μαλλον εχω πολυ φαντασια... αλλα...
λοιπον... οταν ειδα το κεφαλι... ειπα αμεσως... τι κανει ο Γεωργιος Β εκει;;
η πισω μερια με παρεξενεψε... καπου τις ξερω αυτες τις μπιλιες και απο κατω κατι να φαινεται...που... με πολυ φαντασια...μου εκανε σαν φυλλα απο στεφανη... οποτε... ισως...λεω ισως... εχουμε αποτελεσματα
για δειτε το μεταλλιο ευδοκιμου υπηρεσιας με τον γεωργιο Β πανω... και στην πισω μερια πως ειναι...
κι αναρωτιεμαι... να βρηκε καποιος μητρες απο το μεταλλιο και θελησε να δει πως ειναι... και βρηκε προχειρα το ευκολο 20ρικο;
απο οτι καταλαβαινω... πρωτα κοπηκε το νομισμα και μετα εγινε το χτυπημα το αλλο...
ποιος ειχε τις μητρες; δεν νομιζω να τις ειχε το νομισματοκοπειο.. (ο κελαηδης δεν ηταν; ), οποτε ειναι δουλεια απεξω...
καποια εποχη ειχα δει να κυκλοφορουν πολλα ατελειωτα μεταλλια του κελαηδη... και αν θυμμαμαι καλα ηταν απο αποθηκη του που ειχε ανοιχτει;; μηπως εκει ειχε βρεθει και καμια παλια μητρα του μεταλλιου;
πιθανον να μην ηταν και καλη καλη μητρα.. και δεν εχουμε καλη επιτυπωση σχεδιου... αν και δεν θα εβγαινε καλο ετσι κι αλλιως...
για δειτε κι εσεις και ελεγξτε το σκεπτικο μου... γιατι καλλιστα μπορει να βλεπω αυτο που θελω να δω κι οχι την πραγματικοτητα...
δεν εχω το μεταλλιο οποτε δεν εχω και φωτος... αλλα ευκολα θα βρειτε αν ψαξετε στο ιντερνετ!
το εικοσαρικο θα το κρατουσα στην συλλογη μου σαν κατι το περιεργο...