Αντώνη καλησπέρα,αυτός είναι ο λόγος που το έστειλα για πιστοποίηση
, γιατί και εγώ όταν την πρώτο είδα αυτό σκέφτηκα. Να πάρω ένα τρυπάνι να σου κάνω όσες θες
.
Πριν, την έδειξα σε δυο ανθρώπους (που κατά την γνώμη μου μετράει η άποψή τους και την σέβομαι απόλυτα), και μου το επιβεβαίωσαν οτι δεν είναι φτιαχτό. Και ρώτησα, και απο που το βλέπετε αυτό?, έτσι για να μαθαίνω
... και ο ένας και ο άλλος μου είπαν τα ίδια. Η τρύπες είναι όμοιες ( δεν είναι απόλυτα στρόγγυλες) , δεν έχει άλλα σημάδια ( μέγκενη, χτύπημα απο πίσω η γρατζουνιες, δεν έχει λιμάρισμα τα χείλια τις τρύπας κλπ.) για αυτό και το ms66 άλλωστε.
Και έτσι είπα χαλάλι το 45αρι να το βάλω σε ένα κουτί . Το έστειλα και βγήκαν αληθινή στην εκτίμηση τους και οι δυο φίλοι (οχι οτι αμφέβαλα έστω για μια στιγμή!) γιατί μην μου πεις οτι θα ήταν απο τρυπάνι η από οτι άλλο μπορεί και δεν θα το καταλαβαίνανε στην pcgs?
Εδω που τα λέμε, πιο εύκολα αμφισβητείτε το ms66, αν δηλαδή είναι ms65 η ms 67, παρά το αν οι τρύπες είναι από το νομισματοκοποιο, η όχι.
υγ Δεν παρεξηγιέμαι εύκολα, θα έλεγα το αντίθετο μάλιστα
, αλλά σε καταλαβαίνω, πόσες φορές θέλω να ρωτήσω κάτι και δεν το κάνω μην με παρεξηγήσουν.....άστα