|
γατοφατσα
|
|
« Απάντηση #2116 στις: Ιούνιος 09, 2014, 10:26:00 πμ » |
|
Η SOCIETE GENERALE τραπεζα εβγαλε μια ανακοινωση πως ο χρυσος την διετια 2016-2018 θα πεσει 825$ καπου 500 ευρω η ουγκια χοντρικα,απο την αλλη η σουις γκολντ ελβετικη τραπεζα λεει πως αυτη η ευρασιατικη ενωση της ρωσιας αλλα και οι συμφωνιες με την κινα θα εκτιναξουν τον χρυσο.Το περιεργο ειναι πως η μεν σουις πουλα χρυσο επισημα,η αλλη σοσιετε τζενεραλ αγοραζει,παιχνιδια επι παιχνιδιων.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #2117 στις: Ιούνιος 09, 2014, 11:27:24 πμ » |
|
Η SOCIETE GENERALE τραπεζα εβγαλε μια ανακοινωση πως ο χρυσος την διετια 2016-2018 θα πεσει 825$ καπου 500 ευρω η ουγκια χοντρικα,απο την αλλη η σουις γκολντ ελβετικη τραπεζα λεει πως αυτη η ευρασιατικη ενωση της ρωσιας αλλα και οι συμφωνιες με την κινα θα εκτιναξουν τον χρυσο.Το περιεργο ειναι πως η μεν σουις πουλα χρυσο επισημα,η αλλη σοσιετε τζενεραλ αγοραζει,παιχνιδια επι παιχνιδιων.
Άρα , κλείνεις τα αυτιά και τα μάτια σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις και κινείσαι με το ένστικτο.Επίσης , όλα όσα γράφονται στο ίντερνετ δεν είναι πάντα αληθη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #2118 στις: Ιούνιος 09, 2014, 03:27:10 μμ » |
|
επειδή η είδηση έπεσε βαριά στους "κιτρινολαγνους".....αν έλεγε 3000$ θα το είχατε βγάλει αυθημερόν,άντε να σαs κάνω να αναθαρρήσετε λίγο δεν είναι αναγκαίο ότι και η ισοτιμία euro/$ θα είναι 1.36 δηλαδή στα 500 euro η ουγγιά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #2119 στις: Ιούνιος 09, 2014, 04:01:25 μμ » |
|
μετα θα το γυρισω και γω!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
γατοφατσα
|
|
« Απάντηση #2120 στις: Ιούνιος 09, 2014, 05:59:53 μμ » |
|
Η ειδηση για την σοσιετε τζενεραλε βγηκε σε ελληνικο καναλι sbc,η σουις το βγαζει στο ιντερνετ.Βεβαια να σας πω οτι το συγκεκριμενο καναλι πριν την πτωση οταν ο χρυσος ηταν 1500-1600 δολ.ελεγε οτι σιγουρα θα παει 2500 (2012 ειχε βγει η ειδηση) αλλα τελικα επεσε.Κλεινουμε λοιπον τα αυτια μας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #2121 στις: Ιούνιος 09, 2014, 06:39:12 μμ » |
|
Εγώ έχω μια άποψη για τον χρυσό που πιστεύω είναι αυτή που θα γίνει...(αν και έχω μεγάλη αμφιβολία) Θα ήθελα να μου πείτε εάν είναι πιθανή ή τελείως απίθανη. Ας υποθέσουμε. Ο χρυσός κάνει 1200 - 1300 ευρώ/ουγκιά δεν ξέρω ακριβώς(παράδειγμα). Θα ήθελα να ρωτήσω αυτό: Με δεδομένη την προαναφερόμενη τιμή και λίγο αυξανόμενη πολύς κόσμος αγοράζει χρυσό. Κάποια στιγμή "τα μεγάλα κεφάλια" βγάζουν ανακοίνωση, ο χρυσός δεν είναι σημαντικό μέταλλο, βρέθηκαν δισεκατομμύρια κοιτάσματα χρυσού κλπ. Η τιμή του χρυσού πέφτει, και τον αγοράζουν αυτοί και στη συνέχεια βγαίνει φούσκα η όλη υπόθεση και ανεβαίνει ο χρυσός στα ύψη!!!!!!!!! Ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να γίνει, είναι ρεαλιστικό;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #2122 στις: Ιούνιος 09, 2014, 06:42:13 μμ » |
