Γιατι τοσο κατω; Που το στηριζεις αυτο που λες Δημητρη;
Αν είχα αποδείξεις γι'αυτό που γράφω θα σήμαινε ότι είχα ήδη θησαυρίσει.
Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση, κάτι που το είχα διαβάσει και παλαιότερα σε κάποιο άρθρο που δεν το έχω πρόχειρο, και μιλούσε ότι το κατώτατο σημείο στήριξης, και το ποιο ισχυρό, θα είναι στα 1050 USD/oz. Επιπροσθέτως, η όλη διακύμανση της τιμής, από το Σεπτέμβριο του 2011 και μετά, δείχνει σαφώς φθίνουσα πορεία, χωρίς όμως ενδείξεις ότι έχει φθάσει ακόμη στο κατώτατο όριο.
Και η λογική των κερδοσκόπων, αυτό λέει. Στόχος η εξόντωση των μικροεπενδυτών που αγόρασαν ψηλά και ήλπιζαν σε βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα κέρδη. Διάχυση πανικού και άτακτη υποχώρηση με πωλήσεις όσο -όσο, ακολουθώντας την λογική "Cut your losses".
Το χειρότερο σενάριο, είναι αυτό που λένε μερικοί, ότι θα πάρει ο κόσμος τα χρήματά του πίσω, μετά από 20 χρόνια, κάτι που εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.
Όσο και αν φαίνεται για κάποιους ακραίο, δηλαδή να πέσει στα 1000, να θυμίσω το ρητό:
"He, who owns the gold, makes the rules...". Τίποτε δεν είναι ακραίο...από τη στιγμή που έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι.
και εμενα τα ιδια μου λεει ενα τρελοκοριτσο
Ωραίο το βίντεο, μου άρεσε πολύ και με έκανε να γελάσω. Ιδιαίτερα μου άρεσε η σκηνή που ο συμπρωταγωνιστής πηδάει από τη γέφυρα με bunjy και αρχικά κάνει ελεύθερη πτώση. Λες να κάνει και η τιμή ελεύθερη πτώση;... Η ερώτηση είναι ρητορική...