Καλησπερα σας ξανα , συγνωμη αλλα μολις τωρα χαλαρωσα λιγο απο τις υποχρεωσεις και μπορεσα να μπω λιγο και να απαντησω στα οσα γραφετε . . . .
απο που να αρχισω , με ποιον και σε ποιον να τελιωσω?? Θα σας απαντησω περιληπτικα σε οσους περισσοτερους γινετε!!
Χαρε Δημητρη , μιλησα περι σοβαρων συλλεκτων !! Και ρωτας εαν υπαρχουν και ασοβαροι . . .
Παρτο οπως θες , μεσα μου σαν Γιωργος απο τα γραφωμενα και απο τα δρωμενα του καθενος τον χωριζω σε διαφορετικη ταξη!!
Θες παραδειγμα?
Δεν θα βαλω στην ιδια θεση τον Γιωργο τον Παπ οπου βαζει μεσα στο στεκι την προσωπικη του συλλογη απο στολες ,οπλα , κρανη παρασημα κτλ κτλ προσπαθωντας να μας ξεστραβωση και να μας μαθει 5 πραγματα με τον (Χ) συλλεκτη οπου μας βαζει ενα νομισμα στην ολαιν εκτιμηση και αφου ακουσει ολες τις εκφρασεις θαυμασμου (λες και δεν ξερει τι εχει στα χερια του) στο τελος μας λεει:
<<αυριο θα το δειτε στις πωλησεις οσοι ενδαιφερεστε>>
Συγνωμη Δημητρη αλλα αλλη αποψη θα εχω για τον Χ συλλεκτη και αλλη για τον ΠΑΠ !!
Αλλη αποψη εχω επισης θα εχω για τον Α συλλεκτη ο οποιος μεταδιδει τις γνωσεις του απλοχερα διχως να κρυβει τιποτα για ιδιων οφελος και αλλη αποψη θα εχω για τον Β συλλεκτη ο οποιος κρυβει μυστικα και γνωση την οποια δεν την μοιραζετε μπας και μια σπανιοττητα πεσει στα χερια του απο αγνοια αλλων συλλεκτων!!
Ελπιζω με τα παραδειγματα αυτα να καταλαβες την διαφορα μεταξυ συλλεκτη , συλλεκτη και συλλεκτη , εμποροσυλλεκτη και καθαρα εμπορα!!
και μην μου πεις οτι δεν τα εχουμε αυτα μεσα στο σαιτ!!
Και κατι ακομη, μιλησα για καποια πραγματα τα οποια θελω να κοπουν μαχαιρι , δεν μιλησα για κλεισιμο κατηγοριων , εσυ πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα??
Απλα , χτες μιλωντας με καποια μελη θεωρησα και αφου εμαθα τι γινετε μεσα στο σαιτ τις τελευταιες μερες μου μπηκαν καποιες ιδεες στο μυαλο!!
Δεν ειπα ακομη σε κανεναν τι εχω κατα νου , αλλα και πριν προβω σε καποιες κινησεις θεωρησα καλο να ακουσω τις αποψεις ΟΛΩΝ εσας οι οποιοι ειστε καθημερινα μεσα!!
Και ξερεις κατι?
Ειμαι στα φορουμ απο το 2001 νομιζω με πρωτη γνωριμια τον Αναργυρο!!
Με τον Γιαννη τον εποπτη απο την Καλυμνο ειμαι στα φορουμ και στα δημοπρατικα σαιτ απο το 2004 και κονταροχτυπιωμαστε πολλες φορες για τα ιδια νομισματα εαν θυματε!!
Διοτι εγω δεν τα ξεχασα αυτα φιλε Γιαννη
Στα διαφορα λοιπον αυτα φορουμ σε καποια απο τα αφεντικα τους τοτε ειχα επιστηση την προσοχη τους σε καποια θεματα-προβληματα που υπηρχαν με καποια μελη και αυτοι επειδη ηταν κλικα-φιλοι-ειχαν οικονομικα συμφερωντα απο αυτους με εγραψαν κανονικα!!
