Μιχάλη ξαναδιάβασε τι ρώτησα στην αρχή του θέματος...
Πέσανε κάτι ακυκλοφόρητα Ιταλικά πενηντάευρα σήμερα στα χέρια μου με κωδικό J078 ανοιγω τον κατάλογο του Guy Sohier και αναφέρει Non repertorie....
Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιάείπα εγω οτι δεν υπάρχει σε δημοπρασίες?
τι σημαίνει ρώτησα και όπως πολύ σωστα απάντησε ο χρήστος σημαίνει οτι οταν βγηκε το βιβλιο δεν είχαν κυκλοφορήσει.
Αυτή λοιπόν είναι η σωστή απάντηση.Όσον αφορά το ονλαιν δεν γνωρίζω εγω το βιβλίο έχω ορίστε...
απάντησα έτσι διοτι δεν αναφερόμουν μονο σε εσένα θοδωρε , διοτι από το ποστ του μιχαλη παραπάνω ή και σε αλλα μέλη δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι το non-repertory μπορεί να είναι κάπιο σπάνιο code,
για αυτό και αναφέρθηκα οτι υπαρχει σε δημοπρασίες
o guy βαζει το non-repertory στο βιβλιο όταν δεν υπαρχει το printer code, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα είναι και σπάνιο όταν βρεθεί, στα τελευταία printer codes πολλες φορές υπάρχουν κάποια κενά , αλλα σε 2 χρονο μπορεί σε μια εβδομαδα ή σε ένα μήνα ή σε ενα χρονο να εμφανιστεί το printer code αυτό που το ειχε βάλει ως non-repertorie.
γενικώς non-reportory σημαινει οτι το code αυτό ειναι ανυπαρκτο στο χρονικο διάστημα που βγηκε το βιβλιο ή στον online κατάλογο.