Mad Collector
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
UpTheIrons!
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 27, 2015, 10:51:26 πμ » |
|
Thanx valeroi για τα καλά σου λόγια, και πολύ περισσότερο ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και τον χρόνο να δείς οοοοολες αυτές τις σαρώσεις που ανέβασα!! Αμ το πρόβλημα είναι οτι είμαι αφραγκος και δεν υπάρχει δυνατότης να πάρω κατάλογο παγκόσμιο, διότι είναι χάος, ασε δηλαδή που οι κατάλογοι πάνε συνήθως ανα κράτος (δηλαδή πρέπει να πάρω ένα κατάλογο ανα κράτος, άρα χ&$#ε ψηλα κι αγναντευε από έξοδα). Εντωμεταξύ η πλάκα είναι οτι έχω και άλλα πολλά αταξινόμητα (σαν accumulation ενα πράμα). Δεν είναι όλα βεβαια σφραγισμένα, πολλα είναι ασφράγιστα, αλλά δυστυχώς με την πολυκαταραμένη σαρνιέρα πέφτει οσο να'ναι η αξία τους (τι μ&*$#α επινόηση είναι αυτή η σαρνιέρα ρε παιδακι μου...). Πράγματι, σε αυτά που ανεβασα τώρα, το στήσιμο της το έχει κάνει παλιός φιλοτελιστής εξωτερικού, δεν είναι από μοναστηράκι, είναι από την δεκαετία του '60-'70, από Γαλλία. Σιγά μην τα κατέστρεφα με σαρνιέρα εγώ. Απλώς η σαρνιέρα τότε ήταν (και είναι ακόμη???) της μόδας...αν είναι δυνατόν... Τεσπα, θα δούμε, αμα δει κανένας τρελαμένος με ξένα τίποτε ενδιαφέρον και ενδιαφερθεί να την αγοράσει...Θα ανεβάσω και άλλα ξένα, αλλά και πολλά ελληνικά σφραγισμένα και ασφράγιστα (κεφαλές, ολυμπιάδα, αλυσίδες κλπ) προσεχώς...Δεν έχω ψηλές προσδοκίες πάντως, ξέρω οτι είναι πολύ μα πολύ χαμηλά πια οι αξίες σε σχέση με των καταλόγων...λχ για μερικά μεμονωμένα (λχ ένα φινλανδικό της φινλανδίας υπό ρωσική κατοχή με απόκλιση στο χρώμα, κατι λουξεμβουργιανά 4 centimes κίτρινο και πράσινο κλπ) βρήκα οτι έχουν κάποια αξία ονομαστική, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες και στην ελληνική αγορά...εεεε δεν...
|