Οπως εγραψαν και αλλους χρηστες-μελη που τους εκαναν τα ιδια παραπονα οπως εγω!!
Αυτα τα φορουμ λοιπον φιλε Δημητρη και υπολοιπα μελη οπου λετε οτι τα πραγματα καλα ειναι μεσα στο στεκι , αυτα τα φορουμ λοιπον ή εχουν πουληθει και ξαναπουληθει απο τους τοτε ιδιοκτητες ή εχουν κλεισει ή εχουν ερημωση!!
Και δεν παταει πια κανεις εκει το ποδι του!!
Για το στεκι λοιπον , επειδη εχω την πειρα απο το παρελθον δεν θελω την ιδια τυχη με ολα αυτα!!
Το σαιτ αυτο αγαπητοι φιλοι φτιαχτηκε και χτιστικε πανω στα λαθη που εκαναν καποιοι αλλοι στο παρελθον!!
Το σαιτ αυτο εαν ρωτησετε καποιους απο αυτους που ηταν κοντα μου και τα κουβεντιαζαμε το ειχα και το εχω σαν παιδι μου!!
Ολοι οι εποπτες το ξερουν Εαν τους ρωτησετε οτι καποια στιγμη μου εγιναν προτασεις να το πουλησω!!
Και μαλιστα καποιος απο την συντονιστικη ομαδα μου ειπε κατα λεξη:
Μην εισαι κοροιδο εαν μπορεις να αρπαξεις μια 20αρα (χιλιαδες) αρπαξε την και εξαφανισου!!
Και ενω ειχα σταματηση να ειμαι ενεργος εδω μεσα αυτο το δημιουργημα μου που το θεωρησα παιδι μου το κρατησα για ολους εσας!!
Εφοσον λοιπον μια μεριδα συλλεκτων εδω μεσα δυσανασχετει με τα δρωμενα εγω σαν Γιωργος και με την πειρα του παρελθοντος δεν θα κατσω με σταυρωμενα τα χερια!!
Το σαιτ αυτο φτιαχτηκε εν ετη 2009 !! Και εαν αναλογιστιτε οτι ολα τα παραμφερει σαιτ οπου υπηρχαν μεχρι σημερα ειτε εχουν πουληθει-ξαναπουλληθει ειτε εχουν ερημωσει απο κακη διαχειριση αυτο εδω το σαιτ δεν θελω να εχει την ιδια τυχη με αυτους!!
Ειμαι ο μακροβιοτερος διαχειρηστης τετοιου σαιτ στο Ελληνικο εδαφος !!
Και αυτο δεν ειναι τυχαιο.
Σημαινει οτι κατι κανω σωστα , κατι κανω με αγνα αισθηματα και αυτο θελω να παραμεινει.
Στους υπευθηνους οταν τους παρεδωσα το σαιτ τους ειπα κατα γραμμα:
Στις κρισεις σας δεν θα βαζετε πανω απο ολα τις φιλιες ή τα δικα σας συμφερωντα!!
Θελω να ειστε δικαιοι με ολους!!
Εαν το λαθος το εχει κανει φιλος σας δεν θα τον καλυψετε εις βαρος αθωου μελους!!
Ρωτηστε τους εαν τα ειπα ετσι ή οχι!!
Και εγω ο ιδιος θυμαμαι κατα το παρελθον να παιρνω τηλεφωνο φιλο μου και να του λεω οτι : ξερεις σταματα διοτι εσυ εχεις αδικο!!
Αυτα και αυτα βλεπουν καποιοι Δημητρη και υπολοιπα μελη και αγαπουν το στεκι!!
Διοτι εδω μεσα θελω σε ολα διαφανεια , δικαιοσυνη!!
Και πιστεψτε με ειναι πολυ δυσκολο το εργο μας!!
Με εκτιμηση
herakliotis !!