Πάντως ρε συ Γιώργο στο wehrmachtawards πολύ καλή δουλειά έκανε το παλικάρι. Κρίμα που 3 χρόνια κανένας δεν απάντησε στο θέμα. Εγώ τώρα απάντησα τιμής ένεκεν. Δεν το είχα πάρει πρέφα. Γενικά στο εν λόγω φόρουμ ιδέα μου είναι ή είναι πιο ψυχρά τα πράγματα? Λίγο βαριά πεπόνια θα έλεγα?η ότι έχει σχέση με Ελλάδα δεν τους αρέσει
Δεν είναι ψυχρά τα πράγματα, απλά ο κόσμος -ειδικά ο πιο έμπειρος- αποφεύγει να σχολιάσει με απλά "μπράβο", "πολύ καλή δουλειά" κτλ. ή όταν δε γνωρίζει κάτι, γιατί αν απαντούσαν σε κάθε τι αξιόλογο θα είχαν "τρελά σκορ" στα posts, πλην όμως αρκετά ανούσια. Είναι πιο "χορτασμένος" και πιο συγκρατημένος ο κόσμος. Κι εγώ είμαι ενεργό μέλος απ' το '08 (καθώς το παρακολουθούσα από το '05), αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα ούτε τα 700 posts.
Για το τελευταίο που λες δεν έχω δει τέτοια αντιμετώπιση. Ό,τι έχω ανεβάσει από ελληνικά με καλή τεκμηρίωση είχε καλή ανταπόκριση, πλην όμως περιοριζόταν στα συγκρατημένα "πολύ καλό" ή "ενδιαφέρον" κάποιων μελών μόνο. Πληροφορίες δεν υπάρχουν, είναι αχαρτογράφητη περιοχή τα ελληνικά και για τους "έξω", οπότε απλά παρακολουθούν.
Βέβαια εγώ το είπα για τις παρωπίδες με τα
παλιογερμανικά σας και το ξαναλέω, αλλά...
Γενικά μεγάλη κουβέντα τα διεθνή φόρουμ, όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο "αγνά" και περιορισμένα όσο εδώ, πάντως...
Προτείνω να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό θέμα, όπου να να υπάρχει καταγραφή των πλαστών μεταλλίων και παρασήμων που βρίσκουμε. Να είναι μια βάση δεδομένων για πλαστά, ανάλογη με αυτήν των νομισμάτων. Από εδώ και στο εξής θα ενημερώνω για ό,τι πέφτει στην αντιληψή μου.
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ, Κώστα και το έχουμε ανάγκη νομίζω. Κι εγώ θα ακολουθήσω, ανεβάζοντας ό,τι μπορώ, με προσπάθεια να επιμένω στις λεπτομέρειες.