heretic77
|
|
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 23, 2015, 05:34:57 μμ » |
|
Ανοιξα αυτο το θεμα οχι τοσο για να συμβουλευσω τους νεους, αυτοι οπως ευστοχα ειπε ο χαρος οφειλουν να ειναι ενημερωμενοι. Δε ζουμε σε εποχες που υπηρχαν μονο τα μαγαζια, πλεον υπαρχει ιντερνετ και η πληροφορια ειναι διαχυτη. Παρολλα αυτα, ποτε δεν εριχνα στη ζωη μου τα βαρη στον αδυνατο, ναι μεν εχει ευθυνη αλλα μη τρελαθουμε, πρωτα φταιει ο θυτης και μετα το θυμα. Το θεμα μου εμενα ειναι αυτα τα απιστευτα ατομα. Οι οποιοι δεν ειναι μονο οτι εχουν γελοιες τιμες αλλα προσπαθουνε να μπουνε στο συλλεκτικο χωρο και να το παιξουν και ειδημονες. Και οπως ειπα και στο πρωτο ποστ, δε με ενδιαφερει αν καποιος πουλαει πχ ενα 20δρχ 1884 ms63 800 ευρω αντι για 500, ειναι καλο κομματι, θελει να το δωσει με υπεραξια, μαγκια του, το προβλημα μου ειναι οταν καποιος πουλαει πχ 10 σφραγισμενες ελαττωματικες κεφαλες Ερμη αντι για 5-10 ευρω στα 100! Ή οταν πουλαει καποιος νομισμα και χαρτονομισμα αξιας 1 ευρω το πολυ , το δινει 10!!! Εκει εκνευριζομαι...οταν καποιος εχει ενα ποιοτικο αντικειμενο καταλαβαινω να θελει να το δωσει ακριβα (και εκει βεβαια ο αγοραστης πρεπει να ναι ενημερωμενος) αλλα η σαβουρα ειναι σαβουρα και αυτο δεν αλλαζει. Το κερδος απο τετοιες πρακτικες το θεωρω αναλογο με αυτους που εκμεταλλευονται τις γριουλες και το παιζουν μεγαλοσυλλεκτες πατωντας πανω στην ασχετοσυνη των αδυνατων.
|