|
Εγώ έχω μια άποψη για τον χρυσό που πιστεύω είναι αυτή που θα γίνει...(αν και έχω μεγάλη αμφιβολία) Θα ήθελα να μου πείτε εάν είναι πιθανή ή τελείως απίθανη. Ας υποθέσουμε. Ο χρυσός κάνει 1200 - 1300 ευρώ/ουγκιά δεν ξέρω ακριβώς(παράδειγμα). Θα ήθελα να ρωτήσω αυτό: Με δεδομένη την προαναφερόμενη τιμή και λίγο αυξανόμενη πολύς κόσμος αγοράζει χρυσό. Κάποια στιγμή "τα μεγάλα κεφάλια" βγάζουν ανακοίνωση, ο χρυσός δεν είναι σημαντικό μέταλλο, βρέθηκαν δισεκατομμύρια κοιτάσματα χρυσού κλπ. Η τιμή του χρυσού πέφτει, και τον αγοράζουν αυτοί και στη συνέχεια βγαίνει φούσκα η όλη υπόθεση και ανεβαίνει ο χρυσός στα ύψη!!!!!!!!! Ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να γίνει, είναι ρεαλιστικό;;; Ετσι κινουνται οι αγορες χρονια τωρα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
malef13
|
|
« Απάντηση #2123 στις: Ιούνιος 09, 2014, 06:44:47 μμ » |
|
Εγώ έχω μια άποψη για τον χρυσό που πιστεύω είναι αυτή που θα γίνει...(αν και έχω μεγάλη αμφιβολία) Θα ήθελα να μου πείτε εάν είναι πιθανή ή τελείως απίθανη. Ας υποθέσουμε. Ο χρυσός κάνει 1200 - 1300 ευρώ/ουγκιά δεν ξέρω ακριβώς(παράδειγμα). Θα ήθελα να ρωτήσω αυτό: Με δεδομένη την προαναφερόμενη τιμή και λίγο αυξανόμενη πολύς κόσμος αγοράζει χρυσό. Κάποια στιγμή "τα μεγάλα κεφάλια" βγάζουν ανακοίνωση, ο χρυσός δεν είναι σημαντικό μέταλλο, βρέθηκαν δισεκατομμύρια κοιτάσματα χρυσού κλπ. Η τιμή του χρυσού πέφτει, και τον αγοράζουν αυτοί και στη συνέχεια βγαίνει φούσκα η όλη υπόθεση και ανεβαίνει ο χρυσός στα ύψη!!!!!!!!! Ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να γίνει, είναι ρεαλιστικό;;; Ετσι κινουνται οι αγορες χρονια τωρα... Δηλαδή μπορεί να γίνει;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #2125 στις: Ιούνιος 09, 2014, 11:04:08 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #2126 στις: Ιούνιος 09, 2014, 11:31:31 μμ » |
|
Kαλά κρασιά, το πιό πιθανό και λογικό είναι να τον δούμε α) πρός τα κάτω ίσως και 850$ και μετά ένα πολύχρονο πάγωμα με τα σχετικά πάνω κάτω και β) στα 1050 έως 1150 για μεγάλο χρονικό διάστημα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #2127 στις: Ιούνιος 20, 2014, 11:33:06 πμ » |
|
ρωτα και φιλους που επενδυσανε? σε Χρηματιστηρια,Συλλογες αμφιβολου Αξιας,κλπ.αν ξεραμε τι θα γινει Αυριο?θα ειμασταν Ευτυχισμενοι!!!Σε Χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #2128 στις: Ιούλιος 16, 2014, 02:46:26 μμ » |