athas
|
|
« Απάντηση #105 στις: Σεπτέμβριος 29, 2015, 10:16:58 πμ » |
|
.........εγω παλι περιμενω να το παρω απο χερι ...
Εσύ σα να τόχεις ήδη. Φυλαγμένο και περιποιημένο δεόντως. Απλά λίγη υπομονή, Μιχάλη, 7+1 ακόμη έμειναν. Ερχεται η "τουρίστρια" και "κατηφορίζω" εγώ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #106 στις: Σεπτέμβριος 29, 2015, 10:22:30 πμ » |
|
Eμείς εδώ στα ορεινά, παραλάβαμε Σε ευχαριστώ πολύ Μιχάλη μπραβο ο ελτα λεγε Μιχαλη εντυπωσεις;; ωραιο;φυσιολογικα σημερα αυριο θα παραλαβω και εγω Μούρλια είναι Μάρκο! Πολύ καλύτερο στο χέρι!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #108 στις: Σεπτέμβριος 29, 2015, 10:33:17 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #109 στις: Σεπτέμβριος 29, 2015, 11:25:06 πμ » |
|
Οταν μάθεις και τα νεώτερα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
Misha19
|
|
« Απάντηση #110 στις: Σεπτέμβριος 29, 2015, 11:51:29 πμ » |
|
Eμείς εδώ στα ορεινά, παραλάβαμε Σε ευχαριστώ πολύ Μιχάλη Παρακαλώ πολύ ΜΙχάλη! Το έστειλα σε όλους συστημένο εκτός απο εσένα!! Και παρέλαβες πρώτος χαχαχα!! Κάτι ήξερα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #111 στις: Σεπτέμβριος 29, 2015, 12:27:05 μμ » |
|
Οταν μάθεις και τα νεώτερα... ..........ελπιζω ναναι καλης φυσεως τα νεωτερα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #112 στις: Σεπτέμβριος 29, 2015, 12:40:39 μμ » |
|
Ναι, ναι! Ολα καλά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #114 στις: Οκτώβριος 07, 2015, 04:13:33 μμ » |
|
Πανω στην "αναμπουμπουλα" ξεχαστηκα και ξεχασα (μεγα λαθος) Λοιπον ευχαριστω πολυ τον Μιχαλη Misha19 για την συμβολη στην αποκτηση του νομισματος του τιτλου. Καθως επισης το ευχαριστω μου και τον Βαγγελη Valeroi για την δικη του συμμετοχη στην διαδικασια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
Misha19
|
|
« Απάντηση #115 στις: Οκτώβριος 07, 2015, 04:53:45 μμ » |
|
Πανω στην "αναμπουμπουλα" ξεχαστηκα και ξεχασα (μεγα λαθος) Λοιπον ευχαριστω πολυ τον Μιχαλη Misha19 για την συμβολη στην αποκτηση του νομισματος του τιτλου. Καθως επισης το ευχαριστω μου και τον Βαγγελη Valeroi για την δικη του συμμετοχη στην διαδικασια. Εγω ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο προσωπό μου καλορίζικο σε όλους λοιπόν! Ελπίζω στο μέλλον να αποκτίσουμε και άλλα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #116 στις: Οκτώβριος 15, 2015, 05:48:34 μμ » |
|
Σημερα παρελαβα απο τα χερακια του Θαναση Μιχαλη και θελω αλλη μια φορα να σε ευχαριστησω.Ο Αθανασιος εκανε ολο το ταξιδι ως το νησι και μου τα εφερε στα χερια μου βεβαια δεν καθησε ,για λογους ανωτερας βιας,παρα για ενα καφε αλλα ελπιζω συντομα ισως και αυριο να ερθει παλι για νυχτερινη εξοδο με μεζε θαλασσινο και ουζακι.........ο αλλος Μιχαλης φυτευε λαχανα και μπροκολα και δεν ηρθε ο δε Γιαννης αποκαμενος απο πολυωρη υπηρεσια ειχε αφεθει στις αγκαλες του Μορφεα και δεν ακουγε τα τηλεφωνα.........την επομενη φορα ελπιζω ναναι ευνοικοτερες οι συνθηκες και να βρεθουμε ολοι μαζι για μεζε......φυσικα προσκεκλημενοι ειναι και οποιοι αλλοι θελουν να συνοδεψουν την παρεα οταν και οποτε γινει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #117 στις: Οκτώβριος 15, 2015, 05:59:36 μμ » |
|
Και ειχα ορεξη για ουζακια το βραδακι.Μου την κανατε παλι παλιοπαιδα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #118 στις: Οκτώβριος 15, 2015, 06:11:58 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #119 στις: Οκτώβριος 19, 2015, 12:29:51 μμ » |
|
Και ειχα ορεξη για ουζακια το βραδακι.Μου την κανατε παλι παλιοπαιδα. Μήπως εσύ μας την έκανες, υπναρά;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
|