Καλησπερα παιδια!
Εχω μπλεξει τα μπουτια μου με τις συλλογες που εχω ( Νομισματα,Γραμματοσημα,Τηλεκαρτες κτλ.)
Τωρα που αρχιζω και βαζω σε μια σειρα τα νομισματα, εχουν σειρα τα Γραμματοσημα.
Μαζευα παλια,πολλα Γραμματοσημα και βρηκα και απο αλλους παρα παρα πολλα. Συνολικα πρεπει να ειναι 5.000 ισως και παρα πανω, μαζι με τα ξενα βεβαια.
Επισης παρα πολλους φακελους με κολλημενα γραμματοσημα.
Τωρα μια βοηθεια! Πως ξεκιναμε; ξεχωριζω πρωτα τα Ελληνικα απο τα ξενα ετσι;
Στην συνεχεια λογικα αγοραζω καποιο βιβλιο με τις χρονολογιες,εκδοσεις κτλ. ( πειτε καποιο καλο και φθηνο )
Αγοραζω αλμπουμ για να τα βαλω μεσα και τελος;
Πλακα κανω! Πειτε μου λιγο,πως θα τα ξεχωρισω; γινεται χαμως! Προχθες εκατσα να τα δω λιγακι και εφαγα 3 ωρες μονο να τα δω στα γρηγορα ( τα μισα σχεδον ) Αυτα που ειναι επανω στους φακελους,τι να τα κανω; Τ'αφηνω οπως ειναι; Καλα αυτο ειναι λογικο οτι δεν τα ξεκολλαμε,αλλα που στο καλο να βαλω τοσους φακελους και κομμενα χαρτια; Γεμισα εναν ντοσιε τιγκα! Επρεπε να αφαιρεσω 2 βιβλια απο την βιβλιοθηκη για να τα βαλω! Επισης οσα ειναι απο ολυμπιακους αγωνες, μπαινουν ολα μαζι η ανα χωρα; π.χ Μεξικο,Αμερικη,Γερμανια κτλ.
Αυτα που ειναι σε χαρτακια δηλαδη απο σκισμενους φακελους,που θα μπουν; Μια βοηθεια γιατι χανομαστε!!!
Μου βγηκαν τα ματια προχθες! Σκεφτειτε τι εχει να γινει μεχρι να τα βαλω ανα ειδος και χρονολογιες! Με βλεπω σε κανενα χρονο να τελειωνω! Μια βοηθεια στο πως ν'αρχισω και πιο βιβλιο να παρω!
Ευχαριστω εκ των προτερων!