vasilisfla
|
|
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 28, 2015, 08:33:05 μμ » |
|
αλλά καλαααα. ..το είδα πιό πάνω γραμμένο. .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fotiscy
|
|
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 28, 2015, 08:43:00 μμ » |
|
Να ευχαριστησουμε εδω βεβαια τον Γιωργο για την ευγενικη του χορηγια.........ειναι ενας πραγματικος gentleman
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“Out of the mountain of despair, a stone of hope” MLK
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 07:47:50 μμ » |
|
Αν αύριο καταφέρω να πάω να πάρω το δικό μου,μπορώ να εξυπηρετήσω άλλα 2 μέλη από επαρχία. Θα τα στείλω(με δικά τους έξοδα),με ΕΛΤΑ ή ΚΤΕΛ. Αν συγκεντρωθούν 5 απο μία πόλη,πχ Θεσσαλονίκη,μπορώ και περισσότερα.Θα τα βάλω σε ένα κιβώτιο και θα μοιραστούν το κόστος του ΚΤΕΛ(5-10€). Αν κάποιος θέλει,ας στείλει μήνυμα ως το βράδυ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 08:00:57 μμ » |
|
Αν αύριο καταφέρω να πάω να πάρω το δικό μου,μπορώ να εξυπηρετήσω άλλα 2 μέλη από επαρχία. Θα τα στείλω(με δικά τους έξοδα),με ΕΛΤΑ ή ΚΤΕΛ. Αν συγκεντρωθούν 5 απο μία πόλη,πχ Θεσσαλονίκη,μπορώ και περισσότερα.Θα τα βάλω σε ένα κιβώτιο και θα μοιραστούν το κόστος του ΚΤΕΛ(5-10€). Αν κάποιος θέλει,ας στείλει μήνυμα ως το βράδυ.
Θεσσαλονικη και Κυπρος εχουν καλυφθει απο μενα τωρα αν υπαρξουν νεα αιτηματα η ατομα απο αλλες πολεις προχωρα το
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 08:09:01 μμ » |
|
Απλά,δυστυχώς,ισχύει μόνο για αύριο.Δεν μπορώ να πάω άλλη μέρα. Μπράβο ellinas,αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια στην πράξη.Αυτό είναι το Στέκι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 10:25:48 μμ » |
|
sabby ena κουτι θελω αν γινεται. αλλος δεν υπαρχει απο εδω οποτε.......θα σου στειλω πμ σε λιγο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 29, 2015, 10:31:26 μμ » |
|
Να ευχαριστησουμε εδω βεβαια τον Γιωργο για την ευγενικη του χορηγια.........ειναι ενας πραγματικος gentleman
Τα ταχυδρομικά για Θεσσαλονίκη σε μένα! Με το κομμάτι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 11:04:28 μμ » |
|
να ευχαριστησω απο μερους μου το κ. γιωργο/gkounto για τη προσφορα και το βασιλη/sabby για την εξυπηρετηση.και καλη χρονια σε ολους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
sabby
|
|
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 30, 2015, 11:44:05 μμ » |
|
Ευχαριστώ και εγώ τον κύριο Γιώργο για την προσφορά του,καθώς και για την εξαιρετική φιλοξενία στον πολύ όμορφο χώρο του.Εύχομαι καλές δουλειές και πάνω απ'όλα υγεία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
imike
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 14, 2016, 01:28:54 μμ » |
|
Έλαβα σήμερα ένα από τα κουτιά. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιώργο για την προσφορά του, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μιχάλη (ellinas) που αυτοαγγαρεύτηκε να πάει να πάρει τα κουτιά από τον κ. Γιώργο, να τα κρατήσει και να τα δώσει στο Θανάση, ο οποίος τα έφερε Θεσσαλονίκη, και τον οποίο επίσης ευχαριστώ θερμά. Αλληλεγγύη, αλληλοϋποστήριξη και ανιδιοτελής προσφορά μεταξύ ανθρώπων που δεν γνωρίζονται! Αυτή είναι η μαγεία του στεκιού!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 14, 2016, 02:56:27 μμ » |
|
Τα είπες όλα Μιχάλη. Ευχαριστώ παιδιά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
fotiscy
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 14, 2016, 06:13:07 μμ » |
|
Σήμερα έφτασε και το δικό μου ευχαριστώ τόσο τον κ.Γιώργο για την παραχώρηση του κουτιού όσο και τον Μιχάλη για τον κόπο, χρόνο και την αποστολή στην Κύπρο. Ελπίζω στο μέλλον να είμαι και εγώ σε θέση να βοηθήσω με παρόμοιο τρόπο τόσο τους 2 φίλους που προείπα όσο και κάθε άλλο μέλος καθώς σε αυτά στηρίζεται και η ιδέα του συλλεκτισμού!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“Out of the mountain of despair, a stone of hope” MLK
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 14, 2016, 06:15:32 μμ » |
|
Τα είπες όλα Μιχάλη...
Εσύ μικρέ έχεις μέσα και τα panini σου! Τα περυσινά από τον Στέλιο! Καλά που θυμήθηκα που τα είχα βάλει!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 14, 2016, 06:56:55 μμ » |
|
Ευχαριστώ Θανάση μου. Αύριο θα πιω καφεδάκι με τον Μιχάλη και θα τα μαζέψω. Σας ευχαριστώ ξανά όλους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
|