ellinas
|
|
« στις: Ιούνιος 29, 2015, 11:04:42 πμ » |
|
Οποιος φιλος θελει και μπορει ας μου πει αν αξιζουν κατι αυτα.......ιδιως αυτος ο παλιοσιλαχιμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 29, 2015, 11:11:19 πμ » |
|
Τι να σου πώ βρε σύ;;;; Θέλει και ρώτημα!!! Βάλτα στην άκρη....δεν θα τα ξαναδείς!! Εδώ από το ebay κατέβήκαν όλα......και εσύ ρωτάς αν αξίζουν;;; Εκτός αυτού σε λίγο καιρό....τα 15 ευρώ θα το ανταλλάζεις με 100000 δραχμάς!!!! Μπορεί να μην αγοράζεις τίποτα............αλλά θα έχουν μπούγιο!!! Πλάκα κάνω μην βαράτε όλοι μαζί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 29, 2015, 11:14:14 πμ » |
|
ελα βρε συ λεγε σοβαρα......εχω κατι δεσμιδες απο δαυτα τι να τα κανω?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 29, 2015, 11:17:02 πμ » |
|
Μιχαλη εχεις πμ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 29, 2015, 11:22:23 πμ » |
|
Αν έχεις από μία δεσμίδα από το καθένα και πάμε στας δραχμάς............θα κάνεις υπομονή κανά 2-3 χρόνια, και μετά θα αγοράσεις αυτό το υπέροχο σπίτι που πάντα ονειρευόσουν!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 29, 2015, 11:23:25 πμ » |
|
Μιχαλη εχεις πμ. Γιανναρε καλημερα αν εννοεις εμενα αλλου το εστειλες το πμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 29, 2015, 11:27:48 πμ » |
|
Αν έχεις από μία δεσμίδα από το καθένα και πάμε στας δραχμάς............θα κάνεις υπομονή κανά 2-3 χρόνια, και μετά θα αγοράσεις αυτό το υπέροχο σπίτι που πάντα ονειρευόσουν!!!!!!!!! σπιτι εχω δεν θελω αλλο κοτερο μπορω να παρω?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 29, 2015, 11:30:20 πμ » |
|
Μιχαλη εχεις πμ. Γιανναρε καλημερα αν εννοεις εμενα αλλου το εστειλες το πμ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 29, 2015, 11:34:25 πμ » |
|
Αν έχεις από μία δεσμίδα από το καθένα και πάμε στας δραχμάς............θα κάνεις υπομονή κανά 2-3 χρόνια, και μετά θα αγοράσεις αυτό το υπέροχο σπίτι που πάντα ονειρευόσουν!!!!!!!!! σπιτι εχω δεν θελω αλλο κοτερο μπορω να παρω? όχι κότερο......θαλαμηγό θα πάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!! Ή αν θέλεις μπορείς να πάρεις και ισόβια θέση ξαπλώστρα στη Ψαρού...... .........δίπλα ακριβώς από τον Χανιώτη!!! να'ρχομαι και εγώ κανά Σαββατοκύριακο να βάζω τη πετσετούλα μου......να κάνω και το μάτι μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 29, 2015, 11:39:07 πμ » |
|
Αν έχεις από μία δεσμίδα από το καθένα και πάμε στας δραχμάς............θα κάνεις υπομονή κανά 2-3 χρόνια, και μετά θα αγοράσεις αυτό το υπέροχο σπίτι που πάντα ονειρευόσουν!!!!!!!!! σπιτι εχω δεν θελω αλλο κοτερο μπορω να παρω? όχι κότερο......θαλαμηγό θα πάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!! Ή αν θέλεις μπορείς να πάρεις και ισόβια θέση ξαπλώστρα στη Ψαρού...... .........δίπλα ακριβώς από τον Χανιώτη!!! να'ρχομαι και εγώ κανά Σαββατοκύριακο να βάζω τη πετσετούλα μου......να κάνω και το μάτι μου. ναι ρε δεν ειχα αλλη σκασιλα να βλεπω την μουτσουνα του Χανιωτη φατσα καρτα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 29, 2015, 11:53:19 πμ » |
|
Καποιος μου ειπε ότι ο Χανιωτης αφου τελειωσε και με το ντουλαπι των πιατων ξεμπερδεψε πλεον και με τον Συλλεκτισμο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 29, 2015, 12:12:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 29, 2015, 12:17:20 μμ » |
|
Καποιος μου ειπε ότι ο Χανιωτης αφου τελειωσε και με το ντουλαπι των πιατων ξεμπερδεψε πλεον και με τον Συλλεκτισμο. o συλλεκτισμος να δουμε ποτε θα ξεμπερδεψει με τον Χανιωτη...........Γιαννη μετα το ντουλαπι των πιατων θα πιασει το πλυντηριο πιατων οποτε μην ανησυχεις.......εξαλλου μετα εχει το πλυντηριο ρουχων........ξερεις ποσο ευρηματικος ειναι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 29, 2015, 12:34:06 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 29, 2015, 12:36:34 μμ » |
|
ορίστε που τον κράζετε........έχουμε και το μέσον πλέον!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|