Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #480 στις: Ιούλιος 03, 2015, 07:46:31 μμ » |
|
Λύστε μου και μια απορία ΓΙΑΤΙ φωναζουν ολοι στα Καναλια??? Φτωχοί είμαστε ΟΧΙ κουφοί..
Εγώ δεν ακούω τίποτα πάντως. Λες να φταίει που είναι κλειστή η τηλεόραση; μπαταρίες στα ακουστικά σου πότε άλλαξες?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #483 στις: Ιούλιος 03, 2015, 08:16:17 μμ » |
|
Λύστε μου και μια απορία ΓΙΑΤΙ φωναζουν ολοι στα Καναλια??? Φτωχοί είμαστε ΟΧΙ κουφοί..
Εγώ δεν ακούω τίποτα πάντως. Λες να φταίει που είναι κλειστή η τηλεόραση; μπαταρίες στα ακουστικά σου πότε άλλαξες? Μπαααα είχες δίκιο. Την άνοιξα και είδα τον Παπαθεοδώρου να χτυπιέται σε στυλ Ρεχάγκελ... ΟΚ, και ο δημοσιογράφος πέταγε τις κορώνες του όταν βάζαμε τρίποντο, αλλά... συνηθισμένα πράγματα, τίποτα ιδιαίτερο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #484 στις: Ιούλιος 03, 2015, 08:17:50 μμ » |
|
Εγώ δεν ακούω τίποτα πάντως. Λες να φταίει που είναι κλειστή η τηλεόραση; Τα κανάλια βροντοφωνάζουν υπερ του ΝΑΙ με όλη τους τη δύναμη. Το καταλαβαίνουν οι πάντες. Το καταλαβαίνεις ακόμα και συ Γιώργο. Άσε τα ευφυολογήματα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #485 στις: Ιούλιος 03, 2015, 08:21:30 μμ » |
|
Ρε σεις, πραγματικά βλέπετε τηλεόραση; Δεν το πιστεύω...
Και... τέλος πάντων, αφού δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, γιατί συνεχίζετε να το βλέπετε; Εγώ άνοιξα την τηλεόραση τώρα που έγινε η συζήτηση, έκανα μια βόλτα στα κανάλια, είδα λίγο μπάσκετ, λίγο Σουλείμάν, βαρέθηκα και γύρισα να τακτοποιήσω γραμματόσημα...
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 03, 2015, 08:30:19 μμ από sac »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #487 στις: Ιούλιος 03, 2015, 08:28:06 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #488 στις: Ιούλιος 03, 2015, 08:32:08 μμ » |
|
Αυτό είναι δυστυχία που ξέρουμε πολύ καλά ποιοί την έφεραν αλλά και ποιοί την εκμεταλλεύονται Γιάννη...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #489 στις: Ιούλιος 03, 2015, 08:34:10 μμ » |
|
Το ΟΧΙ γράφει την δική του ιστορία σήμερα στο Σύνταγμα! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #490 στις: Ιούλιος 03, 2015, 08:34:16 μμ » |
|
Την δυστυχια την ξεκινησε ο Παπανδρεου την συνεχισε ο Σαμαροβενιζελος και την συνεχιζει ο Τσιπροκαμμενος.Δεν με νοιαζει ποιος κυβερναει.Θελω να σταματησουν αυτες οι εικονες τα τελευταια 6 χρονια.Ο ανθρωπος αυτος θα μπορουσε να ειναι ο πατερας μου.Ως ποτε....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #491 στις: Ιούλιος 03, 2015, 08:36:46 μμ » |
|
Ξέρουμε, πάντως, ποιοι την εκμεταλλεύονται. :-/
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #492 στις: Ιούλιος 03, 2015, 08:36:56 μμ » |
|
Την δυστυχια την ξεκινησε ο Παπανδρεου την συνεχισε ο Σαμαροβενιζελος και την συνεχιζει ο Τσιπροκαμμενος.Δεν με νοιαζει ποιος κυβερναει.Θελω να σταματησουν αυτες οι εικονες τα τελευταια 6 χρονια.Ο ανθρωπος αυτος θα μπορουσε να ειναι ο πατερας μου.Ως ποτε....
Εσυ ρε φιλε μαλλον ζητας ταχυδακτυλουργο όχι πολιτικο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #493 στις: Ιούλιος 03, 2015, 08:37:14 μμ » |
|
Γιάννη το διάβασες αυτό? http://www.athensmagazine.gr/portal/politikiellada/191743
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|