milou
|
|
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 20, 2015, 01:13:04 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 20, 2015, 01:24:02 μμ » |
|
Συγγνώμη, αλλά εγώ είμαι γαύρος, δεν έχω σχέση με βαζελίνες. :-)
Αγαπητέ Γιάννη, δεν μου πέφτει λόγος να σου πω ποιον να ψηφίσεις, αλλά θα πρότεινα, έτσι γενικά, να ψηφίσεις κάποιον που: - Συμφωνεί με το μνημόνιο και δεν θα αρχίσει πάλι εξάμηνες διαπραγματεύσεις και "δεν ξέρω τι θέλω" και δεν "δεν το πιστεύω, αλλά θα το εφαρμόσω, αλλά δεν ξέρω πώς". (Εναλλακτικά, κάποιον που απλώς θα επιστρέψει τα δανεικά στους Ευρωπαίους και θα ακολουθήσει τον δικό του δρόμο.) - Δεν θα ξανακάνει εκλογές σε εννιά μήνες. (Άργησα να σχολιάσω, γιατί σκεφτόμουν τη διατύπωση.) Εμένα επειδή μου πέφτει λόγος τι ψηφίζει ο καθένας λέω στους Έλληνες να γράψουν στα ######Α τους όλους τους πολιτικούς που κατέστρεψαν τη χώρα. Δεν θέλουμε ηγέτες. Έναν μπροστάρη θέλουμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 20, 2015, 01:45:34 μμ » |
|
Εμένα επειδή μου πέφτει λόγος τι ψηφίζει ο καθένας Αυτό (όπως το διατυπώνεις) είναι αντίθετο με το Σύνταγμα. Και ουσιαστικά αντιδημοκρατικό. Τέσπα. Σχετικά με τον μπροστάρη: _ Δεν θα είναι πολιτικός; Θα είναι ιμάμης, Βαρουφάκης ή κάτι τέτοιο; _ Θα μας οδηγήσει πού; (Και τι διαφορά έχει ο ηγέτης από τον μπροστάρη;)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #34 στις: Αύγουστος 20, 2015, 01:59:28 μμ » |
|
Εμένα επειδή μου πέφτει λόγος τι ψηφίζει ο καθένας Αυτό (όπως το διατυπώνεις) είναι αντίθετο με το Σύνταγμα. Και ουσιαστικά αντιδημοκρατικό. Τέσπα. Σχετικά με τον μπροστάρη: _ Δεν θα είναι πολιτικός; Θα είναι ιμάμης, Βαρουφάκης ή κάτι τέτοιο; _ Θα μας οδηγήσει πού; (Και τι διαφορά έχει ο ηγέτης από τον μπροστάρη;)
[/color] Η διαφορα ειναι οτι ο μπροσταρης εχει αστερια στον ωμο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #35 στις: Αύγουστος 20, 2015, 02:00:40 μμ » |
|
Τελικά, αυτός ο άνθρωπος θα σπάσει όλα τα ρεκόρ. Και μη μη ρωτήσετε ποια ρεκόρ...
Την ώρα που η μισή Ελλάδα θα βλέπει ποδόσφαιρο, αυτός θα απευθύνει διάγγελμα... (Όσο και να σέβομαι το αξίωμά του, με το ζόρι κρατιέμαι.)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #36 στις: Αύγουστος 20, 2015, 02:04:58 μμ » |
|
Η διαφορα ειναι οτι ο μπροσταρης εχει αστερια στον ωμο ΟΚ. Και πού θα μας πάει; (Πού θα βρει λεφτά δεν θα ρωτήσω. Υποθέτω θα τα βάλει ο ίδιος.)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #37 στις: Αύγουστος 20, 2015, 02:07:58 μμ » |
|
Τελικά, αυτός ο άνθρωπος θα σπάσει όλα τα ρεκόρ. Και μη μη ρωτήσετε ποια ρεκόρ...
Την ώρα που η μισή Ελλάδα θα βλέπει ποδόσφαιρο, αυτός θα απευθύνει διάγγελμα... (Όσο και να σέβομαι το αξίωμά του, με το ζόρι κρατιέμαι.)
ποιος παιζει?τι ωρα?καναλι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #38 στις: Αύγουστος 20, 2015, 02:09:14 μμ » |
|
Η διαφορα ειναι οτι ο μπροσταρης εχει αστερια στον ωμο ΟΚ. Και πού θα μας πάει; Εμας πουθενα.Τους κλεφτες θα παει φυλακη με συνοπτικες διαδικασιες.Οχι δίκες και μ ######ς για τα ματια του κοσμου... Επειτα οποιος δεν καθεται φρονιμα και δεν συμφωνει με τον αρχηγο ξυλο μεχρι να συμφωνησει!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Hufnagel
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #39 στις: Αύγουστος 20, 2015, 02:17:02 μμ » |
|
19:00 Γκαμπάλα - Παναθηναϊκός (ΟΤΕ TV) 20:00 ΠΑΟΚ - Μπρόντμπυ (Nova) 21:00 Ατρόμητος - Φενέρ (Nova)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #40 στις: Αύγουστος 20, 2015, 02:18:24 μμ » |
|
ΞανάΟΚ. Να συμφωνήσει σε τι; (Θα παίζουμε το παιχνίδι "Με ποιους είσαι, με εμάς ή με τους άλλους," "Με εσάς, φυσικά!" "Ναι, αλλά εμείς είμαστε οι άλλοι...") Ή μήπως εννοείς ότι είμαστε τόσο ζώα ως λαός που δεν μπορούμε να αποφασίσουμε το μέλλον μας και χρειαζόμαστε τροπάνη να μας πηγαίνει χωρίς να τον ρωτάμε; Σε αυτό το τελευταίο θα συμφωνούσα περισσότερο μεν, αλλά αν ισχύει, δεν χρειαζόμαστε τσοπάνη, ευθανασία χρειαζόμαστε, να απαλλάξουμε τους υπόλοιπους ανθρώπους από τον ξεφτιλισμό του ανθρωπίνου γένους (και να ξεντροπιάσουμε και τους προγόνους μας).
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #41 στις: Αύγουστος 20, 2015, 02:22:14 μμ » |
|
Δεν μας αφορά κανένας από τους τρεις που παίζουν, οπότε το ξεχνάμε!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #42 στις: Αύγουστος 20, 2015, 02:23:32 μμ » |
|
Λες να θέλει να απευθυνθεί μόνο σε γαύρους ο Τσίπρας;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #43 στις: Αύγουστος 20, 2015, 02:29:08 μμ » |
|
Λες να θέλει να απευθυνθεί μόνο σε γαύρους ο Τσίπρας;
Ελεος σταματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #44 στις: Αύγουστος 20, 2015, 02:30:49 μμ » |
|
Η διαφορα ειναι οτι ο μπροσταρης εχει αστερια στον ωμο Και κάτι άσχετο: Όταν η μισή Ελλάδα έχει δίπλωμα ανώτερο από της Σχολής Ευελπίδων/Ικάρων/Ν. Δοκίμων, σίγουρα χρειαζόμαστε καραβανά σε... ο,τιδήποτε; (Υπάρχουν και καραβανάδες που έχουν κάμποσα διπλώματα και παπλώματα, αλλά αυτονών το μυαλό κόβει αρκετά για να παριστήσουν τους εθνοσωτήρες.)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|