salonico
|
|
« στις: Ιούλιος 04, 2015, 01:01:10 μμ » |
|
Τι συμβαίνει ακριβώς με το Paypal; Μπλοκάρονται εξερχόμενες και εισερχόμενες πληρωμές ή μόνο εξερχόμενες; Λογικά το paypal balance θα λειτουργεί. Δοκίμασε κανείς;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 04, 2015, 02:01:13 μμ » |
|
Έκανα εχθές μια μικρή αγορά (του 1 δολαρίου) για να ελέγξω το paypal και πραγματοποιήθηκε κανονικά.Έχω κάτι λίγα χρήματα στο paypal. Λογικά πραγματοποιούνται αγορές με χρήματα που υπάρχουν στο paypal. Δεν μεταφέρονται χρήματα από ελληνικές κάρτες στο paypal με αποτέλεσμα αν δεν υπάρχουν χρήματα στο paypal να είναι αδύνατη η οποιαδήποτε αγορά εντός και εκτός Ελλάδας.Αν ξέρει κανείς κάτι άλλο, ας μας το πει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 05, 2015, 10:12:53 πμ » |
|
εγω εκανα κανονικα πληρωμη μεσα στν εβδομαδα με χρηματα που ειχα στο balance. 150$. Οποιος εχει χρηματα στο balance του και θελει μετρητα μπορει να τα δωσει στο στεκι βαζωντας μια αγγελια. Με ενδιαφερει και μενα ενα μικρο ποσο για καποιες δαπανες που εχω να κανω.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 05, 2015, 10:49:34 πμ από epop »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Valeroi
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 05, 2015, 12:21:26 μμ » |
|
Όσοι είχαν λεφτά φορτωμένα στο paypal είναι σαν να είχε ενα πορτοφόλι στο εξωτερικό οπότε γίνονται οι συναλλαγές κανονικά, γι αυτό δεν γίνεται φόρτιση φένεται σα να στέλνεις χρήματα στο εξωτερικό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tasos26
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 10, 2015, 05:44:17 μμ » |
|
για να μην ανοιγω ξανα θεμα για το paypal εχω μια ερωτηση: μηπως υπαρχει κατι νεοτερο για το τι θα γινει??? πότε δηλαδη θα μπορεσουμε να ξαναχρησιμοποιησουμε το paypal κανονικα στην Ελλαδα εαν ανοιξουν οι τραπεζες θα ενεργοποιησουν ξανα τις συναλλαγες μεσω paypal ή θα χρειαστει βδομαδες- μηνες ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 10, 2015, 05:47:46 μμ » |
|
για να μην ανοιγω ξανα θεμα για το paypal εχω μια ερωτηση: μηπως υπαρχει κατι νεοτερο για το τι θα γινει??? πότε δηλαδη θα μπορεσουμε να ξαναχρησιμοποιησουμε το paypal κανονικα στην Ελλαδα εαν ανοιξουν οι τραπεζες θα ενεργοποιησουν ξανα τις συναλλαγες μεσω paypal ή θα χρειαστει βδομαδες- μηνες ? Εβδομαδες-μηνες. Καποια στιγμη θα επιτρεψουν ενα μικρο οριο για συναλλαγες προς το εξωτερικο (δηλαδη με πιστ. καρτες μεσω paypal), αλλα αυτο θα αργησει. Η μονη λυση για να "φορτωσεις" το paypal balance σου ειναι να πουλησεις καποια νομισματα στο ebay.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
tasos26
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 10, 2015, 06:15:47 μμ » |
|
ευχαριστω !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tasos26
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 11, 2015, 08:46:45 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Valeroi
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 12, 2015, 10:08:08 πμ » |
|
Κανεις δεν ξέρει τι θα γίνει όλα σενάρια είναι το μόνο σίγουρο είναι οτι capital control θα μείνουν για μήνες αν οχι για χρόνια. Απλά θα αυξηθούν κάποια όρια και θα γίνονται κάποιες επιπλεον συναλλαγές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
νικολαος
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 16, 2015, 06:48:33 μμ » |
|
υπαρχει κατι νεοτερο για το pay pal?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
νικολαος
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 18, 2015, 07:55:20 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tasos26
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 18, 2015, 09:48:47 μμ » |
|
Nικο παρακολουθω καθε μερα τα περι paypal εαν υπαρχει κατι νεωτερο σιγουρα θα ενημερωθουμε. προς το παρον δυστυχως τιποτα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 18, 2015, 09:52:05 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
νικολαος
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 18, 2015, 10:03:13 μμ » |
|
να στε καλα παιδια! προς το παρον δεν χρειαζομαι αλλα για το γαμ ωτο ειναι σπαστικο γιατι δεν σου κανει αισθηση να μπινταρεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|