athas
|
|
« Απάντηση #135 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:02:54 μμ » |
|
Απαπαπαπα μονο ελληνικές .Η καισερ είναι ελληνικη ?Θανάση και το θέμα με το γαλα το ελυσα αγόρασα μια κατσικουλα Ψηλέ, αυτή τη μέρα δε θα την ξεχάσεις, εφ' όρου ζωής! Σε σημάδεψε και θα σε ακολουθεί. Χρόνια πολλά! Υ.Γ. Οπως εγώ δεν ξεχνώ τον σεισμό της Θεσσαλονίκης 20/06/1978.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #136 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:05:27 μμ » |
|
ότι και αν λέμε εγώ βλέπω μία ώρα έχει ανοίξει και διαπραγματέυται ο χρυσός και η λίρα έχει ανέβει πέντε ευρώ πάνω θέλουν να μας πετάξουν έξω να μην μπορούμε να πάρουμε ούτε μία λίρα αδέρφια
Περίμενε Μπάμπη λίγους μήνες και θα πάρεις όσες θέλεις, και σε ότι τιμή θέλεις. Είμαι ένας εναντίον όλων άντε να δούμε ποιός έχει δίκιο. [/quote 2 είμαστε Δημήτρη . θυμάσαι που τα λέγαμε τότε . ακόμα σταθεροί στις απόψεις μας Οντως δύο είμαστε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #137 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:08:50 μμ » |
|
Καλά ξεκίνησε το $ θα είναι ενδιαφέρουσα μέρα η Δευτέρα. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.(Πέτρου & Παύλου)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
miltos1819
|
|
« Απάντηση #138 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:10:00 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #139 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:10:21 μμ » |
|
Αυτο που βλεπω ειναι οτι οι μεν οπαδοι της κυβερνησης ειναι ολο χαχουχα λες και δεν τρεχει τιποτα και μετα την Δευτερα ολα θα γυρισουν στο φυσιολογικο, ασελγωντας στην αγωνια του οποιουδηποτε σκεπτομενου ανθρωπου, οι δε της αντιπολιτευσης ασκουν ακρατη τρομοφιλολογια, συντασσομενοι ακομα και με τον διαβολο, προκειμενου να βγαλουν το αχτι τους για την τωρινη κυβερνηση. Σκατα μαθαμε ελπιδοφορε, σκατα θα μαθουμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #140 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:13:48 μμ » |
|
Αυτο που βλεπω ειναι οτι οι μεν οπαδοι της κυβερνησης ειναι ολο χαχουχα λες και δεν τρεχει τιποτα και μετα την Δευτερα ολα θα γυρισουν στο φυσιολογικο, ασελγωντας στην αγωνια του οποιουδηποτε σκεπτομενου ανθρωπου, οι δε της αντιπολιτευσης ασκουν ακρατη τρομοφιλολογια, συντασσομενοι ακομα και με τον διαβολο, προκειμενου να βγαλουν το αχτι τους για την τωρινη κυβερνηση. Σκατα μαθαμε ελπιδοφορε, σκατα θα μαθουμε.
Αυτό είναι που με στεναχωρεί Δημήτρη, είμαστε ρηχός λαός και κάνουν παιχνίδι όλοι στην πλάτη μας. Σκατά και απόσκατα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #141 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:16:30 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #142 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:16:47 μμ » |
|
Ευτυχώς που δεν κέρδισα το τζόκερ τώρα που είναι κλειστές οι τράπεζες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #143 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:21:07 μμ » |
|
Ευτυχώς που δεν κέρδισα το τζόκερ τώρα που είναι κλειστές οι τράπεζες. ΑΣΤΟ το κέρδισαν 10.000.000 Ελληνες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
aa_frag
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Μέτρον Άριστον. Παν μέτρον 100 πόντους
|
|
« Απάντηση #144 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:21:57 μμ » |
|
Πωλειται ΑΤΜ γεματο..προσφορες μονο με PM.. Ευχαριστώ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #145 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:23:10 μμ » |
|
Εγώ ανοιξα ένα ντουλάπι και βρήκα μέσα ένα κασονι φυσίγγια . θα φτασουνε λες?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
aa_frag
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Μέτρον Άριστον. Παν μέτρον 100 πόντους
|
|
« Απάντηση #146 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:24:53 μμ » |
|
Εγώ ανοιξα ένα ντουλάπι και βρήκα μέσα ένα κασονι φυσίγγια . θα φτασουνε λες? Τι να σου κανει ενα μόνο κασονι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
miltos1819
|
|
« Απάντηση #147 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:25:45 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #148 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:26:27 μμ » |
|
Εγώ ανοιξα ένα ντουλάπι και βρήκα μέσα ένα κασονι φυσίγγια . θα φτασουνε λες? Τι να σου κανει ενα μόνο κασονι. Για τους πρώτους 500 καλά είναι . μετά θα αναγκαστουμε να ξεθαβουμε τις "φρεζες"
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #149 στις: Ιούνιος 28, 2015, 11:27:25 μμ » |
|
Πωλειται ΑΤΜ γεματο..προσφορες μονο με PM.. Ευχαριστώ!
Αυτή η σπιρτάδα που έχουμε σαν λαός στις δύσκολες στιγμές με κάνει και ξεχνώ τα χίλια κακά που έχουμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|