belpedro
|
|
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 06:45:06 μμ » |
|
για τα δυο που ανεβασες λοιπον, ισχυει οτι ειπα αλλα δυσκολο απο φωτο να πει κανεις αν παιρνει βαθμο ή οχι γιωργο στο δευτερο φαινονται γρατσουνιες απο ματι, μυτη να κατεβαινει και πισω απο το κεφαλι αλλη.... μπορει να το κοψανε....αν δεν τα θεωρησανε κοντακτ μαρκς
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #31 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 06:49:09 μμ » |
|
για τα δυο που ανεβασες λοιπον, ισχυει οτι ειπα αλλα δυσκολο απο φωτο να πει κανεις αν παιρνει βαθμο ή οχι γιωργο στο δευτερο φαινονται γρατσουνιες απο ματι, μυτη να κατεβαινει και πισω απο το κεφαλι αλλη.... μπορει να το κοψανε....αν δεν τα θεωρησανε κοντακτ μαρκς
Τακη γενικα συμφωνούμε ..κτλ..μη γραφουμε τωρα Ξερεις ότι προσωπικα είμαι επιφυλακτικος ..σε ολες μου τις εκτιμήσεις..οπως και συ Αλλα εχει ενδιαφερον να δουμε ..τι περιπου εκτιμουν και οι εταιριες αλλα και οικοι.. δεν υπαρχει άλλος λογος που τα ανεβασα..και τα θεωρω ενδιαφερον ..μιας και εχω ακομα μιση ωριτσα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 07:03:32 μμ » |
|
τονυ το 53 παι στο δικο σου?
Γιωργο το πρωτο 53-55 το δευτερο 58-60 καλυτερη λεπτομερεια και δεν ξερω αν κανω λαθος στο δευτερο βλεπω λουστρο
Τακη αυτά τα δυο ανεβασα εγω..από φωτο..του Τονι .δεν το ανεβασα Αυτά είναι... Δυο ταληρα ασχετα μεταξυ τους ..και ασχετα από του Τονι Τα χαιρετίσματα μου Τακη πως μέτρησα 3 ταληρα ο μπαγλαμας.?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #34 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 07:04:26 μμ » |
|
Α= XF45 η AU 50 B=AU 55+ αν ειναι ο ιδιος οπισθοτυπος που λες και αν το ριμ ειναι οκ,τα παρακαμπτω αυτα γιατι το λες οτι ειναι οκ Δεν εχω καταλαβει αν πρεπει να διαλεξεις το δευτερο ειναι σιγουρα ποιο δυνατο,εμενα δεν με χαλαει κανενα απο τα δυο παντως ουτε βεβαια και του Τονι=3
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #36 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 07:06:23 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #37 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 07:06:31 μμ » |
|
Α= XF45 η AU 50 B=AU 55+ αν ειναι ο ιδιος οπισθοτυπος που λες και αν το ριμ ειναι οκ,τα παρακαμπτω αυτα γιατι το λες οτι ειναι οκ Δεν εχω καταλαβει αν πρεπει να διαλεξεις το δευτερο ειναι σιγουρα ποιο δυνατο,εμενα δεν με χαλαει κανενα απο τα δυο παντως αυτο παλι τι ειναι εξισωση β΄βαθμου;με σας που εμπλεξα δεν εχω σωσιμο..........παω κατα Καπερναουμ...........
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #38 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 07:18:13 μμ » |
|
ενα πραγμα που εχω καταλαβει και που επαληθευεται στο τωρινο παραδειγμα ειναι οτι μετραει η συνολικη εικονα τωρα δυο νομισματα μσ61 το ενα με λουστρο το αλλο οχι κατια αλλο λοιπον μετρησε στα + και κατι αλλο στα - για να βγει η συνολικη βαθμολογια, γιαυτο και δεν ειναι τοσο απλη μια εκτιμηση και ιδιαιτερα απο φωτο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #39 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 07:25:45 μμ » |
|
Στο ένα απ αυτά που ανεβασα.. προσωπικα αν το ειχα.. θα το φοβομουν μην κοπει.. Εν παση περιπτωση ...εχουν περισσοτερα surface ..as usual..από το πρωτο του Τονι Αλλα αγνωστες οι βουλες..και αγνωστο τι θα δωσει κατω από την πατινα ..όπως λεει ο Δημητρης(haros) Θα εμεινω στη αρχικη μου αποψη δηλαδή..που είναι απλη.."εχει προοπτικες" Όλα μπορουν να συμβουν..αλλα θα πονταρα ..στις προοπτικες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #40 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 07:26:34 μμ » |
|
ενα πραγμα που εχω καταλαβει και που επαληθευεται στο τωρινο παραδειγμα ειναι οτι μετραει η συνολικη εικονα τωρα δυο νομισματα μσ61 το ενα με λουστρο το αλλο οχι κατια αλλο λοιπον μετρησε στα + και κατι αλλο στα - για να βγει η συνολικη βαθμολογια, γιαυτο και δεν ειναι τοσο απλη μια εκτιμηση και ιδιαιτερα απο φωτο
+++++ καποια στιγμη θα πρεπει να ανοιχτει ενα θεμα γιαυτο το λογο,αλλο φωτο και αλλο στο χερι εγω επειδη ειμαι πολυ νεος στον χωρο ανηκω πιστευω σε μια γενια η οποια μαθαινει πανω στις φωτο αλλα σε φωτο που βγαζουν τα παντα στον αφρο,οι ποιο παλιοι τους οποιους ζηλευω πανω σε αυτο ειχαν μαθει πρωτιστος στο χερι και μετα φωτο. υ.γ δηλαδη ειναι και τα 2 πιστοποιημενα μς 61;;; μαλλον ο τυπος που εκτιμησε το Α την προηγουμενη ηταν στο ΜΟΥΛΕΝ ΡΟΥΖ με καμμια Ρ20
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #41 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 07:36:10 μμ » |
|
Ναι Μαρκο ..αλλα εμεις που ειμαστε από επαρχια ..μακρινη.. Θα πρεπει να μαθουμε από τις φωτο...δεν υπαρχει άλλος τροπος..δυστυχως .Εμεις παθαμε ..υπερμετρωπια ..και ακομα δε ξερω τι ξερω.... "Περι συλλογης ..υπομονή και περισυλλογή"...δε μπορούμε να κανουμε κατι άλλο ..οποτε είναι και ο μονος δρομος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
μαρκος
|
|
« Απάντηση #42 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 07:45:56 μμ » |
|
Ναι Μαρκο ..αλλα εμεις που ειμαστε από επαρχια ..μακρινη.. Θα πρεπει να μαθουμε από τις φωτο...δεν υπαρχει άλλος τροπος..δυστυχως .Εμεις παθαμε ..υπερμετρωπια ..και ακομα δε ξερω τι ξερω.... "Περι συλλογης ..υπομονή και περισυλλογή"...δε μπορούμε να κανουμε κατι άλλο ..οποτε είναι και ο μονος δρομος ετσι ειναι Γιωργο...μας βλεπω στα 50 με καταρακτες κτλ κτλ κτλ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #43 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 10:30:07 μμ » |
|
πως μέτρησα 3 ταληρα ο μπαγλαμας.? Επειδη ειχες διαισθηση οτι θα δεις και ακομα ενα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #44 στις: Οκτώβριος 09, 2015, 10:31:08 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|