elpidoforos
|
|
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 24, 2015, 11:35:23 μμ » |
|
Καλορίζικο Μιχάλη δυνατό, και πάντα δύσκολος ο Εδουάρδος για βαθμό σε όλες τις αξίες του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 25, 2015, 06:57:18 πμ » |
|
Ex ANTONIO collection.
Ωχ. δεν νομίζω να μου ζητά μελιτζανάκι τουρσί και νάχουμε τίποτα προβλήματα..., Καλορίζικο Μιχάλη δυνατό, και πάντα δύσκολος ο Εδουάρδος για βαθμό σε όλες τις αξίες του.
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα φίλε! Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
AK
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 25, 2015, 09:13:43 πμ » |
|
Καλορίζικο πολύ καλό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 25, 2015, 10:00:13 πμ » |
|
Ex ANTONIO collection.
Ωχ. δεν νομίζω να μου ζητά μελιτζανάκι τουρσί και νάχουμε τίποτα προβλήματα..., Καλορίζικο Μιχάλη δυνατό, και πάντα δύσκολος ο Εδουάρδος για βαθμό σε όλες τις αξίες του.
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα φίλε! Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Είπαμε Μιχάλη, η ώρα αλλάζει, όχι η μέρα! Από τη χαρά σου δεν κρατιέσαι. Καλορίζικη κι από εμένα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 25, 2015, 10:02:16 πμ » |
|
Ex ANTONIO collection.
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα φίλε! Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Είπαμε Μιχάλη, η ώρα αλλάζει, όχι η μέρα! Από τη χαρά σου δεν κρατιέσαι. Καλορίζικη κι από εμένα. Μη βαράτε κε Θανάση, από το ξημέρωμα ετοιμασίες για το σημερινό γιορτινό τραπέζι (λόγω του ότι αύριο οι περισσότεροι θα λείπουν) κόσμος να πηγαινοέρχεται, δεν με είχε πιάσει και καλά ο καφές, ε μπερδεύτηκα ο άνθρωπος.... Ευχαριστώ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 25, 2015, 10:17:33 πμ » |
|
Ωραιο κομματι κυριε Μιχαλη μας και πως να μην ειναι αφου ειναι ex ANTONIO collection
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 25, 2015, 10:28:34 πμ » |
|
καλα καλα συμπληρωνω..........και τωρα ειναι OROP COLLECTION
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αντωνης
|
|
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 25, 2015, 10:32:46 πμ » |
|
καλοριζικο το μικρο και ο βαθμος του .... τα μισολιρα μου αρεσουνε πολυ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 25, 2015, 11:58:57 πμ » |
|
Ex ANTONIO collection.
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα φίλε! Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Είπαμε Μιχάλη, η ώρα αλλάζει, όχι η μέρα! Από τη χαρά σου δεν κρατιέσαι. Καλορίζικη κι από εμένα. Μην τον μαλώνεις Θανάση το μισούλι τον έστειλε , δεκτές οι ευχές του και τον Ευχαριστώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
AK
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 25, 2015, 12:03:08 μμ » |
|
Να δούμε και ένα ακόμη της ίδιας περιόδου??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
AK
Επισκέπτης
|
|