπάμπη πήρα ένα υποβρύχιο.Σκέπτομαι να βυθιστώ 20 χιλιάδες λεύγες κάτω από την θάλασσα, να μην ακούω τον milou και με πιάνει ναυτία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #129 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:46:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #130 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:46:42 μμ » |
|
Tι να σου κάνει ένα όπλο φίλε Μπάμπη; Ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί διαφορετικά την κάτσαμε τη βάρκα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
Silverpanda
|
|
« Απάντηση #131 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:46:49 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #132 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:48:48 μμ » |
|
Εγώ Μπάμπη πήρα ένα υποβρύχιο.Σκέπτομαι να βυθιστώ 20 χιλιάδες λεύγες κάτω από την θάλασσα, να μην ακούω τον milou και με πιάνει ναυτία. Στο "20000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα" ο πλοίαρχος Νέμο μάζευε το χρυσάφι των βυθισμένων καραβιών. Μήπως έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #133 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:49:05 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #134 στις: Φεβρουάριος 24, 2016, 07:50:11 μμ » |
|
Εγώ Μπάμπη πήρα ένα υποβρύχιο.Σκέπτομαι να βυθιστώ 20 χιλιάδες λεύγες κάτω από την θάλασσα, να μην ακούω τον milou και με πιάνει ναυτία. και μετα λεμε δεν εχουμε λεφτα !!!!!!!!!! :χαχαχαχαχαχαχα γεια σου φιλε δημητρη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|