D.Dimitris
|
|
« Απάντηση #510 στις: Ιούνιος 30, 2016, 08:45:05 μμ » |
|
Κάτι σε ξετρελάθηκα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Epikouros
|
|
« Απάντηση #511 στις: Ιούνιος 30, 2016, 11:48:58 μμ » |
|
Κάτι σε ξετρελάθηκα.
''Ξετρελαθήκαμε'' με το σχέδιο ... Μες στην πρωτοτυπία !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εὔφημος ἴσθι
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #512 στις: Ιούλιος 01, 2016, 06:15:36 πμ » |
|
Να ορίστε... ψάχναμε λύση για τις ουρές στην τράπεζα... Με τέτοια νομίσματα σίγουρα θα μειωθούν Κόλπο της τράπεζας είναι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
apb
|
|
« Απάντηση #513 στις: Ιούλιος 01, 2016, 10:00:27 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #514 στις: Ιούλιος 01, 2016, 10:05:22 πμ » |
|
+1 Ψυχοπλακωτικό εντελώς, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, μου φέρνει μνήμες άσχημες όπως το βλέπω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #515 στις: Ιούλιος 01, 2016, 10:22:01 πμ » |
|
Θα επαναλάβω την άποψη που έχω εκφράσει και στο παρελθόν. Δεν συμφωνώ καθόλου με την καλλιτεχνική ( προσέγγιση της κας Αντωνάτου. Που συμβαδίζει εν πολλοίς με τη διάθεση και προσπάθεια ισοπεδοποίησης μέσω της υπεραπλούστευσης και της υποτίμησης των πάντων. Ένα πολύ απλό πράγμα, που θα μπορούσε να το είχε σχεδιάσει ( ο οποιοσδήποτε σε οποιαδήποτε χώρα. Κουλτούρα να φύγουμε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #516 στις: Ιούλιος 01, 2016, 10:29:23 πμ » |
|
Θα επαναλάβω την άποψη που έχω εκφράσει και στο παρελθόν. Δεν συμφωνώ καθόλου με την καλλιτεχνική ( προσέγγιση της κας Αντωνάτου. Που συμβαδίζει εν πολλοίς με τη διάθεση και προσπάθεια ισοπεδοποίησης μέσω της υπεραπλούστευσης και της υποτίμησης των πάντων. Ένα πολύ απλό πράγμα, που θα μπορούσε να το είχε σχεδιάσει ( ο οποιοσδήποτε σε οποιαδήποτε χώρα. Κουλτούρα να φύγουμε... Συμφωνω με τον Νικο σε οσα εγραψε. ΥΓ Τα καλαμαρια τα εφαγα μονος μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
y_christou
|
|
« Απάντηση #517 στις: Ιούλιος 01, 2016, 10:48:08 πμ » |
|
χαλια το σχεδιο και μπροσ και πισω.τι ειναι αυτα τα πραγματα?καλα δεν εχει καποιον να τους πει οτι η κυρια δεν.....?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
apb
|
|
« Απάντηση #518 στις: Ιούλιος 01, 2016, 11:18:06 πμ » |
|
+1 Ψυχοπλακωτικό εντελώς, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, μου φέρνει μνήμες άσχημες όπως το βλέπω Ξαφνικα η λαμπα φανταζει αριστουργημα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hellion
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #520 στις: Ιούλιος 01, 2016, 12:40:38 μμ » |
|
Ασχημα όλα τα νομίσματα της Κας... Άσχημος ο Δίας κακάσχημη η Ηρα , να μην μιλήσω για τον Ποσειδώνα. Εκτός συναγωνισμού βέβαια ο γλόμπος!! Αλλά η τηλεόραση τα ξεπερνά όλα. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει ούτε ένα από την Κα Αντωνάτου και έτσι όπως το βλέπω και ούτε πρόκειται. Αν δεν σας αρέσει μην πάτε με το ζόρι να την πάρετε την τηλεόραση. Αφήστε την εκεί για μερικές δεκαετίες. Απορώ ποιός εγκρίνει τα νομίσματα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #521 στις: Ιούλιος 01, 2016, 06:45:25 μμ » |
|
Θα επαναλάβω την άποψη που έχω εκφράσει και στο παρελθόν. Δεν συμφωνώ καθόλου με την καλλιτεχνική ( προσέγγιση της κας Αντωνάτου. Που συμβαδίζει εν πολλοίς με τη διάθεση και προσπάθεια ισοπεδοποίησης μέσω της υπεραπλούστευσης και της υποτίμησης των πάντων. Ένα πολύ απλό πράγμα, που θα μπορούσε να το είχε σχεδιάσει ( ο οποιοσδήποτε σε οποιαδήποτε χώρα. Κουλτούρα να φύγουμε... Πόσο δίκιο έχεις!!Ασχημα όλα τα νομίσματα της Κας... Άσχημος ο Δίας κακάσχημη η Ηρα , να μην μιλήσω για τον Ποσειδώνα. Εκτός συναγωνισμού βέβαια ο γλόμπος!! Αλλά η τηλεόραση τα ξεπερνά όλα. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει ούτε ένα από την Κα Αντωνάτου και έτσι όπως το βλέπω και ούτε πρόκειται. Αν δεν σας αρέσει μην πάτε με το ζόρι να την πάρετε την τηλεόραση. Αφήστε την εκεί για μερικές δεκαετίες. Απορώ ποιός εγκρίνει τα νομίσματα..
Την ίδια απορία έχω και εγώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
teutates
|
|
« Απάντηση #522 στις: Ιούλιος 02, 2016, 12:35:22 μμ » |
|
Αρχίζουν σιγά σιγά να φαίνονται τα σημάδια της εμπορευματοποίησης. Πολλές πρόχειρες εκδόσεις με χαμηλό τιράζ για να έχουμε εισπρακτική επιτυχία. Το αισθητικό αποτέλεσμα πήγε περίπατο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #523 στις: Ιούλιος 02, 2016, 12:42:36 μμ » |
|
Διαφωνώ, σύντροφε. Για κουλτούρα πρόκειται, όχι για προχειρότητα.
Και για άλλη μια φορά, τονίζω: "Δυοίν κακοίν προκειμένοιν", δηλαδή από τη μια ο περιορισμός της καλλιτεχνικής έκφρασης και από την άλλη η αηδία, προτιμάμε το συμμάζεμα των καλλιτεχνών και τους σφίγγουμε τα λουριά. Θα μου πείτε: "Μα... οι γραφειοκράτες μπορούν να κρίνουν τις καλλιτεχικές δημιουργίες;" Από τους καλλιτέχνες... μάλλον καλύτερα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
teutates
|
|
« Απάντηση #524 στις: Ιούλιος 02, 2016, 05:04:11 μμ » |
|
Το 2005 οι Αυστριακοί γιόρτασαν και αυτοί τα 50 χρόνια τηλεόρασης. Το τίμησαν με ένα νιόβιο σε βαθύ μωβ. Δείτε απλά το σχέδιο (μην δώσετε σημασία στο χρώμα)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|