εεμμμ... οκ.. νεος συλλεκτης δεν ειμαι... ισως ειμαι στα γραμματοσημα... αν και θα πρεπει να πω μερικα πραγματακια...
δεν θεωρω τον εαυτο μου φιλοτελιστη! παρολα αυτα εχω καποια ελαχιστα! βλεπεται... η μαμα μου μαζευε απο τα παιδικα της χρονια! μη νομιζεται οτι ειχε τιποτα τρελλο... σφραγισμενα γραμματοσημα τοσο ελληνικα οσο και ξενα... καποια παλια... αλλα οχι ερμηδες κτλ... απλα πραγματακια! της αρεσαν πολυ... ετσι καποια στιγμη την βοηθησα στα να βαλουμε καποια σε αλμπουμ...
η αδερφη μου κι εκεινη μαζευε... αν και τωρα πια δεν εχει και πολυ χρονο... εν πασα τη περιπτωση... παντα κρατουσα τα γραματοσημα για την μητερα μου, απο τους φακελλους που ερχονταν... συνεχισω και τωρα να το κανω... αν και η μητερα μου πια δεν ζει! εφυγε πριν 16 μηνες! εστω ομως κι ετσι... εγω συνεχιζω να της μαζευω... καποια μερα θα τα βαλω στην θεση τους... ετσι.. σαν τιμη για την μητερα μου!
νομιζω καποια απο αυτα τα εχει με σφραγιδα.. δεν ειμαι σιγουρος... αλλα σιγουρα θα ειναι καλυτερα αυτα... προσωπικα μου αρεσει πολυ αυτο με το χαρτονομισμα!
αν λοιπον... δεν βρεθει καποιος αλλου που να θελει την σειρουλα... ελπιζω να πιανω τα κριτηρια για την δωρεα αυτη!
αν ομως ειναι καποιος φιλος, ειναι κανονικος φιλοτελιστης πιθανον νεος στο χομπυ.. και δεν τα εχει θα ηταν χαρα μου να τα παρει εκεινος αντι εμενα!
Τελος θα πρεπει να δωσουμε ενα μπραβο στον θοδωρη για την κινηση του αυτη!
κατι αλλο θοδωρη μου.... το 2$ το κοκκινοσταμπο το εχεις ακομα ή το αλλαξες;