αγαπητε φιλε skiron,πρεπει να ξερεις οτι το νομισμα,απο μια διαβαθμιση σε μια αλλη υψηλωτερη,μπορει να εχει τεραστια διαφορα.η δικη σου ειναι μια συμπαθητικη vf καθαρισμενη,οπως σωστα γραφει ο φιλος ηλιας.για προσπαθησε να αγορασεις μια ιδια δραχμη,ms65!!!ισως και τα 1300 ευρω ειναι λιγα.δεν απαξιωνω το νομισμα σου,αλλα σε αυτην την κατασταση βρισκετε ευκολα,παραπανω ειναι τα ζορια!!!το αναλογο στον υπερθετικο βαθμο, συμβαινει και στα διδραχμα του 1883 που ειναι τα δυσκολωτερα του γεωργιου του Α.σε εναν υπαιθριο πωλητη,η, σε ον λαιν πωλησεις,την δραχμη σου,μπορει να την πωλουν ακριβωτερα,για προφανεις λογους,αλλα αυτο δεν σημαινει, οτι ειναι ενα σπανιο η δυσευρετο νομισμα.ισως αν κοιταξεις σε δημοπρασιες,η σε σοβαρα συλλεκτικα καταστηματα,η μια βολτα απο την πνε(μιαουλη 15,αθηνα,κυριακη), θα αντιληφθεις οτι το νομισμα εχει αρκετες ιδιορυθμιες,που δεν εχουν σχεση με αλλα συλλεκτικα αντικειμενα.σε χαιρετω,σου ευχομαι καλη ανασταση οπως και σε ολην την παρεα,γιαννηςτ.
οποιος πουλα δραχμη 1883 ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ με 13 κατοσταρικα την αγοραζω εγω.Και λεφτα να μην εχω δανειζομαι απο τον αδελφο μου και ερχομαι να την παρω τωρα.