carrera
|
|
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 28, 2015, 10:30:30 πμ » |
|
Είμαι, είμαι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 28, 2015, 10:36:35 πμ » |
|
Βάλε μας και το λινκ να ξέρουμε που να τις βάλουμε τις αγγελίες ντε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
carrera
|
|
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 28, 2015, 10:40:24 πμ » |
|
Βάλε μας και το λινκ να ξέρουμε που να τις βάλουμε τις αγγελίες ντε Δεν το βάζω μην θεωρηθεί διαφήμιση. Στείλτε μου πμ σας παρακαλώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 28, 2015, 11:33:14 πμ » |
|
Συγχαρητήρια φίλε Μιχάλη για την προσπάθεια. Καλοτάξιδο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
R-E-T-H-Y-M-N-O
|
|
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 28, 2015, 11:51:54 πμ » |
|
καλη αρχη πολυ ωραιο σιτε,γραφεσαι πολυ ευκολα και γενικως πολυ καλη δουλεια. θελει βεβαια δουλιτσα οι υποκατηγοριες των νομισματων αλλα σιγα σιγα με την παροδο του χρονο ολα θα γινουν. μπραβο για την καλη δουλεια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
carrera
|
|
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 28, 2015, 11:55:50 πμ » |
|
καλη αρχη πολυ ωραιο σιτε,γραφεσαι πολυ ευκολα και γενικως πολυ καλη δουλεια. θελει βεβαια δουλιτσα οι υποκατηγοριες των νομισματων αλλα σιγα σιγα με την παροδο του χρονο ολα θα γινουν. μπραβο για την καλη δουλεια
Τα οφείλω όλα σε εσάς και στη βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 28, 2015, 11:57:00 πμ » |
|
για στειλε το λινκ να ριξουμε μια ματια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
carrera
|
|
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 28, 2015, 12:01:58 μμ » |
|
για στειλε το λινκ να ριξουμε μια ματια
Στην υπογραφή μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 28, 2015, 12:06:35 μμ » |
|
Καταρχάς συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Δεν γνωρίζω αν το φτιάχνεις μόνος ή με την βοήθεια κάποιου, νομίζω ότι θα πρέπει ανεβάσεις την δ/νση εδώ, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα... Σε αυτή την φάση το πιο σημαντικό είναι να αποκτήσεις κίνηση και σε δεύτερο χρόνο θα βοηθούσε αν είχε φόρουμ και ασφαλώς με την ολοκλήρωση των συναλλαγών αξιολόγηση των 2 αντισυμβαλλομένων ώστε να αυξάνεται η αξιοπιστία των χρηστών...
Καλοτάξιδο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
carrera
|
|
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 28, 2015, 12:11:08 μμ » |
|
Καταρχάς συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Δεν γνωρίζω αν το φτιάχνεις μόνος ή με την βοήθεια κάποιου, νομίζω ότι θα πρέπει ανεβάσεις την δ/νση εδώ, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα... Σε αυτή την φάση το πιο σημαντικό είναι να αποκτήσεις κίνηση και σε δεύτερο χρόνο θα βοηθούσε αν είχε φόρουμ και ασφαλώς με την ολοκλήρωση των συναλλαγών αξιολόγηση των 2 αντισυμβαλλομένων ώστε να αυξάνεται η αξιοπιστία των χρηστών...
Καλοτάξιδο!
Εξαιρετική η ιδέα της αξιολόγησης των χρηστών! Φόρουμ δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Υπάρχει το στέκι που είναι ότι καλύτερο. Το site είναι το www.e-trade.gr και το φτιάχνω μόνος μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
carrera
|
|
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 28, 2015, 01:23:52 μμ » |
|
Πείτε μου ιδέες για έξτρα πεδία στην καταχώρηση αγγελίας. Πχ: Μεταχειρισμένο ή καινούριο, έτος, είδος συναλλαγής, κλπ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
carrera
|
|
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 31, 2015, 05:15:02 μμ » |
|
Να ξαναθέσω το ερώτημα που με απασχολεί:
Υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο κάποιο site (προφανώς στα αγγλικά) που να είναι καθαρά site αγγελιών για νομίσματα και μόνο; Αν όχι, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να το κάνω παγκόσμιο; (στα Αγγλικά και με .com domain)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tasos26
|
|
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 31, 2015, 06:25:50 μμ » |
|
Εξαιρετικη κινηση η δημιουργια ενος site μονο με νομισματα καθως ετσι θα υπαρχουν και καλυτερες τιμες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
yiorgos131313
|
|
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 31, 2015, 06:52:31 μμ » |
|
www.e-trade.gr Μηπως θα επρεπε να αλλαξεις το ονομα Το e-trade δεν με παει καθολου στα νομισματα αν ημουν συλλεκτης και επευτα πανω σε αυτη τη σελιδα δεν θα την ανοιγα , πολυ αοριστο ακουγετε το .e-trade Μηπως ,, e-worldcointrade ηη e-cointrade θα αρμοζε καλυτερα ?? Το λεω μιας και το σκευτεσαι ναναι παγκοσμιο .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
carrera
|
|
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 31, 2015, 06:56:49 μμ » |
|
www.e-trade.gr Μηπως θα επρεπε να αλλαξεις το ονομα Το e-trade δεν με παει καθολου στα νομισματα αν ημουν συλλεκτης και επευτα πανω σε αυτη τη σελιδα δεν θα την ανοιγα , πολυ αοριστο ακουγετε το .e-trade Μηπως ,, e-worldcointrade ηη e-cointrade θα αρμοζε καλυτερα ?? Το λεω μιας και το σκευτεσαι ναναι παγκοσμιο . Πολύ σωστή η παρατήρηση. Αυτό τι λέει; lotofcoins.com
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|