heavy-metal
|
|
« στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 12:29:55 μμ » |
|
Καλημέρα , θα ήθελα τις απόψεις σας για το παρακάτω τάλιρο του Γεωργίου...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 12:31:34 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 12:43:49 μμ » |
|
Καλημερα. Ενα απο τα καλητερα ταληρα raw που εχω δει τελευταια εδω.Κραταει ολα του τα στοιχεια χωρις σημαδια κυκλοφοριας,ιδιως στον θυρεο και γενικα ειναι πολυ ομορφο.Εμενα δεν με χαλανε τα λιγα contact marks στον Γεωργιο.Βαθμο δεν ξερω να σου πω αλλα ειναι νομιζω ακυκλοφορητο. Καλοριζικο να το χαιρεσε Να συμπληρωσω οτι το σημαδι στο φρυδι ειναι κατα την γνωμη μου απο κακη αποθηκευση ( contact mark με την καψουλα? ή οπου ηταν κρατημενο) και οχι απο κυκλοφορια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 12:53:07 μμ » |
|
Καλημερα. Ενα απο τα καλητερα ταληρα raw που εχω δει τελευταια εδω.Κραταει ολα του τα στοιχεια χωρις σημαδια κυκλοφοριας,ιδιως στον θυρεο και γενικα ειναι πολυ ομορφο.Εμενα δεν με χαλανε τα λιγα contact marks στον Γεωργιο.Βαθμο δεν ξερω να σου πω αλλα ειναι νομιζω ακυκλοφορητο. Καλοριζικο να το χαιρεσε Να συμπληρωσω οτι το σημαδι στο φρυδι ειναι κατα την γνωμη μου απο κακη αποθηκευση ( contact mark με την καψουλα? ή οπου ηταν κρατημενο) και οχι απο κυκλοφορια Ευχαριστώ πολύ , για τα σχόλια , ήταν όντως φυλαγμένο σε κάψουλα όταν το παρέλαβα !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 12:56:01 μμ » |
|
αυτα τα 2 χτυπηματα να μην ηταν στο μαγουλο και ηταν καπου αλλου θα ηταν ακομα καλυτερα....αλλα εχει πολλες λεπτομερειες εγω το χορτασα !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 01:06:49 μμ » |
|
Πολυ ομορφο κομματι Ισως να εχει παλιο καθαρισμα και να ειναι ξαναπατιναρισμενο .... ετσι τουλαχιστον υποθετω απο τις φωτο που δεν μου δειχνουν λουστρο , αλλα απο λεπτομερειες σκιζει !! Καλοριζικο να ΄ναι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 01:26:13 μμ » |
|
Συμφωνω με τα παιδια,πολυ ομορφο με λεπτομερειες πολυ καλες,καλοριζικο ευχομαι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 03:23:02 μμ » |
|
Πολυ ομορφο! Σχεδον ακυκλοφορητο μου φαινεται εμενα! καλοριζικο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 03:25:25 μμ » |
|
Πολύ ομορφο με παλιο καθαρισμα,σχεδον ακυκλοφορητο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heavy-metal
|
|
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 03:39:51 μμ » |
|
Έχω κάτι σκέψεις για πιστοποίηση , να το έκανα ή όχι άραγε ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HARRISGREECE
|
|
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 03:44:11 μμ » |
|
Πολύ ομορφο το ταληρο και σε αρκετα καλη κατασταση για το ειδος του !!!!! Πιστευω ότι αξιζει πιστοποιηση γιατι θα παρει σιγουρα έναν καλο βαθμο .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 04:16:03 μμ » |
|
To ταληρο ειναι ομορφο, και οπως ειπαν παραπανω, σχεδον ακυκλοφορητο. Αν η συλλογη σου ειναι raw, δεν χρειαζεται να το πιστοποιησεις, δεν θα πιασει κανα ρεκορ βαθμου. Αν ομως σκοπευεις καποια στιγμη να το πουλησεις, πιστοποιηση αβλεπι, αλλιως θα το φαει η μαρμαγκα, raw θα στο ζητανε τσαμπα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
partsa
|
|
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 05:30:29 μμ » |
|
Απο βαθμό τι θα πάρει δε ξέρω αλλά απο αυτο που βλέπουν τα μάτια μου δε χορταίνουν. Ζωντανό ταληράκι και η πατίνα που έχει το αναβαθμίζει και το ομορφαίνει ακόμα περισσότερο. Αν η ομορφιά του είναι το 50% στις λεπτομέρειες του νομίσματος, το άλλο 50% είναι η πατίνα. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Ταπεινότατη γνώμη μου μη το κλείσεις σε φέρετρο. Άστο έτσι να το πιάνεις να το ευχαριστιεσαι να το χαίρεσαι. Όπως και να χει πάντως το ζηλεύω. Καλορίζικο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 05:40:18 μμ » |
|
Ωραιο ταληρο συμφωνω με τα παιδια που εγραψαν παραπανω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 04, 2015, 05:45:37 μμ » |
|
To ταληρο ειναι ομορφο, και οπως ειπαν παραπανω, σχεδον ακυκλοφορητο. Αν η συλλογη σου ειναι raw, δεν χρειαζεται να το πιστοποιησεις, δεν θα πιασει κανα ρεκορ βαθμου. Αν ομως σκοπευεις καποια στιγμη να το πουλησεις, πιστοποιηση αβλεπι, αλλιως θα το φαει η μαρμαγκα, raw θα στο ζητανε τσαμπα. Δεν νομιζω οτι θα εφευγε τσαμπα αυτο το ταληρο Δημητρη.... Αν εβγαινε στις πωλησεις εγω εχω ενα νουμερο στο μυαλο μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|