ellinas
|
|
« Απάντηση #45 στις: Οκτώβριος 26, 2015, 11:31:27 μμ » |
|
Χρησιμοποιησα led αλλα δεν μου αρεσει το αποτελεσμα ισως βεβαια επειδη ηταν μικρες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #46 στις: Οκτώβριος 26, 2015, 11:41:56 μμ » |
|
Δυνατή δραχμή, αλλά βλέπω δεν το βάζεις κάτω. Εύγε, τέκνον μου!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
belpedro
|
|
« Απάντηση #47 στις: Οκτώβριος 26, 2015, 11:55:58 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #48 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 12:24:33 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #50 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 01:08:52 πμ » |
|
Αντε, αποχωρα και εσυ να δουμε τι θα καταλαβεις. Μου φαινεται μας εχουν τρελλανει οι συνθηκες και δεν ξερουμε τι μας φταιει. Προστρεξαμε να σε βοηθησουμε με τις φωτο και εσυ παραπονιεσαι που δεν σου επαινεσαμε την δραχμη? Ματιασμενοι ειστε ολοι σας μου φαινεται, πρεπει να κανουμε ευχελαιο και να φερουμε Σμυρνιες ξεματιαστρες στο στεκι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #51 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 01:15:05 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lucky_louk
|
|
« Απάντηση #52 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 02:38:47 πμ » |
|
Επειδή όλοι λίγο πολύ κάπως έτσι είμαστε Μιχάλη...
Ας το πάρουμε λίγο πιο χαλαρά...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #53 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 08:30:31 πμ » |
|
Μιχάλη Καλημέρα, πολύ όμορφη φαίνεται η δραχμή σου αλλά νομίζω ότι για τη φωτογραφία χρειαζόταν περισσότερο φως και ίσως μεγαλύτερη απόσταση. Δεν ξέρω ρε φίλε πραγματικά με τη φωτογραφία .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #54 στις: Οκτώβριος 27, 2015, 08:38:43 πμ » |
|
Αντε, αποχωρα και εσυ να δουμε τι θα καταλαβεις. Μου φαινεται μας εχουν τρελλανει οι συνθηκες και δεν ξερουμε τι μας φταιει. Προστρεξαμε να σε βοηθησουμε με τις φωτο και εσυ παραπονιεσαι που δεν σου επαινεσαμε την δραχμη? Ματιασμενοι ειστε ολοι σας μου φαινεται, πρεπει να κανουμε ευχελαιο και να φερουμε Σμυρνιες ξεματιαστρες στο στεκι. Βρε συ αυτο καταλαβες απο ολο αυτο........προσπαθω να δειξω συσχετισμο φωτογραφιας και βαθμου και πως μπορει να επιτευχθει καλυτερο αποτελεσμα ωστε να βγαινει εικονα κοντα στη πραγματικοτητα.......ειναι το νομισμα τοσο καλο οσο λεει το κουτι η οχι και αν ναι γιατι;αν οχι παλι γιατι;.Να παραπονεθω γιατι δεν επαινεθηκε η δραχμη;Μα νομιζεις σοβαρα οτι σηκωσα την δραχμη για να παρω επαινους;Βλεπω καθημερινα πολλα ατομα να ειναι online αλλα οταν ξεκινα μια συζητηση για νομισματα οι ιδιοι και οι ιδιοι συμμετεχουν σε αυτη και προσπαθουν να εκφρασουν αποψεις και μεσα απο την ανταλλαγη αυτων να ξεστραβωσουν και να ξεστραβωθουν.Προσωπικα σε ευχαριστω για την βοηθεια που προσπαθεις να μου δωσεις και οχι μονο σε μενα αλλα ειμαστε σε νομισματικο φορουμ και θα επρεπε περισσοτερος κοσμος να εξεφραζε λογο.Οι συνθηκες πραγματι ειναι δυσκολες για ολους μας αλλα δεν επηρεαζομαι απο αυτες εχω μαθει να λειτουργω κατω απο συνθηκες αφορητης πιεσης........ξεματιαστρες αυτη την περιοδο δεν ειναι ευκαιρες κανουν υπερωριες σε αλλο ποστο που εχει μεγαλυτερη αναγκη .......ισως δεν επρεπε να γραψω οτι εγραψα γιατι μαλλον βγηκαν λανθασμενα μηνυματα απο πλευρας μου........ειμαι εδω μαζι σας και οπου μπορω θα προσφερω σε νομισματικες συζητησεις και καλο θαναι να το κανουν και αλλοι.........την καλημερα μου σε ολους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ellinas
|
|