fanis
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 08, 2013, 04:40:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Tornezios
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Δεν είναι ένα κομμάτι μέταλλο, είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 10, 2013, 08:24:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εκ της πυρός η πείρα...
|
|
|
thettalos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 17, 2013, 10:52:10 μμ » |
|
για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας, αυτός που αγοράζει χρυσό το κάνει επειδη του αρεσει το κιτρινακι, το βλεπει και καβλώνει δε μπορω να το πω αλλιως συγγνώμη κ.Διαχειριστά... Μη μου λέτε πως κάνετε κατάτμηση του κεφαλαίου σας. Λες και εχετε 5εκ ευρώ κάνετε. Μπατίρια είμαστε οι περισσότεροι απο δω μέσα. Αν φομάστε μην παθει τιποτα το χρήμα σας, αγοράστε με το 33% σας έναν πινακα ζωγραγικής του Μόραλη , του Λύτρα , του Βολανάκη κλείστε τον σε μια θυρίδα και κοιμηθείτε ήσυχος. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ ποτέ διαλυθεί το χρήμα , οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ της μςλλοτικής εποχής θα σας τον αγοράζουν για κάναν τόνο χρυσάφι. Λίρες αγοράζετε επειδη σας αρεσουν και καλά κάνετε, ούτε λόγος για αυτό... Με γη δεν χανεις ποτε ::::::: Τώρα που θα φορολογήσουν και το οικοπέδα τα εκτος οικισμού είσαι σίγουρος φίλτατε? Θα πληρώσουμε σε 10 χρόνια σε φορους κατοχης αλλο ένα ακίνητο..... Ναι φίλε μου εγώ είμαι κ####νως με το κιτρινακι όπως το λες και ούτε εκατομμυριούχος είμαι ….ούτε περιουσία βρήκα …….ήλιο με ήλιο δουλεύω και ότι παίρνω το παίρνω με κόπο και είμαι υπερήφανος για αυτό !!!! Αλλά στη στραβή θα έχω κάτι τουλάχιστον για την επιβίωση και όσο για τον Μόραλη και τον Βολανάκη ……σε κατοχικές συνθήκες μόνο σε σόμπα για προσάναμμα…….. ενώ με τη λιριτσα ……..θα την παλέψεις την κατάσταση. Για τα δύσκολα μιλάμε τι να το κάνω εγώ που θα ζητάτε πίνακες οι πλούσιοι της μελλοντικής εποχής όταν εγώ είμαι εν τόπο χλοερό εν τόπο αναπαύσεως και από πάσης σατανικής φαντασίας απελλαγμένος από την πίνα ;;;; Εν πας την περίπτωση εμένα αυτή είναι η άποψη μου ……καθένας κατά που στρώνει κοιμάται πάρε εσύ τον Μόραλη και παρακάλα να μη γίνει το μπαμ και ασε με εμενα να είμαι σαν την Μαρία με τα κίτρινα … Φιλικά Γιώργος σοφη και σεξι επιλογη θα ελεγα! χεχεχεχεχε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 29, 2013, 09:15:26 μμ » |
|
1072 η ουγγια.
καλή τιμή για αγορές και μουαγιέ γιαυτους που μπήκαν πέρσι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
do not get high with your own supply.
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 29, 2013, 09:20:32 μμ » |
|
Αλλοι μπήκαν ομως τώρα σε αυτούς τι προτεινετε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ntasaef4
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
si vis pacem, para bellum
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 29, 2013, 10:57:41 μμ » |
|
1072 η ουγγια.
Τι είναι το μουαγιέ??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
methodios
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 29, 2013, 11:00:05 μμ » |
|
1072 η ουγγια.
Τι είναι το μουαγιέ?? χρηματιστιριακος ορος(ριχνω το μεσο ορο)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 29, 2013, 11:00:54 μμ » |
|
1072 η ουγγια.
Τι είναι το μουαγιέ?? Μουαγιέ είναι ένα "εξάρτημα" στο αυτοκίνητο το οποίο στην ουσία συγκρατεί τον τροχό. Πρόκειται για ένα εξάρτημα το οποίο πολύ απλά, αποτελεί τον "σκελετό" της ρόδας και σε αυτό "κάθεται" το δισκόφρενο, ο δίσκος των φρένων και βιδώνει επάνω του η ρόδα του αυτοκινήτου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 29, 2013, 11:09:59 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 29, 2013, 11:12:26 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
methodios
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 29, 2013, 11:13:00 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 30, 2013, 05:06:31 πμ » |
|
Μη ξεχνάμε και το μουαγιέν στο γαλλικό μπιλιάρδο (τσξινόμηση παικτών ανάλογα με το μέσο όρο απόδοσης τους - καραμπόλες) ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
γατοφατσα
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιούνιος 27, 2013, 12:37:40 μμ » |
|
33% χρυσο,33% cash,33% ακινητο....εβραικο συστημα.... ναι αλλα στο ΙΣΡΑΗΛ Η στις ΗΠΑ γιατι στην ΕΛΛΑΔΑ.......αστα-βραστα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 27, 2013, 12:54:09 μμ » |
|
Δεν βλέπω τίποτα περίεργο,απο εδω μάζεψαν οσο περισσότερα λιρόνια απο αυτά που εριξαν τη κατοχή οι Αμερικανοαγγλοεβραίοι,και να ξέρετε οτι υπάρχει πολυ πράμα .....που λέμε και θα το ζητήσουν να παραδοθεί σύντομα δια φασιστικού νόμου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coleccionista
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 03, 2013, 04:45:53 μμ » |
|
το μόνο καλό που θα μπορούσε κανείς να έχει στην Ελλάδα είναι ο χρυσός γιατί και τα λεφτά άν τα έχεις σε τράπεζα φορολογούνται και τα ακίνητα έχουν χαράτσια!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ms να'ναι και ότι να'ναι ΒΑΣΙΛΗΣ
|
|
|
|