|
silahim
|
|
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 18, 2015, 06:28:32 μμ » |
|
Kaλή προσπάθεια. Χωρίς υπεραξίες κλπ. Μοιάζει με κουμπαρά και αποταμίευση!! Μία αποταμίευση,με μεγάλη ευχαρίστηση!!! Σε λίγο σε βλέπω Μάρκο μου να τα μαζεύεις ακυκλοφόρητα!!!! Καλή αρχή.......με καλό μέλλον!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ig
|
|
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 18, 2015, 06:38:23 μμ » |
|
Πολύ καλή προσπάθεια! Γινεται ομως να μπουν καλυτερες φωτογραφίες, μεγαλυτερης αναλυσης ισως γιατι δισκολεύομαι να διακρίνω αρκετα 2ευρα;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 18, 2015, 07:17:22 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sbgate4
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 19, 2015, 12:18:50 πμ » |
|
Ωραία η συλλογή με τα 2€. Τα χεις βλέπω όμορφα τοποθετημένα Εχει πολυ δρόμο και κάθε μέρα μπορει να ανακαλύψεις ένα νέο και αυτο σου δίνει χαρά κι ας ειναι κ κυκλοφορημενο. Αυτο με τα δυο κεφάλια το χω βάλει στο μάτι εδω και καιρο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
νικολαος
|
|
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 19, 2015, 08:55:29 πμ » |
|
Mαρκο ειναι καλη φαση τα διευρα αλλα και ολα τα νομισματα ευρω για συλλογη... μαζευω κι εγω αλλα ακομα δεν εζω δωσει χρηματα για να αγορασω καποια ... προς το παρον κραταω οσα βρω σιγα σιγα θα μαζευεις κι αλλα και θα τα καμαρωνεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
νικολαος
|
|
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 19, 2015, 12:45:49 μμ » |
|
εεε εισαι τυχερος ρε συ...εμενα τα κοπροσκυλα οι φιλοι μου δεν μου μαζευουν καθολου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 19, 2015, 01:29:29 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 19, 2015, 01:36:34 μμ » |
|
Σιγά-σιγά βρε! μην είσαι βιαστικός! εμείς τα μα ζέψαμε μετά από τόσα χρόνια, εσύ θέλεις να τα μαζέψεις στο άψε σβήσε;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Βασίλης25
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 21, 2015, 01:07:10 πμ » |
|
συγγνώμη που απαντάω σε αυτό το θέμα αλλά για να μην δημιουργώ νέο και φορτώνω το φόρουμ ήθελα να ρωτήσω αν τα κυκλοφορημένα 2ευρα έχουν κάποια αξία πέραν της αντικειμενικής τους.
ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vangeliz
|
|
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 21, 2015, 02:47:18 πμ » |
|
συγγνώμη που απαντάω σε αυτό το θέμα αλλά για να μην δημιουργώ νέο και φορτώνω το φόρουμ ήθελα να ρωτήσω αν τα κυκλοφορημένα 2ευρα έχουν κάποια αξία πέραν της αντικειμενικής τους.
ευχαριστώ πολύ
Κάποια σπάνια έχουν κάποια υπεραξία. Τα περισσότερα όμως αξίζουν στην ονομαστική τους. Αν κάνεις μια έρευνα αγοράς θα δεις κάποια ακυκλοφόρητα που κοστίζουν πάνω από 6-7Ε και κάποια πολύ παραπάνω. Αυτά έχουν κάποια υπεραξία και ως κυκλοφορημένα (αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα βρεις). Αυτά που στην αγορά είναι ως 5 ευρώ σε κυκλοφορημένα είναι στην ονομαστική τους. Βαγγέλης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
DIMKALY
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 24, 2015, 08:38:41 πμ » |
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΛΑ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|